Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 11
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Guestus, Rufus nu zice ca ar fi valabil doar pt. barbati, de unde deduc ca se aplica la fel de bine si sotiei cu sarmantul june-prim de la job. |
sigur ca da....dar.....studiile arata ca este mic procentul in care se intimpla el tinar si ea doamna cu poseta de la job.
hannen spune:
Eleni,uite cum s-a produs si la mine "click-ul" .Citindu-te am realizat ca acelasi sentiment il am si eu pt. pat!Sooooooooooomn!
Chiar aseara am constatat,ca dupa ce am scris un mesaj cit o zi de post unei prietene ,am plecat la nani si cum am aterizat in pat m-a lovit un cascat,mi se rupea gura nu alta.Si ma gindeam "ma ce naiba ,doo secunde mai devreme nu aveam nici pe dreaq!"
Auzi si la al meu(ca discutam subiectul) "atunci cred ca trebuie sa aruncam patul"
Guestus,m-am uitat ,da` nimic interesant
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
sigur ca da....dar.....studiile arata ca este mic procentul in care se intimpla el tinar si ea doamna cu poseta de la job. |
Guestus, doamnele de pe DC sunt si ele tinere. Procentul mic inseamna doar ca doamnele nu indraznesc .
mariamunteanu spune:
Hannen, nu va mai limitati doar la pat, mai exista si alte obiecte de mobilier - mese, scaune ... Iar pt ascuns amantul, exista sifoniere .
hannen spune:
Apoi vrei sa rup si ce-a mai ramas intreg in mine,crezi ca mai sunt o tinerica de 18 ani?Gata,s-a dus cu acrobatiile!Daca parasim patul conjugal si ne aventuram prin alte colturi tre` sa care jupinu paturi sa-i fie moale si bine la shale sau alte parti anatomice lu` madam ca altfel intorc foaia.
mariamunteanu spune:
Hannen, acum fara gluma, n-oi mai fi avand 18 ani, dar esti tanara si nu se rup oasele daca nu stau pe saltluta. Hai, lasa comoditatea si sa vezi ca lucrurile se pot imbunatati .
ADRIANKA spune:
La mine, unele dintre cele mai bune partide s-au petrecut cand am fost trezita usor din somn in miez de noapte si dai si lupta.Asa l-am conceput si pe al mic...De obicei, in stare de "trezie" cam fug de efuziuni de dormitor, dar daca ma prinzi in starea aia, zici ca s-a trezit tigroaica
Bine ca uneori, incercari de genul asta se soldeaza cu un "hmmmm" si cu intoarcerea armelor din fata inamicului si continuarea...acum depinde pe ce....parte ma prinzi
..................................................................................................................................................................................................................
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Eu sunt licuriciul, sunt un ciob de stea
si vin cu speranta, luminand mereu calea ta...
hannen spune:
Maria,pai io nu vreau sa imbunatatesc nimic,aa ,poate doar programul de somn. asta e tot ce-mi doresc ,nani,nani,naaniii!
Mie mi se pare ca am "activitati conjugale" de la f. mult in sus,deja mi se pare exagerat,eu nu mai am timp sa vreau eu,sa sar eu ca tigroiaca cum zice Adriana.Adica azi sex,maine sex si poimaine vrei sa sar io pe tine?Pai nu mai trebuie si-o pauza ca sa-si revina omul,sa-i vina dorul,pofta si alte cele??
Adriana,asa si eu ,depinde pe ce parte ma prinde,daca`s cu fata la perna nu are noroc.
Ingrid S spune:
Mie imi spunea matusa-mea: draga, o sa vina timpul cand o sa doresti sa aiba chef, da' n-o sa mai poata el. Concluzia: nu refuza partidele de sex, acum, cat e in putere.
Io o ascult cu sfintenie. Dar imi si place, recunosc.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Mie imi spunea matusa-mea: draga, o sa vina timpul cand o sa doresti sa aiba chef, da' n-o sa mai poata el. Concluzia: nu refuza partidele de sex, acum, cat e in putere. Io o ascult cu sfintenie. Dar imi si place, recunosc. Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
Matusa ta ti-a dat un sfat corect insa din pacate femeile ajung sa experimenteze pe propria piele si in general mult prea tarziu ceea ce a spus matusa ta. Statistic discutand incepand cu varsta de 45 de ani un procent mai mult decat considerabil din numarul barbatilor ajung sa aiba probleme privind disfunctionalitati sexuale (erectile, neuronale, vasculare), deci ceea ce ti-a spus are o doza mare de ... pragmatism?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa