Aveti timp de sex?
Raspunsuri - Pagina 9
Guestus spune:
da asa ceva e normal oare?
ce zici lisaelisa....trimit articolul sotului? ..uite cum nici moarta nu scapi de sex
http://www.cancan.ro/2009-05-08/Cadavre-care-fac-sex.html
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisaelisa Eu am fost cu sotul la o consiliere de cuplu, dupa ce am descoperit ca are pe alta. I-am spus psiholoagei, printre altele, ca sotul ar vrea de 3 ori pe zi, iar ea s-a uitat senina la el, de parca e ceva normal sa vrei sa faci sex ca si cum ai urma un tratament... Deci, din cate inteleg io, sunt o norocoasa si sa nu ma mai vait atata...? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
3 ori pe zi imi suna deja a facatura...eu cred ca sotul avea un plan bine pus la punct...sa te epuizeze in asa hal incat sa-i dai mana libera la inselat...iar psiholoaga sigur era pe-o mana cu el...asta daca era psiholoaga...
Somnul ratiunii naste monstri.
kokiy spune:
citat din mesajul lui claram Ok am inteles.Atunci ar putea recurge la masturbare din cand in cand,ca sa va ma mai scuteasca nu? |
Asta daca-i place s-o faca,daca nu,tot pe tine te oboseste ...noroc ca avem doua maini ,si-o gura uneori
Eu de teama sa nu-l scap din mana cand pleaca de acasa il dotez cu asa ceva ...se pot si asorta
Daca-i indecent ce-am pus sa-mi spuneti, ca-l sterg sau ma penalizeaza Marius
Edit: am sters
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
3 ori pe zi imi suna deja a facatura...eu cred ca sotul avea un plan bine pus la punct...sa te epuizeze in asa hal incat sa-i dai mana libera la inselat...iar psiholoaga sigur era pe-o mana cu el...asta daca era psiholoaga... |
Era cu adevarat psiholoaga. Ne-am dus la cabinetul ei.
De 3 ori pe zi, nu m-am straduit niciodata sa prestez. Asta zice el ca ar fi bine sa se intample... Ma intreb, daca mi-as pune mintea sa-i indeplinesc dorinta aiasta arzatoare, s-ar putea descurca...?
Ca, pt noi femeile, e mai simplu decat pt ei...
alinam spune:
citat din mesajul lui anca_a 3 ori pe zi imi suna deja a facatura...eu cred ca sotul avea un plan bine pus la punct... |
asta imi aminteste de bancul cu doi prieteni care se revad dupa o perioada de timp, unu arata foarte bine (ion), celalat mai trist(goguta), obosit il intreaba:" care e secretul de arati asa bine? - pai sunt vaduv! - cum ai reusit? pai sex de 3 ori pe zi timp de o luna si nevasta a dat coltul. Se duce si goguta acasa si se pune pe treaba asa cum il invatase prietenul, dupa 30 de zile se reintalnesc , goguta al nostru in scaun cu rotile , il impingea sotia care era toata un zambet. Gogule , ce e cu tine? ce ai patit? - pai am aplicat metoda ta! - si nevasta de ce e asa de fericita? - ei, lasa ma, ea nu stie ca maine moare!".
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
anca_a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinam
asta imi aminteste de bancul cu doi prieteni care se revad dupa o perioada de timp, unu arata foarte bine (ion), celalat mai trist(goguta), obosit il intreaba:" care e secretul de arati asa bine? - pai sunt vaduv! - cum ai reusit? pai sex de 3 ori pe zi timp de o luna si nevasta a dat coltul. Se duce si goguta acasa si se pune pe treaba asa cum il invatase prietenul, dupa 30 de zile se reintalnesc , goguta al nostru in scaun cu rotile , il impingea sotia care era toata un zambet. Gogule , ce e cu tine? ce ai patit? - pai am aplicat metoda ta! - si nevasta de ce e asa de fericita? - ei, lasa ma, ea nu stie ca maine moare!". Alina, mama de Vlad (25.09.2005) |
Somnul ratiunii naste monstri.
nona_denis spune:
Dati voi vina numa' pe ei saracii ca vor de 'nspe ori pe zi (apropo, da pe noapte de cate ori vor?)
Bey, da de 3 ori pe zi nu e facatura, parol. Cam prin asta am trecut noi la inceputuri. Acu, dupa 12 ani ne ajunge de 3 - 5 ori pe saptamana
Ajutati-l pe Mihaita:
http://paul-mihaita.blogspot.com
ingridnen spune:
santem in aceeiasi barca :))
Sexul este ultimul pe lista de prioritati
Si asa dorm numai 6-7 ore pe noapte, cine zicea de intalnirea la dusul de la 6 dimineata..brrr ?
Cred ca am devenit deja frigida...
Ingrid si Cristi 6 ani
lisaelisa spune:
Barbatii nostrii, romanasi, duc o viata foarte comoda : mers la serviciu, venit acasa si stat si uitat la televizor sau pe pereti.
Daca ar pune si ei mana zilnic : sa faca mancare, curatenie, spalat, calcat rufe, ingrijit de copil, nu ar mai fi atat de dornici de dat hutza-hutza cu biata femeie, deja epuizata seara, de atata munca de sisif. O ia zilnic de la capat.
Cred ca ar trebui organizata o revolta a nevestelor muncite ca sclavele.