INSEMINARE [37]

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

multa sanatate dankutza!!
ruxandra!capul sus!sa ne la dumnezeu sa ne binecuvanteze si pe noi cu un bebelus!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna fetelor!
M-am intors si eu in randul vostru.
Carla, Ruxandra - nu disperati, va veni si randul nostru. Stiu ca e un moment greu, din pacate am trecut si eu prin asta, dar trebuie sa ne ridicam capul si sa fixam tinta! E drept inainte!
Dankutza - ma bucur enorm pt tine! Cred ca oricine s-ar topi auzind o inimuta batand, cu atat mai mult cele care iti doresc atat de mult un copil si care trebuie sa si "trudeasca" pt a-l putea avea. Ai grija de tine si de bebita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Mara, tu cum te simti? Cum stai cu simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

roxana, imi pare tare rau!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,esti o scumpa.pe toata lumea linistesti cu calmul tau,cu intelepciunea ta ,cu spiritul tau pedagocic,se vede ca lucrezi cu copiii....Stai linstita.Am sa va scriu fetelor ,astea cateva luni in care eu fac pauza pt ca vreau sa ma bucur pt fiecare care vine cu vesti cu II.Am vorbit cu dr mea.A ramas foarte socata ca nu s-a prins pt ca totul a fost perfect si de data asta,si fara sa ii spun eu mi-a zis ca pot fii multiple cauze de ce am avut acea scurgere maro si test negativ:de ex Utrogestnul,stresul,cauze emotionale,etc.....deci am inteles motivul.pauza o fac mai mult pt psihic pt ca am trecut prin foarte multe in doar 4 ani de zile,am concentrat viata in 4 ani,pe cand altele de varsta mea se gandesc in ce club sa mai mearga....scuzati-ma fetelor ca ma descarc aici dar nu prea am unde si aici ne sprijinam una pe alta in diferite situatii....

sper ca nu v-am plictisit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna fetele,
Si eu sunt o eterna aspiranta ca si voi...inca mai sper...inca mai am puterea.
Dankuta..vreau sa zic ca aceleasi probleme le avem si noi...ca tine si sotul tau asa ca o sa ma gandesc la tine..ca se poate si o sa sper.
Acum mi s-a fixat chestia asta cu endometrioza ca daca am:((((( plus ca ma stresez ca vine varsta de 35 acus acus..si cica nu mai e calitatea oului la fel...
Va doresc din tot sufletul tuturor..sa vedeti II!
Cosicelu ce mai face?
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ruxandra,
Imi pare rau de nereusita ta. Eu in mintea mea m-am gandit ca s-ar putea sa nu reuseasca pentru ca ai scris ca te-a intrebat dr. daca nu vrei sa renunti la inseminare. Dar nu dispera. Merge inainte ca inapoi nu se poate.

Dankutza,
Multumesc pentru raspuns. Pentru mine sa vad ca ai reusit din prima incercare si apoi si la a doua tot asa e o incurajare. Daca am avea acelasi medic as fi si mai incurajata. La noi probleme sunt doar la sot, vom vedea ce iese dupa preparare. Si de asemenea vom vedea daca se nimereste momentul optim. Ieri m-am hotarat sa merg le IA dubla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Multumesc mult pentru incurajari, sunteti cele mai dragute!

Cea mai tare din parcare ramane tot Dankutza!!! Mi-a zis ca daca virgula cazi, te ridici si mergi mai departe... Acum sa explic: Dupa boceala aferenta m-am decis sa ies cu bicicleta primita cadou de ziua mea afara sa o innoiesc. Dupa aprox. 100m a iesit o masina de pe o straduta care nu m-a asteptat sa trec, iar eu m-am panicat si am cazut pe trotuar, destul de rau. Azi dimineata am fost la urgenta si au vrut sa imi puna mana in gips in pozitia aia imposibila cu mana in fata si sprijinita de corp la distanta prin atela si le-am zis ca am de dat o lucrare importanta azi la 12 si nu pot sa stau in pozitia aia ca nu pot tasta la calculator. Mi-au dat drumul asa, nu cred ca e ceva f grav, mi-a zis nenea dr. sa ii pun gheata si sa ii dau cu antiinflamatoare.
Acum intelegeti ce de am ras atat de tare cand am vazut postarea Dankutzei, a fost mult mai reala decat mi-as fi dorit!

Va multumesc mult pentru incurajari, intradevar asa a fost sa fie, va veni si randul fiecareia dintre noi, sunt sigura.

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Dankutza,
Multumesc pentru raspunsuri.
Te mai stresez cu o intrebare. Ecografie tie ti-a facut inainte de inseminare ca sa vada daca s-au spart foliculii? Am vazut pareri conform carora nu ar fi bine sa se faca ecografie inainte. Si pana la urma cat traiesc spermatozoizii preparati ca sunt stresata sa nu moara micutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Acum am vazut... Felicitari Dankutza pentru intalnirea cu agitatul tau bebelus! Ce frumos!

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput