Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 15
MaraAnisia spune:
Caciantoni 
sa reauseasca HSG
pogonici, felicitari pt rezultate si te asteptam cu vestea buna cat de curand 
Mada23, te mai asteptam cu impresii de graviduta 
Lauraa 
si 
mvb, cum a fost la control? 
happymum 

mamieea, Doamen ajuta sa vii cu vesti bune 
Livsy 

anka_daria77, sa fie cu noroc 
acest FIV! 
ellenii, asteptam si de la tine vestea cea mare 
va puuup si ne intalnim la rugaciunea pt Caciantoni, la 11.
multe 

si multi 

Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/QsGpp3.png
mvb spune:
Fetelor, la controlul de aseara totul a fost OK. Toate sunt la locul lor si functionale
, numai ca sfatul doctorului este sa astept un an de la operatie pana la o noua sarcina. Asta pt ca exista cicatricea pe uter( ce stralucea la eco de-ti lua ochii)
si antecedentul de la prima sarcina unde a existat mai tot timpul sarcinii diagnosticul de iminenta de avort. Sunt extrem de optimista si tot ce pot face acum este sa ma rog la Dumnezeu sa treaca timpul si incet-incet sa se vindece toate ranile.
Mamieea tu stii ca te iubesc, dar o spun si aici sa stie si fetele

Va imbratisez pe toate si astept avalansa de vesti bune.![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
anka_daria77 spune:
Ellenii multumesc mult.

MaraAnisia
vad ca-mi urezi gemeni. Asa sa ma ajute Dumnezeu. Nu v-a fi cu suparare. Acum unu, doi... noi primim numai sa-si aplece si spre noi ochi si sa ne binecuvinteze casa cu copilasi.
Sa ajute DUmnezeu la toate ca sa dobandim pruncii mult visati
.

pogonici1977 spune:
fetelor mia fost atat de rau aseara, incat imi venea sa mananc varul de pe pereti, timp de 4 ore nu stiam ce sa mai fac de durere, am papat nospa ca sami revin cat de cat..azi sunt ceva mai bine..merg spre recuperare...stau in patut
doamne ajuta
noce spune:

Lauraa, nastere usoara, sa vina
sanatoasa, recuperare rapida si usoara pentru tine, adaptare lina pentru Maya, lacrimi de bucurie pentru tati, binecuvantarea Domnului peste voi toti!
30+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 10 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
happymum spune:
pogo ai grija de tine. de la ce ti-o fi fost asa rau?
mara cum esti? ce faci? pupici dulci.
eu sunt exact la mijlocul lunii... ![]()
Doamne ajuta sa se prinda un samburel mic si sanatos si frumos.... offf.... ce bucurie as avea...
caciantoni cum te simti? am vrut sa intru si eu la 11 pe forum, dar eram la dentist atunci. acum insa am venit. asteptam vesti, draga noastra.
oana tu cum esti? ocupata cred. ai gasit trasee ceva? sunt muuuuult mai multe manastiri in Dobrogea...
asteptam povesti.
deeva ne e dor de tine. ce faci?
elena
si tinem pumnii.
anadomnica si anaomaria
la burtici si sarcini usoare in continuare.
si nu numai voua, ci tuturor burticilor.
laura emotii emotii... inca putin, da? te imbratisez cu drag.
asteptam vesti si despre mamica maria... cum se simte azi? Dumnezeu sa ii ajute!
fetelor si dragul de cipicah sa aveti o vinere linistita si senina. Doamne ajuta!
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie 
pogonici1977 spune:
am uitat sa av zic ceva, ieri dim cand mam internat ptr HSG, caci se face internare ambulatorie..statteau la rand x...nr de pustoaice care faceau avort....doamne imi venea sa strig in gura mare la ele..cata inconstienta..vai d ele..sa nu ai parte de probl ca noi..at cand vor dori copii
eu nu am facut nicio avort si tot ne chinuim..dar vai de ele
noce spune:
Andrasonia,
FELICITARI 
Sarcina usoara si
sanatos!
Pogonici, felicitari ca ai trecut cu bine peste investigatiile medicale. De acum, ramai in Mainile Domnului, fie Voia Lui cu tine!
Imi pare rau ca ti-e rau, probabil de la interventie, sper sa treci cu bine peste!
Fetelor, sa va urcati in trenuletul Andrasoniei, nu o lasati singura cu burtica printre straini!
30+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 10 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
laurraa spune:
Buna fetelor si cipich!
noce, multumesc din suflet pentru urare
pogonici, ma bucur enorm ca a iesit bune si ma rog Maicutei sa nu dureze mult pana la vestea cea mult asteptata

happymum, mai este intr-adevar putin, dar emotiile sunt foarte mari; am fost astazi la Sf Cv Parascheva si m-am linistit, mi-a dat parintele binecuvantare si m-am linistit mai ales ca Dumnezeu le-a mijlocit sa nasc Duminica o asa sfanta sarbatoare si la Sf Liturghie; Doamne ajuta
va multumesc fetelor din inima pentru gandurile bune; am fost astazi la spital, ne-a dat dr foia cu care duminica la 7.30 dim ma prezint la spital.
Doamne ajuta
38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MaraAnisia [ Lauraa ![]() si ![]() va puuup si ne intalnim la rugaciunea pt Caciantoni, la 11. multe ![]() ![]() ![]() si multi ![]() ![]() ![]() Mara Cu Dumnezeu in gand http://tt.lilypie.com/QsGpp3.png |
multumesc si ne gandim toate la caciantoni

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09