INSEMINARE [37]
Raspunsuri - Pagina 22
Christine13 spune:
Dragutzele
ce mai faceti? Am uitat sa o intreb pe doctorita, este permis sa faci sex inainte de inseminare? Sunt in ziua 7 a CM, sunt sub tratament de stimulare si as vrea sa incerc si natural pana in ziua 10 macar, inseminarea va fi in ziua 14 .15?
multumesc
Va doresc un week-en frumos!
Christine
mara80 spune:
sigur,christine!dr. mea a zis ca e chiar indicat!pana in z10 ,ca sa aiba timp sa se refaca gigeii!si eu am intrebat daca am voie si dupa si mi-a zis ca da!
mara
Christine13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara80 eu am facut doar in ziua inseminarii! am zis ca nu trebuie sa risc! ![]() mara |
multumesc frumos pentru sfat Mara!
mara80 spune:
eu sunt in z11 de la inseminare si in afara de sfarcuri nu ma deranjeaza nimic!
nu tu greturi,nu tu stari nasoale.....oare s-o fi prins ceva acolo?
mara
dankutza spune:
Crisa indrazneste sa visezi ca se poate. Daca am reusit eu, tu de ce nu ai reusii? Priveste totul cu foarte mult optimism. Convinge-te singura ca vei reusii. Din pacate, pshicul ne afecteaza fertilitatea. Fii calma. Incearca sa iti gasesti o refugiere in ceva. Eu pot visa cu ochii deschisi. Oricat de tampit ar suna, sa stii ca visez cu ochii deschisi. Pur si simplu ma refugiez in niste ganduri care imi fac placere. Este strategia mea cea mai buna ca sa nu ma mai auto-otravesc cu ganduri nebune. Cand am timp si stau la calculator caut viitoare destinatii turistice. Cred ca ar fi trebuit sa imi fac o agentie de turism. Ma vad deja acolo, pe langa nu stiu ce obiectiv turistic. Asa reusesc sa ma detasez de tot. La servici nu ma intereseaza nimic. Se poate intampla orice ca nu imi pasa. Cel mai important lucru acum este ca eu sa fiu bine si bebitza. Incearca sa iti gasesti si tu un refugiu. Sa te gandesti la ceva care sa iti faca placere si care sa te scoata din gandurile de tratament, inseminari si altele. Gandurile pozitive fac minuni. In plus ma duc o data pe saptamana la biserica sa ma rog sa pot duce sarcina cu bine. 
Carla take it easy, make it slowly. E bine ca te-ai gandit sa mai franezi un pic. Poate ca de aceasta liniste ai tu nevoie pentru reusita. 
Ruxandra imi pare rau de busitura. Sper ca esti Ok. 
Liana la fiecare inseminare m-am dus de vreo 2-3 ori la monitorizari. In momentul in care foliculul a ajuns la 21 (la prima inseminare) sau la 19 (la a doua inseminare) am chemat una bucata sot de urgenta sa faca oaresce treburi rusinoase ferecat intr-o camera.
Mi-a facut eco si in urma ei a observat dimensiunile foliculilor si a endometrului. Mi-a facut Pregnyl cu 2 ore inainte (la prima) sau cu o jumatate de ora (la a doua)inainte de inseminare. Cezara nu iti face injectia, pleci acasa si apari dupa 30-35-40 ore de la injectie. Din ce am citit alti medici te cheama a doua zi. Ea mi-a spus ca prefera sa fie cu spermatozoizii in asteptarea ovulului. Cum apare, cum dai viol.
Eu nu am facut inseminare dubla. Pe ultima am facut-o vineri pe la 5 seara. Sambata si duminica seara am prestat, just to make sure. Eu cred ca ovulul a fost violat de prima serie de spermatozoizi si nu de cei de sambata si duminica. Ea mi-a spus ca traiesc pe trompitze cel putin 36 ore si daca mai adaugi si niste prestari intre timp, aia e! 
Christine inainte de inseminare, sotul trebuie sa aiba repaus sexual de minim 3 zile, maxim 5. Sa stii ca este si asta un stres. La mine nefiind regulat, nu stiam exact cand vine ovulatia si facema calcule ca o nebuna. La mine la ambele inseminari a fost la 5 zile de repaus sexual. Asa ca trebuie sa calculezi bine ca sa se refaca cantitatea si calitatea spermei. 
Mara gandeste pozitiv. Sigur ca s-a prins. Nu trebuie sa ai anumite semne. In seara asta am vorbit cu o mamica care are 3 fete. Mi-a spus ca toate sarcinile ei au fost diferite. Deci daca e diferit la aceeasi femeie, iti dai seama ca e diferit de la o femeie la alta. Eu am o sarcina foarte usoara. Fara greturi, fara imbratisari de Wc-uri, fara constipatie, fara, fara... In afara de somn care vad ca si asta o sa dispara in curand, nu am nici un altfel de semn. 
Ancamac te pup. Cand reincepi tratamentul? 
10+
ancamac spune:
Damkutza - luni merg la control si vom fixa data pt a 2-a inseminare. Va tin la curent.
Anca
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Crisa indrazneste sa visezi ca se poate. Daca am reusit eu, tu de ce nu ai reusii? Priveste totul cu foarte mult optimism. Convinge-te singura ca vei reusii. Din pacate, pshicul ne afecteaza fertilitatea. Fii calma. Incearca sa iti gasesti o refugiere in ceva. Eu pot visa cu ochii deschisi. Oricat de tampit ar suna, sa stii ca visez cu ochii deschisi. Pur si simplu ma refugiez in niste ganduri care imi fac placere. Este strategia mea cea mai buna ca sa nu ma mai auto-otravesc cu ganduri nebune. Cand am timp si stau la calculator caut viitoare destinatii turistice. Cred ca ar fi trebuit sa imi fac o agentie de turism. Ma vad deja acolo, pe langa nu stiu ce obiectiv turistic. Asa reusesc sa ma detasez de tot. La servici nu ma intereseaza nimic. Se poate intampla orice ca nu imi pasa. Cel mai important lucru acum este ca eu sa fiu bine si bebitza. Incearca sa iti gasesti si tu un refugiu. Sa te gandesti la ceva care sa iti faca placere si care sa te scoata din gandurile de tratament, inseminari si altele. Gandurile pozitive fac minuni. In plus ma duc o data pe saptamana la biserica sa ma rog sa pot duce sarcina cu bine. ![]() |
Mai Dankuto asa am plins vineri...eu incerc sa fiu optimista insa...vine cate unul si-=ti da o plama peste ochi...si se duc dracu' visele tale!
Eram in cabinet..si vorbeam de estrogen..cu o tipa care a intrat la menopauza de mult..si zic culmea ironiei si eu am estrogen putin si mie-mi afecteaza , zic , uite posibilitatea de-a ramane. Era acolo un tip care e medic...ma rog a terminat medicina dar nu a profesat niciodata si gata mi-a trosnit una peste fata zice: bai la cantitatea ta de estrogen tu chiar nu vrei sa pricepi ca nu vei ramane niciodata? Bai am simtit ca intru in pamant de nervi...zic ma dar voi medicii astia...chiar nu dati nicodata nici o sansa? Si a inceput el sa-mi explice ca de-aia nu se prinde...ca estrogenul ca blastocistul ca nu se prinde la la la ...m-am umflat iar de plans?!!
Si de vineri iar stau si ma gandesc oare chiar asa nu e posibil sa raman????

Tu cum stateai cu estrogenul dankutza pina sa iei estrogen?
Te pup dulce si ai grija de burtika!
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png