Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 16
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Fetelor, la controlul de aseara totul a fost OK. Toate sunt la locul lor si functionale Mamieea tu stii ca te iubesc, dar o spun si aici sa stie si fetele ![]() ![]() ![]() Va imbratisez pe toate si astept avalansa de vesti bune. MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Ma bucur nespus ca totul este bine si ai sa vezi cat de fericita vei fi la anul pe vremea aceasta; stiu eu

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
VA MULTUMESC DIN SUFLET PT. RUGACIUNI....BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA RASPLATEASCA!!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Maicutei Domnului, al Sf. Cuv. Parascheva si al tuturor Sfintilor am reusit sa fac HSG in jurul orei 12,00....si a decurs in felul urmator:
dimineata am facut un control de rutina si era totul ok asa ca dr. m-a trimis sa fac HSG....prima incercare de montare a valvelor si introducere a dispozitivului, etc. a fost esuata pt. ca eram incordata.... apoi mi-am aruncat ochii spre stanga si am vazut pe perete o icoana a Maicii Domnului si am rugat-o sa ma ajute si sa imi dea putere si de asemenea tot timpul am purtat snuruletul si putina vata luata de sub racla Cuv. Parascheva...dupa ce am rugat-o pe Maicuta Domnului sa ma ajute, in cateva secunde dispozitivele erau montate si au inceput sa introduca substanta de contrast..... dr. imi spunea ca ar trebui sa simt o durere si ceva rece....eu nu am simtit nimic....mi-au facut primul film si dupa un interval de timp mi-au introdus a doua oara substanta de contrast, dr. spunandu-mi acelasi lucru...eu tot nu simteam nimic....atunci m-am gandit ca trompele nu sunt permeabile....dar deodata am inceput sa simt o durere in ambele parti si dupa aceea in zona uterului.....mi-au facut si al doilea cliseu....dupa aceea m-am dat jos de pe masa....am asteptat vreo 10 min. pe un scaun si mi-au facut al treilea film.... REZULTATUL: TROMPA STANGA PERMEABILA, TROMPA DREAPTA SLAB DEZVOLTATA SI SUBTIRE....dupa interpretarea celor 3 filme dr. mi-a zis ca si pe trompa stanga ar fi fost un dop de mucus care s-ar fi desfundat de la substanta de contrast si mi-a mai zis ca pot ramane insarcinata pe trompa stanga si ca in 3-4 luni ar trebui sa apara bebe....Doamne ajuta!
acum ma simt bine....am simtit rugaciunile voastre si va multumesc inca o data....si ce sa va mai zic....aseara am mers la Biserica Sf. Spiridon Vechi pt. ca aveam de lasat niste acte si desi stiam ca nu e slujba ma rugam sa il gasesc pe parintele duhovnic sa imi dea binecuvantare pt. azi... am intrat in biserica si am lasat actele, iar doamna de la pangar mi-a zis ca nu este parintele....dar AJUTORUL SF. SPIRIDON S-A VAZUT IMEDIAT....CAND AM IESIT DIN BISERICA SA MERG SPRE CASA, TOCMAI VENEA PARINTELE.... ASA M-AM BUCURAT...L-AM RUGAT SA IMI DEA BINECUVANTARE SI DUPA CE AM PRIMIT BINECUVANTAREA ASA DE USOARA M-AM SIMTIT SI ASA O LINISTE AM CAPATAT...ERAM SIGURA CA VA FI TOTUL BINE AZI.... SI NU M-AM INSELAT.... IN CELELALTE DATI CAND AM MERS PT. HSG NU IMI LUASEM BINECUVANTARE DE LA PARINTELE SI S-A VAZUT... NICIODATA NU AM REUSIT SA FAC ANALIZA....ESTE FOARTE ADEVARAT CA TOTUL TREBUIE FACUT CU BINECUVANTAREA DUHOVNICULUI.....
va pup.... sper ca nu v-am plictisit....
caciantoni spune:
si bineinteles sinaxarul de azi....putin intarziat, dar va rog sa ma iertati....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai15.htm
mamieea spune:
caciantonibravo...ai trecut si peste asta..de-acum bebelusul e doar o chestiune de timp...ai sa vezi cum va veni un dar de la Maica Domnului ptr tine care ai grija de noi zilnic cu sinaxarul...ptr ca o MAMA ajuta mereu pe copiii EI...suntem alaturi de tine...
dupa rezultatele de ieri si cercetarile pe net cred ca zilele astea am sanse la un fratior sau o surioara ptr Marian...acum faca-se voia Domnului!
de deeva nu mai stie nimeni nimic?
laurraa spune:
caciantoni, esti o curajoasa;
bravo! bine ca sunt rezultate bune si putem astepta bebe

pe mine va rog sa ma scuzati in greselile de exprimare, repetarea cuvintelor, etc, dar deja emotiile se simt
38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
georgia_c spune:
lauraaa...aici suntem .. langa tine ...scoatem si majoretele

mai ai un piculut si o sa te intalnesti cu puiuta ta .. curaj mami caci e marea intalnire..maica Domnului sa te aibe in paza
...
uite cum trece timpul ...mai ieri ne anuntai ca esti graviduta .. si mai e putin si ne anunti ca esti mamica .. 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anka_daria77 spune:
Laurraaa nastere usoara 
Caciantoni bravo draguta hai ca asta e o veste buuuuuuuuna. Ti-o spune cineva care a aflat la HSG ca nu are nici o trompa buna.
Hai cu bb
andrasonia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Andrasonia, FELICITARI ![]() Sarcina usoara si sanatos!Pogonici, felicitari ca ai trecut cu bine peste investigatiile medicale. De acum, ramai in Mainile Domnului, fie Voia Lui cu tine! Imi pare rau ca ti-e rau, probabil de la interventie, sper sa treci cu bine peste! Fetelor, sa va urcati in trenuletul Andrasoniei, nu o lasati singura cu burtica printre straini! 30+ FilipMinunea Sfantului Nectarie AMR 10 sapt http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
noce
draga de tine, nu sunt eu insarcinata. Cu toate ca imi doresc asta din tot sufletul. Probabil ai citit mesajul de felicitare pt Ioanact. Ea sa ne ia in trenul ei pe toate si sa ne binecuvanteze bunul Dumnezeu cu pruncii mult doriti.Acum ma gandesc ca poate ai gura aurita si s-o adeveri.
Ioanact spune:
Buna!
Imi pare rau ca nu esti insarcinata Andrasonia
..
Eu sunt trista
azi dimineata mi-a venit cm..nici nu stiu ce sa cred..am sunat Dr sa-l intreb daca e posibil sa fie cm peste sarcina, mi-a zis sa fac un test, am facut si ..si..Negativ

..(inainte facusem si a 2 a liniuta se vedea f putin)..am sunat iar Dr si mi-a zis ca e posibil sa fiu insarcinata si sa fi venit cm peste sarcina, iar la test nu a iesit pozitiv din cauza cm..dupa care imi zice, daca vreau sa vin la cabinet ca el nu poate vb ca e la un coktail cu prietenii
, bineinteles ca nu m-am dus..mi-am zis, daca e sa fiu
imi va creste burta, daca nu, nu...eu am in continuare simptome adica:sanii mari si tari,
, somnolenta, uneori insomnie..cred ca ma bag intr-un butoi si nu mai ies de acolo.

ALBUM
6
si 5 maselute
IOANA creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+
IUSTIN /
IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
georgia_c spune:
hei ioana cum sa intri in butoi ..ca acolo sunt io ... glumesc ..chiar nu sunt
zanika , poate e doar o incercare de la DD .. adica io am mai auzit de cm peste sarcina , am mai povestit io ca , chiar cunosc un zcaz ..asa ca nu te amari ..incetisor vine si confirmarea(acum sau mai tarziu ca esti graviduta) te pupacesc dulceeeee scumpa , si sunt sigura ca acum dupa Sfantul post va ploua cu gravidute .. in frunte cu tine
...iar de manuta ta imediat in spate vine sonia ..caci io cred ca lui noce i-a soptit piticul din burtica ce si cum
Doamne ajuta dragutele sa auzim numai de gravidute
cipicah , te mai asteptam pe la noi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

sanatos!