Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
Si cind mai vezi cu cita pofta maninca unii rinichi la circiuma... si au si o halba galbena in fata ....asta ca tot vine ora mesei in curind.
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny gabidaniela, p-alor personala o beau! eu aveam in liceu o colega care practica urinoterapia..nu ne-a venit sa credem cand am aflat, ne-a facut o greata maxima tipa...cica are niste beneficii miraculoase de vindecare..nici sa ma bata cineva si nu as putea.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Da' iubit avea? Sau avusese inainte sa se afle despre "practicile" ei? Chiar vreau sa imi imaginez reactia acestuia cand a aflat cu ce se hidrata iubita Io ma duceam numa' de-a naiba si ii aduceam la cunostinta!
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
luny spune:
n-avea, saraca, era tocilara raaaau, si cam astea erau preocuparile ei.Mai nasol a fost cum am aflat noi, o tot vedeam ca intra la toaleta cu un pahar...pana intr-o zi cand o tampita de colega, s-a urcat pe zid in toaleta vecina si a vazut-o..iti imaginezi ca a vomat instant...nu mai stiu nimic de ea dupa liceu..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gabidaniela spune:
Mai am o intrebare: Bea urina si cand era la ciclu? (acu' daca tot vb de scarbosenii de-astea...)
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
blackpanterro spune:
Radeti voi radeti dar urina chiar poate salva viata :)
http://www.youtube.com/watch?v=KEIYNvwXD0Q
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Radeti voi radeti dar urina chiar poate salva viata :) http://www.youtube.com/watch?v=KEIYNvwXD0Q Adriana si Aidan - 3 ani A ticket to hell has never been funnier "Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth." |
Myyy Gad
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ladyJ spune:
Rufus, era una pana nu demult pe aici, elena parca o chema, membra misa. Nu posta decat pe la SC, isi inchipuia ca-i plina de spiritualitate
Nu a vrut sa ne spuna care-i treaba cu urina sau cu sexul in grup practicat de ei(misa) in schimb , pe mine una m-a facut ´´satanica, vrajitoare si mason´´
De Bivolaru a spus ca e spiritual...peste puterea mea de intelegere, normal.
Parerea mea este ca astia sunt o gloata de nebuni frustrati. Bivolaru asta are nevoie de psihiatru, incredibil
blackpanterro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
Myyy Gad _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
Asa am zis si eu dar daca as fi in desert murind incet de sete oare as incerca? Acum nu m-as grabi sa raspund...
Show-ul lui Bear Grylls e tare scarbos, il urmarim mereu, dar iti arata cum sa supravietuiesti in cele mai severe conditii.
Dar astia din Misa obliga pe altii sa se alature lor? Sau cine vrea se duce si cine nu, nu? Daca e un grup de adulti care aleg sa faca asta, treaba lor! Cu ce ma deranjeaza pe mine ca isi beau pipi sau ca fac orgii sexuale??
Avem un show pe Sky UK, se numeste Sexetera, acolo sa vedeti intalniri sexuale, cum diferite grupuri(nu misa ci mari iubitori de sex :D) isi inchiriaza hoteluri prin Florida si fac party-uri. Treaba lor! Pe mine ma amuza cel mai tare ca sunt si multi batranei la 75-80 de ani care fac asta. Cred ca e o alternativa mai buna la azilul de batrani unde ar juca bingo toata ziua si ar astepta sa moara...
Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
alina023 spune:
Hahaha...ie-te ca aparu'!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!