Aveti timp de sex?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Iar devieaza subiectul asta de la sex la calcat camasi si spalat ciorapi la riu.

Si acum fie vorba intre noi...daca femeia romanca traieste ca in secolul 14...spela de mina vasele..chilotii in dimbovita...da cu aspiratorul de 100 ori /zi..ca d"aia e inventat de ala de sus...face mincare ce sta pe foc 4 h si trebuie mestecata bine....cine e frate de vina? ...e anul 2009...lumea face si altceva

Mergi la inceput

Deci...la un subiect gen "barbatul nu mai are chef"..apar toate psiholoagele cu sfaturi "te imbraci in chiloti rosii si aprinzi 3 luminari, o baie fierbinte etc etc" .

intrebarea vine....acum de ce nu va duce capul sa faceti invers....adica sa-l puneti sa se imbrace sotul in politist sau asistent medical.....cu chiloti negri mulati si palarie Jock Ewing, Dallas...sau peruca cu parul lung...etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Exagerezi, Guestus.

Cand ai copil mic, nu risti sa cumperi mancare gata facuta de la supermarket. Nu se compara aia cu mancarea gatita in casa.

Rufele se spala, se clatesc si se storc cu masina automata. Vasele nu sunt prea greu de spalat. Da' mi-ar placea ca un barbat sa faca o singura zi absolut tot ce face o nevasta si mama.
Apoi sa mai comenteze...mistouri...daca ii mai arde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Rufus,ai dreptate,adica asa zice si al meu.Cu cit il "resping" mai mult cu atit se simte mai atras.Si foloseste aceleasi cuvinte de "santaj"..."ce sa fac daca ma atragi,vrei sa te transformi in menajera ,femeia care spala,face curat si mincare si eu vin la de`agata,asta vrei sa insemni pt. mine?lasa-ma sa te admir,sa te vad sexoasa..."plus multe altele,ca e bun la vrajeala.Si apoi eu ii mai povestesc de pe aici de pe forum tragediile fetelor si ma minunez de ce sunt in stare unii si in acelasi timp imi place sa-i aud parerile,sa stiu ce crede el,ce gindeste cum ar reactiona.Din cauza asta citeodata cind e botos ca l-am tinut in post mi-o arunca "uite vezi,de aia unii soti isi gasesc amante pt. ca acasa nu au ce vor".
Pur si simplu nu concepe ca un barbat care are ce vrea acasa sa caute prin sat!Si ma scoate din sarite cind eu incerc sa-i explic ca sunt si barbati din astia,asa e natura lor,nu are de-a face cu ce are acasa ...si asa ne luam la
Citeodata si el imi povesteste de cunoscuti,colegi de munca (domeniu)pe care-i stie ca umbla la sf. de saptamana prin china,tailanda special pt. ca sunt niste *+~=*#~#*+*~"# si ca le zice si lor "dar la sotia ta te gindesti ?" si ca raspunsul e invariabil "cine,baba aia?...."
Apoi cind e suparat, tot el,"aaa,cred ca acum ii inteleg pe aia care umbla prin strainatatzuri dupa aventuri,daca nevasta e doar menajera si mama,a uitat sa fie sotie"

Nici nu-mi dau seama cind am ajuns sa simt ca e prea mult,sa mi se para exagerat.La inceput eram pe aceasi lungime de unda si cred ca totul se datoreaza oboselii mele,3 sarcini,vreo 7 ani de cind n-am mai dormit cum trebuie .Citeodata ma gindesc serios si imi zic ca eu m-am schimbat,el probabil a ramas la fel.Sau poate ca in timp ce eu am obosit si am inceput sa zic "piua" din ce in ce mai des,el a dat-o in extrema cealalta .

Guestus,tie poate ti se pare a lauda,ei bine pt. mine nu-i nimic de lauda.Este un subiect destul de sensibil si eu sunt cam pudica cind e vorba de treaba asta "rusinoasa",adica nu imi discut intimitatile nici cu cele mai bune prietene.
chiar am vrut sa-mi schimb nick-ul si sa scriu pe forum.

