INSEMINARE [37]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Mirela 2,
Iti pot da nr. Dr. Mati - bilogul care lucreaza cu Tutunaru si eu iti recomand sa iei intai legatura cu ea. Eu de la ea am ajuns la Tutunaru. Ea iti da analize de facut daca nu ai facut deja. Daca ai se uita, sotul spermograma daca nu a facut trebuie sa faca. Sau iti pot da nr. lui Tutunaru.

Astept sa-mi spui cum vrei. Ia-o incet ca asa credeam si eu acum 2 ani cand m-am apucat de proiectul bebe 2 ca trebuie si vreau sa raman insarcinata ca imi doresc prea tare. Dar uita ca au trecut 2 ani si am vazut ca treaba asta se ia piano, piano.

Astept sa-mi spui al cui nr il vrei intai. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christine13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Am facut inseminarea in z17 si acum sunt in 28. Proba a fost de 15 mil cu mob 75%. Am avut 2 foliculi unu de 14 si unu de 15.
Am fost la medlife, cu dr. Deliana Predoi.

Roxana

Buna Roxana
Poti sa-mi dai te rog mai multe detalii, cum ti se pare Deliana Predoi? Si eu ma pregatesc pentru inseminare, acum iau clomifen si cyclo-progynova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

am facut test dimineata:negativ.maine fac beta.iar am un pic de scurgere maronie mai deschisa.insa temp dim era doar 36.3!!!!ceva s-a intamplat!ii drept ca sambata noaptea am avut o cearta urata cu sotul,m-am stresat f tare si a doua zi a aparut acel CM ciudat.sa aiba vreo legatura?
fetelor noi ,Christine,Liana,le urez bafta muuulta!!!!

Ruxandrab sa auzim vesti bune de la beta si la tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ruxandrab,la multi ani draga mea si daca s-ar putea iti doresc sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta,

PS:mai fa-ne si noua cate-o vizita,

Mergi la inceput

Ruxandrab,
Maine e ziua cu testul de sange, asa-i?
Abia astept sa il faci - presupun ca il faci la urgenta, nu? Ca sa afli repede ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

anidazSarumana!

liana.berbec Da.. maine ar trebui sa fac testul, dar cred ca il voi face vineri ca atunci mai merg la bucuresti... nu stiu, nu m-am horarat...

Christine13Sa fiu cinstita nu stiu... nu am o parerere, nici buna, nici proasta, pur si simplu isi face treaba, bine cred eu...
E o doamna foarte draguta de fapt... dar ca medic ti-am zis nu am nici o parere. Am descris experienta propriu zisa a inseminarii la pagina 8.

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla nu cred ca cearta cu sotul a afectat in vreun fel. Esti nervoasa din cauza hormonilor pe care i-ai luat. Dute si fa un beta sa te linistesti. Ala, totusi nu pare a ciclu. Dar la teste nu a iesit macar dunga de control un pic pala? Iti tin pumnii. O sa intru mai des pe forum ca sunt curioasa cum iese analiza.

Ruxandra, Doamne ajuta sa iasa testul cum trebuie. Sa nu faci testul la Synevo. Bafta multa!

Urez mult bafta fetelor noi venite. Doamne ajuta sa ramaneti gravi cat mai repede. Pupici

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

carla_2008 - crede-ma pe cuvant ca o cearta poate duce la multe.
Dupa o cearta puternica cu parintii s-a provocat si avortul meu.
Asa ca fetele bagati la cap. Dupa inseminari sau un test pozitiv nu va mai enervati pt nimeni si nimic.
Eu am facut-o si imi pare nespus de rau.

Unii zic ca nu a a avut nici o legatura, dar eu simt ca a avut. Moisa imi tot zicea ca totul era perfect si nu intelge de la ce sa se produca un avort.
Asta e

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Mirela 2,
Iti pot da nr. Dr. Mati - bilogul care lucreaza cu Tutunaru si eu iti recomand sa iei intai legatura cu ea. Eu de la ea am ajuns la Tutunaru. Ea iti da analize de facut daca nu ai facut deja. Daca ai se uita, sotul spermograma daca nu a facut trebuie sa faca. Sau iti pot da nr. lui Tutunaru.

Astept sa-mi spui cum vrei. Ia-o incet ca asa credeam si eu acum 2 ani cand m-am apucat de proiectul bebe 2 ca trebuie si vreau sa raman insarcinata ca imi doresc prea tare. Dar uita ca au trecut 2 ani si am vazut ca treaba asta se ia piano, piano.

Astept sa-mi spui al cui nr il vrei intai. Te pup.

liana, da-mi ambele numere de telefon.
imi poti spune si ce preturi au?
multumesc tare mult pentru ajutor si pentru informatii

Mergi la inceput

Buna Mirela,
Dr. Matei 0723210880, dr. Tutunaru 0723999939.
preturi pot sa-ti spun la spermograma 150 lei, la monitorizare 200 le/serie. Inseminarea am inteles ca este 500 lei si nu stiu sigur daca include si prepararea spermei.

Daca am uitat ceva intreba-ma ca iti raspund.
Ce probleme aveti voi?

Mergi la inceput