INSEMINARE [37]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Buna Mirela,
Dr. Matei 0723210880, dr. Tutunaru 0723999939.
preturi pot sa-ti spun la spermograma 150 lei, la monitorizare 200 le/serie. Inseminarea am inteles ca este 500 lei si nu stiu sigur daca include si prepararea spermei.

Daca am uitat ceva intreba-ma ca iti raspund.
Ce probleme aveti voi?

problema e la sotul meu, dupa cum a rezultat din investigatii, oligospermie sevara cu mobilitate aproape de 0. cam nasol si nu stim motivul, nimeni n a putut sa ne spuna care este cauza. speram sa se rezolve cumva.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

anidazSarumana!

liana.berbec Da.. maine ar trebui sa fac testul, dar cred ca il voi face vineri ca atunci mai merg la bucuresti... nu stiu, nu m-am horarat...

Christine13Sa fiu cinstita nu stiu... nu am o parerere, nici buna, nici proasta, pur si simplu isi face treaba, bine cred eu...
E o doamna foarte draguta de fapt... dar ca medic ti-am zis nu am nici o parere. Am descris experienta propriu zisa a inseminarii la pagina 8.

Roxana

Mie mi-a dat o carte de vizita si vreau sa-ti spun ca nu raspunde deloc la telefon, si chiar am avut o urgenta. Vineri am programare la ea si am sa lamuresc acest aspect. Daca tot platim tarife destul de piperate ( la Medlife) pentru consultatie, sa nu mai spun ca mi se pare exagerat de mult 950 ron o inseminare.
Merci pentru sfat

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Mirela,
A facut analize hormonale sotul? Varicocel are, a facut ecografie?
Daca la el e problema cu mobilitatea asta inseminarea e pierdere de bani si de vreme parerea mea. Sfatul meu e sa o suni pe Dr. Matei ca ea sa ii faca spermograma si mergeti pe mana ei. Sotul meu avea oligoastenoteratozoospermie severa si am ajuns cu tratament la astenozoospermie usoara.

Va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Liana, te rog frumos spune-mi ce tratament a facut sotul tau de ati obtinut asa imbunatatire a spermogramei. Ma aflu in aceeasi situatie, spermograma f. slaba a sotului.
Merci

Mergi la inceput

bubu30,
sotul meu a facut tratament cu puregon pentru ca avea fsh-ul mic. Daca are fsh-ul mic are sanse de imbunatatire. Varicocel ati verificat daca are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,sa stii ca are dreptate si Sensibila ,de la suparari se pot intampla multe,caci nu a fost o cearta oarecare,nu vreau sa intru in detalii,dar in 2 zile am slabit 2 kile de la suparare,si nu sunt hormonii de vina.Eu am acum un alt business care lui nu-i convine.In fine!!!!!!Test beta nu am putut sa fac azi,maine nu am unde,dar testul de urina a iesit clar negativ.Am facut vreo 10 teste in 4 zile.Iar sanii nu ma dor deloc,exact ca dupa ciclu.Voi face o pauza luunga de tratamente.
Si vreau sa va mai spun ceva tuturor:banuiesc ca v-ati documentat sau poate v-a spus vreun medic(nu toti),ca tratamentele prelungite de stimulare hormonala,de fapt tot ce inseamna hormoni introdusi artifical in organism ,pot duce la complicatii in timp,chisturi,CANCER,...si de ce va spun:nasa unei prietene are o fetita de 3 ani,facuta cu tratamente hormonale(ajungand la vitro in cele din urma,)iar acum o saptamana a murit de cancer ovarian,strict din cauza stimularilor.merita oare????acum copilul e fara mama!!!!si nu e singurul caz,cititi pe net,intrebati-va medicul.Eu am mai spus in postarile anterioare ca tratam hormonale sunt periculoase si uite am acum un caz apropiat care sa ma puna si mai mult pe ganduri daca merita oare sa ne stresam atat pt un copilas care mai apoi sa nu se bucure de mama......va rog sa aveti grija!!!!!iar decizia mea oricum ramane ferma,nu mai fac nici un tratament cel putin 6 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Merci Liana. Din pacate la noi analizele hormonale sunt bune si nici varicocel nu are. Spun din pacate pt ca astea ar fi avut tratament. Dar la sotul meu e sterilitate imunologica (testul anticorpilor antispermatozoizi pozitiv) care se pare ca nu are tratament.
Am auzit ca ar fi bun pt cresterea mobilitatii medicamentul Lyvercin. A folosit careva la sot? Stie cineva daca chiar e bun si unde se gaseste si cat costa?
Nu stiu ce sa mai incercam dupa doi ani de asteptari si dupa un fiv nereusit si 2 inseminari nereusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Carla, asa este. Trat hormonale sunt destul de controversate. Si inca nu se poate vorbi de efectele lor in timp..., pt ca femeile care le folosesc sunt inca tinere. De asta si clomifenul este considerat a fi destul de periculor, iar in SUA este din ce in ce mai putin folosit. Cat despre protocoalele FIV, unde se dau atatea hormoni, intr-adevar, pare a fi destul de periculos privind peste ani de zile. Poate ca da, poate ca nu, depinde de norocul fiecareia. Sunt multi factori care concureaza pentru declansarea cancerului.
Sa stii insa, ca mai multe persoane mor din cauza accidentelor de masina sau a bolilor cardiovasculare. Asa ca, decizia apartine fiecaruia, nu tb sa fim influentati de ceea ce s-a intamplat intr-un anumit caz. Tu esti tanara, chiar daca sotul tau are o varsta, daca tine la tine are timp sa te astepte si sa te menajeze. Mai ales ca problema este parca la el din cate tin eu minte (sper sa nu gresesc).
Sensibila, nu te necaji. Va veni si a doua oara daca a fost o data. Ai rabdare si optimism.
Dankutza, astept vesti bune despre bebelina ta.
Bubu, tratament cu hormoni pt scaderea imunitatii ati folosit (ex. metilprednisol - medrol)? Daca scade imunitatea, scad si anticorpii antispermatici si poate creste nr. de spermatozoizi.
Pupici la toata lumea.

7

Mergi la inceput

Dankutza,
Am si eu o intrebare pentru tine fiindca vad ca tu ai doua inseminari duble si ambele reusite.
In cazul vostru problemele sunt la tine sau la sot? Ca m-am uitat eu pe rezultatele voastre din ziua inseminarii dar nu am reusit sa ma elucidez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

liana.berbec Uite aici 2 linkuri cu prezentarea dankutzei

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131563

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131563&whichpage=4

Dankutza Mi-am permis sa raspund pentru ca astazi citeam capitole din urma si am recitit...

Cautam ceva, adica se poate pozitiva testul ala de pipi mai tarziu? Am facut atunci pe 24 si 25 si au iesit negative...(inseminarea pe 14) astazi am facut betaHCG si iau rezultatul diseara... Ma tot uit la ce au facut fetele in urma, m-am tot gandit ca daca nu mi-a venit CM e un semn bun, dar citind in urma am vazut ca nu neeaparat...

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput