INSEMINARE [37]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ruxandrab,
M-am gandit de dimineata la tine dar m-am gandit ca esti la Bucuresti si de aceea nu scrii. Asteptam rezultatul de diseara. Sa nu uiti sa ne scrii si noua.

Multumesc pentru raspunsul legat de Dankutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Liana Nu am mai mers la Bucuresti, de dimineata m-a lovit ideea ca si-a deschis Medsana laborator in Ploiesti si dau rezultatele in aceiasi zi... si am fugit la intepat!
A fost o faza super draguta, ca mi-au zis ca rezultatele se dau dupa ora 19.00 si in timp ce imi recolta sange i-am povestit asistentei ca suntem la prima inseminare si d-abia asteptam rezultatul si mi-a zis ca pe la 18.15 se duc hartiile jos de la laborator

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Deci mai ai cam 5 ore de asteptat.
Eu stiu cum as face? La 18:10 as fi acolo. Ca sa ii mai grabesc si eu hartiile alea. Sa ia liftul nu pe scari.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ruxandrab - daca ai facut inseminarea pe 14 insemna ca ai facxut prea devreme testul de sarcina nici nu avea cum sa fie pozitiv. Dupa calculele mele azi ar fi trebuit sa faci testul sau cel mai devreme ieri. Eu stiu ca degeaba faci testul mai devreme de 14 zile, asa ca ai toate sansele sa fie o beta cu valoare mare daca azi esti in ziua 15.
Mie Dr Moisa mi-a zis sa fac testul in ziua in care trebuia sa imi vina cm.
Simai stiu ca cm vine dupa ovulatie la 12-14 zile .
Deci te asteptam cu vesti.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

beta=1,2 negativ

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Roxana imi pare rau!!!!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ruxandrab nu te necaji.nu a fost sa fie .D-zeu stie cel mai bine cand trebuie sa vina un bebe in viata unui cuplu.La mine nu era momentul acum,ca trecem printr-o perioada mai dificila,si e prima oara cand spun asta(de fapt, cand imi dau seama de asta),dupa un an jumate de tratamente.sunt sigura ca va veni la fiecare exact cand trebuie.te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

roxana

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

carla iti inteleg ingrijorarea referitor la hormonii pe care ii bagam in noi. Intr-adevar ne expunem la un risc foarte mare. SUnt perfect de accord cu tine. Dar ce te faci cand te simti handicapata pentru ca nu poti avea un copil. Eu, personal, nu m-as putea impaca cu ideea ca nu ma va striga nimeni niciodata mama. Eu sunt profa de meserie si lucrez cu copii din ciclul primar. AM vreo 2 fetite care imi spun ca eu sunt mama lor a doua. Uneori chiar imi spun: mama, pot sa bla-bla. Normal ca ma topesc toata. Intotdeauna am fost perfect constiienta de riscul la care m-am supus. Din fericire, Doamne-Doamne, ma iubeste si am scapat doar cu 2 luni de stimulari. Uneori si medicii sunt de vina. In incercarea de a obtine foliculi cat mai multi, ne indoapa cu hormoni ca la balamuc. Ii multumesc Cezarei ca mi-a dat fix cat trebuie. Cat sa produc un folicul dominant, care mai apoi sa fie violat pe trompitza. La toate fetele din Bucuresti le recomand sa se duca la Cezara Bucur. Te ia din aproape in aproape. Nu iti da decat atat cat trebuie. Eu nu pot sa cred ca nu face la fel si cu alte paciente. Eu, personal nu sunt de accord cu medici care te indoapa pana scoti 2-3 foliculi. Noi ne nastem cu un numar limitat de ovule. In caz de nereusita pierzi pe langa aia 2-3 inca vreo 4-5 care nu mai ajung la maturitate. Raman poate la 8-10mm. Deci, practic se consuma rezerva de ovule prin stimularile unor medici incompetenti. Ti-am urmarit evolutia indeaproape. Cred ca medicul tau ar trebui sa se intrebe de ce nu s-a produs fecundarea si nu sa te hiperstimuleze asa de mult. Ceva exista, dar ce? Trebuie sa faci anumite investigatii pe care pana acum nu le-ai facut. Foreaza un pic pe net. Iti urez multa bafta. Stai linistita. Intr-o zi sigur iti vei tine puiul in brate. Poate se va intampla in aceste 6 luni de pauza. Totusi sa ne mai scrii ce faci. Sa nu ne uiti.

Liana Cauzele infertilitatii primare au fost urmatoarele:
Eu: ovare micropolichistice, ciclul extrem de dereglat (nu vine fara sa iau Duphaston cu lunile), sunt supraponderala, fara ovulatie. AM ajuns la concluzia ca nu am avut ovulatie decat de 3 ori in viata mea (o data la o stimulare cu Clostylbegyt si apoi la cele 2 inseminari).
Tratamentul meu de succes a fost:
timp de 5 zile (incepand cu ziua 3) o pastila de Ovamit
Urmatoarele 4 zile Puregon 50 Ui
Urmatoarele 6-7 zile pana la inseminare Puregon 100ui
In ultimele 4-5 zile Oestrogel o spatula si Viviflor/CycloProgynova pentru ingrosarea endometrului.
Sotul: spermatozoizi putini si lenesi. Cantitativ sperma este putina. Prima data am reusit sa raman cu 5 mil/ml dupa preparare si a doua oara cu 17 mil/ml. Nu a facut nici un tratament. Stii ca exista cicluri spermatice care dureaza 3 luni. Cred ca pur si simplu a intrat in alt ciclul spermatic.

Ruxandra stai linistita. Nu e nici o problema ca ai raspuns in locul meu. Imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar nu iti pierde speranta. Cazi, te ridici, te scuturi de praf si mergi mai departe.

Amir am fost la dr miercuri dupa-amiaza. Am fost sa imi fac o eco ca sa stau linistita pana la Bitest. Timpul trece foarte greu. De abia astept sa trec in trimestrul 2 cand sansele de a mai pierde sarcina sunt foarte mici. L-am vazut pe bebe cum se agita de zor. Nu imi venea sa cred cum se misca si ca eu nu simt nimic. I-am auzit si cum ii bate inima M-am topit toata si mi s-au umplut ochii de lacrimi. Exista o viata in mine acum. Va doresc la toate sa aveti parte de aceasta experienta cat mai repede. Nu se compara cu absolut nimic din ce ati fi putut trai inainte. Este un moment unic de constientizare a marii opere a lui Dumnezeu. Este inaltator. Este divin. Este un miracol. Si acum am lacrimi in ochi cand scriu mesajul asta. Hai ca m-am emotionat toata si m-a luat plansul. Deh, hormonii... Nu prea mai vad tastele. Tu cand te mai duci la dr?

Pupici la viitoare burtici

10+

Mergi la inceput