Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

pogonici,Doamne ajuta sa apari in curand cu vesti bune!

vreau si eu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

pogo felicitari amandorura deopotriva.
succes in continuare si Doamne ajuta un bebe!

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jujuka spune:

vai de mine ce vesti bune pe ziua de azi,bbravoooooooo ionact ma bucur enorm pt tine si te rugam sa ne tragi si pe noi dupa tine
pogonici ma bucur ca sunteti bine amandoi si asteptam vestea cu II liniute
p toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

HSG lam facut fara anastezie, dar maiu facut div injectii in vena si un agolcamin in poponel......dct meu a fost super de trreaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Buna seara, am tot zis sa intru sa va spun ca am reusit sa ajungem la botez la micuta Antonia. Am vazut o bebita mumusica si dulcica foc si o mamica(Cami_antonia) la fel de mumoasa care radia de bucurie.
Pogonici, felicitari pentru rezultatul bun la HSG si iti dorim si un rezultat pozitiv pe testuletul de sarcina!
Ioanact, iti doresc o sarcina usoara si o Iustina sau Iustin sanatos si mancacios!
Livsy, mi-e tare tare dor de tine!
Maria08, poate reusim totusi sa ne vedem, duminica m-am simtit cam rau si chiar eram convinsa ca nu mai ajung la botez. Ai incredere ca bebe trebuie sa vina cat de curand!
Caciantoni, Sfantul Nectarie sa-ti fie mijlocitor pentru rugaciunile tale, poate reusesti sa iei putin mir de la candela Sfantului de la Radu Voda si sa o dai pe mama ta, o sa-i fie de mare folos!
pupam si imbratisam pe toata lumea

28+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Buna seara fetelor, vin si eu cu ceva vesti.Am fost azi la control totul este cat se poate de bine ba chiar f bine:la ovarul drept am 10-14 foliculi mici si unul mare, dominant de 20,1 mm in ziua a 11-a...iar la cel stang16-18 foliculi..zilele astea sunt decisive ptr luna asta...sa vedem cum va fi voia Domnului, ca EL stie cel mai bine...aaaa! si n-am fost singura ci cu cea mai buna prietena a mea :mvb...pupici la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara tuturor,
Ma bucura din plin vestile bune de la voi! Sa dea Dumnezeu sa tot auzim!...

Eu voi fi f scurta in seara asta, MULTUMESC din suflet celor care mi-au raspuns anume la mesajul de ieri, cuvintele voastre m-au uns la inima!! Dumnezeu sa va rasplateasca!

Am niste fete cu care am vorbit mai de mult si carora nu le-am rapsuns la mesaje printr-o intamplare pe care nu mi-o prea explic, dar pe care o regret:
Elle23 si Theiuta, v-am scris in seara asta si sper ca ma veti ierta!

Georgia, hihi, ma bucur. Adevarul e ca acum doua sau trei zile am scos telefonul din geanta sa te sun si apoi m-am oprit ca mi s-a parut prea dimineata pe la 8:30. Daaa, functioneaza telepatia! Te imbratisez cu mult mult drag! Si sa ne vedem cu burtici! Asta e valabil pentru toata lumea!

Criss, si mie mi-e tare, tare dor de tine! Si asteazi ma gandeam ... Sper sa ne revedem cat mai curand! Sarcina usoara si frumoasa in continuare!

Ma bucur din inima ca sunteti mai optimiste parca astazi. Ce inseamna o veste buna...! Imediat ne-a insufletit!

tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Caciantoni...rugaciunile fetelor de pe forum te vor ajuta sa treci cu bine peste aceasta analiza...sa iti ajute Maica Domnului...Ea o sa fie langa tine si o sa vezi ca vei reusi sa faci HSG-ul...

Speranta, ce mai face mama ta? Continuam rugaciunile, o sa fie bine..vei vedea...

Ioana, felicitari!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Pupici, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Ioana felicitari si sarcina usoara!
Caciantoni sa iti ajute Dumnezeu pentru a face analiza .
Pogonici ce bucurie pentru tine. Din pacate la mine nu a fost asa bine.
Fetelor va rog nu uitati si de pacatoasa de mine si sa ma pomeniti in rugaciunile voastre. Ieri am luat startul pentru FIV. DE aici in cole este voia Domnului si a Maicutei mult iertatoare. Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Anka-Daria, sa te ajute bunul Dumneyeu sa treci cu bine peste asta si sa ai si tu pruncutul tau!

Pogonici, ma bucur ca ai trecut cu bine peste HSG si ca s-au reyolvat problemele. Mult succes in continuare si poate anul viitor va veti boteza copilasul!

Mamieea, bafta multa si tie! Tot un bebelas iti doresc, sau mai multi, depinde ce se hotaraste acolo sus!

Salutari tuturor!

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker

Mergi la inceput