Raspunsuri - Pagina 3
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dearChris : ) banuiesc ca faceti la fel, , si cand auziti de sex oral? |
Esti off topic!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
luny spune:
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kokiy spune:
blackpanterro,eu n-as fi sigura ca e ok urina pentru supravietuire, contine foarte multa sare ,asa ca duce mai repede la deshidratare ...
Apropo de Bear,uite ceva interesant http://www.daughtersoftiresias.org/bearwiki/Drinking_urine ... stiu din proprie experienta ca lichidul cald si sarat provoaca voma ,asa dadeam eu la boboci linistita cand eram gravi' ,era singura metoda de a-mi repara greata
...mey,am baut apa calda cu sare,nu va ganditi la prostii
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
blackpanterro spune:
Kokiy, eu nu am spus sa faceti asta acasa :))), nici eu nu fac asta acasa , era o glumita in legatura cu bautul de pipi si salvatul vietii , tipul asta numai arata cum se poate supravietui in conditii extreme dar a avut parte de scandal ca multi il acuzau ca petrece noptile in hoteluri de lux pe unde era si numai ziua arata cum "e pe moarte" in vreun desert :).Ce mananca si bea insa e real.
Dar sa revenim la subiect...de ce e o problema ca astia se intalnesc si se babardesc daca nu obliga pe nimeni sa li se alature? Sau se expun in public?
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Natasa spune:
Nu se expun in public, adica nu atunci cind fac sex. Fac celebrele spirale la Herculane si Costinesti si in rest inchiriaza sali in care mediteaza (si altele :))
Am avut si eu o prietena in MISA, dar nu povestea prea multe si in niciun caz nu racola noi membri.
Eu un singur lucru nu inteleg, de ce amesteca yoga, sexul si alte ciudatenii de le fac ei pe acolo cu rugaciuni crestine??? Ciorba asta oribila a inventat-o un descreierat (apropo, s-a intors Bivolaru, nu era prin Suedia?)
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Eu un singur lucru nu inteleg, de ce amesteca yoga, sexul si alte ciudatenii de le fac ei pe acolo cu rugaciuni crestine??? |
Asta nu inteleg nici eu, speram sa aflu ceva nou.
Daca vor sa si-o puna in gasca, e treaba lor, insa ce treaba are asta cu Dumnezeu?
Urinoterapia e o prostie, a fost o controversa acum ceva timp, acum nu mai practica nimeni asa ceva pentru vindecare, poate ceva oameni disperati ca-s pe moarte. Si atunci e scuzabil.
Dar, daca membrii MISA isi beau urina, sa se vindece, inseamna ca-s toti bolnavi? Asta ar fi o explicatie pentru nevoia de evadare in absolut, frenezia cu care se cotzaie si credinta intr-un Dumnezeu pamantean, palpabil. Daca tot stii ca mai ai putin de trait...
Bivolaru e in Suedia, daca vine pe-aici il iau astia la intrebari cu privire la "instruirea" unor minore.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Natasa spune:
Multumesc de raspuns, Rufus. Asa stiam si eu de Bivolaru, dar credeam ca l-au iertat astia de pacate si s-a intors.
Prietena mea tinea toate posturile, era vegetariana, mergea la slujba duminica si la "meditatii" joia. Poate apare vreun adept MISA pe aici si ne lumineaza si pe noi ce are Dumnezeu de-a face cu sexul in grup si spiralele lor horoscopice...
mihatp spune:
cred ca au nevoie de o "ideologie" pentru a-si ascunde ratacirile sub o poleiala morala si crestina.
nu condamn yoga, filozofia ei in sine, ci modul in care este aplicata, cel putin in Romania.
in Sibiu, unde am facut faculta, pe de o parte spitalul de psihiatrie era plin de yoghini depresivi, cu tentative de suicid, iar pe de alta, "guru" sibian avea pe raboj un alai imens de fete (virgine de regula cand au ajuns pe mana lui)
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Marox spune:
In ASE, acu' vreo 15 ani, era un profesor de ergonomie, Burloiu, despre care se zvonise ca practica urinoterapia. Nu stiu cit era de adevarat zvonul, stiu doar ca la 70 ani (probabil) arata falnic si era teroarea studentilor.
Despre MISA a mai fost o discutie acum mai multi ani. Imi amintsc de postul unei persoane care povestea ca ea si sotul au facut parte din MISA, ca le-a afectat foarte mult viata sexuala ulterioara si ca banuieste ca din aceasta cauza nu pot avea copii. Nu-i scriu nick-ul pt ca este inca activa pe forum si daca doreste poate intra cu mai multe informatii.
monabella spune:
Uite unul ca bivolaru e suficient sa compromita yoga care de fapt e o practica f. buna si f. sanatoasa. Intr-adevar in india lui eliade si mai devreme probabil ca mergea mina in mina cu budismul care e religie.
Meditatia yoga e chiar recomandata pt o viata sanatoasa (cititi va rog (Eat Pay Love a lui Elizabeth ?? si Anticancer a lui Servan Schreiber, ambele best-selleruri). In sua sint emisiuni de yoga pe canalul de fitness tv.
Cit despre mincatul legumelor cit mai putin preparate de asemeni e cit se poate de sanatos. cit despre ce beau se recomanda 8 pahare de apa pe zi.
eu cred ca Bivolaru nu e prea zdravan dar de aici pina la a minji yoga cu tot felul de prostii e mare distanta.