A intrebat o fata cum au rezistat dupa nastere,a rezistat cel putin doua sapt. ca pestele pe uscat dupa aia pina s-au implinit 40 de zile (asa e la noi,40 de zile dupa nastere si la CM...paaasss) l-am mai "ajutat" eu putin ,ca nu-i trebuia mari descintece la cit de suferind era

eu scriu de zor,dar parca vaz ca la noapte am insomnii de "ciuda" ca am dat din casa cum ziceam is

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

asa ca, poate chiar animat(a) de sangele proaspat, prestezi super, fara macar sa te prefaci.

Aceste lucruri iti dau o stare si o energie care sunt benefice acasa.

Rufus, ce spui tu aici e de bine . M-ai pus pe ganduri (bune ), eu care credeam ca daca vrei sa joci la doua capete, "scartzaie" acasa.

Maria

Mergi la inceput

hannen......daca te uiti in dreapta ce vezi ....super eva ...blabla..."afrodisiace top 10"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

asa ca, poate chiar animat(a) de sangele proaspat, prestezi super, fara macar sa te prefaci.

Aceste lucruri iti dau o stare si o energie care sunt benefice acasa.

Rufus, ce spui tu aici e de bine . M-ai pus pe ganduri (bune ), eu care credeam ca daca vrei sa joci la doua capete, "scartzaie" acasa.

Maria

pai yo ce spun aici de 10 ani.......ca de cele mai multe ori cind e perfect acasa e datorita tineretei domnisoarei de la job...sau stiu yo de unde.
si rufus zice la fel....vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Guestus, Rufus nu zice ca ar fi valabil doar pt. barbati, de unde deduc ca se aplica la fel de bine si sotiei cu sarmantul june-prim de la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Am dat-o in mistouri, intuiam asta... Ramane fata neraspunsa...
Ideea este asa: eu nu dau vina pe activitatile casnice, ca as fi ultima mincinoasa. Nu spal zilnic, nu fac mancare zilnic, nu fac menajul zilnic, nici macar saptamanal, am decis amandoi ca nu vrem sa fim sclavii casei...
Guestus are dreptate, nu suntem in evul mediu cu activitatile, tehnologia ne ajuta.
Eu o sa spun cum gandesc eu (si dupa aia stau cot la cot cu Hannen ca am dat din casa): vin de la birou, unde nu neg atmosfera e foarte faina (damn, nici macar pe birou nu pot da vina). Ajung acasa, poate mancam, poate nu, petrecem timp cu copilul si vine bedtime... ei bine eu fac un declic, patul facut inseamna soooomn. Si gata m-ai pierdut.
In timpul zilei sunt cooperanta, la amiaza in weekenduri iarasi sunt "prietenoasa", chiar si diminetile. In cazul meu e vorba de o rutina... acelasi pat, acelasi mediu, acelasi program, acelasi you know... yup, e rutina.
Cand iesim in weekend la un hotel pe undeva, se schimba perspectiva.
Da, cred ca dupa niste ani, se duce pasiunea aia isterica, si atunci trebuie sa pui rationalul in actiune. O veni pofta mancand, dar mai intai trebuie sa te asezi la masa...
In cazul meu, nu generalizez, pun in functiune ratiunea... Si asta da rezultate... daca sunt "irationala", in secunda in care ma apropii de pat, organismul meu intra pe "save energy" si gata, s-a terminat, nu te mai intelegi cu mine.
Stiu de la o prietena buna care impartasea aceeasi problema, ca atunci cand s-a pus problema unei colege noi la birou cu care sotul prietenei empatiza mai bine, i s-a schimbat imediat starea, si disponibilitatea era cuvantul zilei... si am bagat la cap. Asa e, te inveti cu bucatica ta de sunca si nu-ti mai place, pana nu o vezi in farfuria altuia.
Dar deh, meandrele femeilor... te pui cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Deci...la un subiect gen "barbatul nu mai are chef"..apar toate psiholoagele cu sfaturi "te imbraci in chiloti rosii si aprinzi 3 luminari, o baie fierbinte etc etc" .

intrebarea vine....acum de ce nu va duce capul sa faceti invers....adica sa-l puneti sa se imbrace sotul in politist sau asistent medical.....cu chiloti negri mulati si palarie Jock Ewing, Dallas...sau peruca cu parul lung...etc etc.

No pana aici

Daca imaginea de contabil la apaca cu inclinatii voyeuriste mai puteam s-o diger, apoi un contabil cu peruca si chiloti negri mulati e mult prea mult pentru mine.

Somnul ratiunii naste monstri.

Mergi la inceput