noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nobody around

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Claudia eu sunt pe-aici, la noi e urat afara, ploua, abia am terminat de facut curatenie, mai am de facut mancare si sunt cam fara idei, sotul e la un curs de pilotaj se intoarce tarziu......am o leneeee....
Nma te inteleg nici eu nu pot manca singura, parca-mi ramane mancare in gat .....vezi ....au si sotii nostri un rol
Gliciana distractie placuta la nunta, astepta poze.......auzi....cum adica ati cheltuit 10 mil adica 10 milioane lei???? eu nu mai stiu acum cu schimbarea banilor, da-mi aduc aminte ca salariul meu cand am plecat era de 10 milioane lei vechi. Doamne Sfinte si cand ma gandesc ca salariul mamei e de 5800 000lei
Va pupicesc pe toate un weekend linistit

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Unde umblati fetelor? e vreme buna la voi?
Galiciano cum a fost la nunta?
Nico cand vin copii?
Andreia e mai bine Erik?
Dragaica, curs de pilotaj? cum de face sotul asa ceva?
Alison pe unde esti?
O duminica placuta va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
Eu sunt prin zona dar sunt super obosiuta. Aseara am fost la un chef. Am ajuns tarziu acasa. Si sint data tare peste cap caci mi-a venit ciclul mai devreme cu o saptamana.
Urmatoarele 3 saptamani am foarte mult de lucru. Nu stiou cum o sa ma descurc. Si azi ar trebui sa merg pe teren dar nu prea ma pot deplasa.
Claudia copiii vin saptamana viitoare. cred ca va merge doar sotul sa ii aduca. Eu stau sa lucrez (profit de timpul cat sunt singura). Am vorbit cu o doamna sa stea cu ei cat am eu treaba. sper sa ne descurcam. Intre timp ne-am apucat si de zugravit si ... s-au redus tare sansele de a ne apuca de casa asa ca am gasit un apartament cu 3 camere in blocul vecin. Daca ne intelegem poate facem un schimb. ma incanta tare ca nu ar trebui se desparta Alex de prieteni, plus ca are si doua balcoane. Din pacate nu are nimic imbunatatiri.
Dragaica la noi deja e prea cald. parca am fi in toiul verii. Legat de bani, tare usor se cheltuie. Chiar vorbeam vineri cu o cunostiinta care are un venit de 600 lei/luna (adica 6 mil vechi). Sincer nu stiu cum se descurca. Ieri am fost cu sotul sa cumparam cadou pt sarbatorit + cadou de casa noua. Rezultatul: 250 lei (adica 2.500.000 lei vechi) un set farfurii, 100 lei o camasa, 30 lei un vin si 75 lei un tricou pt sot. sa mai spun ca am vazut un costum de baie superb la 200 lei dar pe care am evitat sa il incerc? Mie sincer nici nu imi vine sa mai merg prin magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Nici mie nu-mi vine sa ma duc prin magazine. Stiu ca daca nu ma duc, nu cheltui. Pe mancare, na, trebuie. Insa si-acolo e cu hac, daca mergem la supermarket cumparam si ce trebuie si ce nu, daca ma duc la magazinul de langa bloc iau chiar strictul necesar, ca ma gandesc ca-s mai scumpe decat dincolo. Nicicum nu-i bine.

Ieri m-am preumblat cu zibe in sling prin oras, am intrat si-n mall cu gandul sa-mi iau un fond de ten, acelasi pe care il tot folosesc, m-am uitat la el si nu m-am indurat, si-am aterizat la Miniblu, de unde bineinteles i-am luat lui zibe o sapcutza. Apoi la Plafar tot pt zibe.

Spor la trebi Nico, ca ai cateva.

Noi de azi intr-o sapt avem botezul, il facem la ai mei la tara, o sa fim cam 16, maxim 20 persoane, si ma tot contrazic cu mama la tel ce sa gatim. Eu tot vin cu idei de aperitive, culese de pe net, ea nu, ca nu vrea sa iasa din traditionalele chiftele si cascaval insirate pe farfurii. Eu ii zic de salata cu iaurt, oua si crutoane, ea nu, ca nu tzin de foame. Greu. Deci, mai spuneti-mi si voi idei de aperitive. Si eu am cu tona, da` mai selectez si inlocuiesc.
I-am zis ca e la tzara, lumea care merge de-aici o sa vrea la aer, e munte, padure, sa nu-i tinem in casa la masa, sa facem un bufet suedez, mese afara si fiecare sa se puna unde are chef, sa-si ia ce are chef sa manance, ca suntem intre noi. Ea din nou..... Greu. Si avem si doi vegetarieni printre noi...

Duminica faina! Noi avem invitati la masa, fac peste filet (asa-i spune Iustin) la steamer, cu brocoli si poate cartofi. Si dreg un sos ceva.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Sa incepem cu , ceiutul, freshul si sa vina , ca sa incepem saptamana in forta.

Sa nu uitam si de putina .
Acum ma apuc de treaba.
O saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaa! ufffffffff,nici nu stiu cu ce sa incep... multumim de cafea,nma,iar ca miscare -treaba si curatenie.
la nunta,f frumos, fata cu bucle la purtator, baiatul fresh,tras la costum si nu in blugi murdari de lucru...am fost atractia serii in afara de insuratei.batut pe picior - venit desculta acasa, mai ales ca am avut 2 per. pantofi cu toc.inca ma dor picioarele, am facut basici in talpa, oricum facut poze f frumoase, dar nu imi arde sa le scot, inca sunt socata, am avut parte de un incident f neplacut, si, ce e mai ciudat, al meu era sa fie implicat...accident de masina,persoana este la spital, constienta, dar, la reanimare, asteptam azi vesti despre el...am urlat dupa al meu-scuzati expr, si cand a realizat el ca nu e in regula, de abia a coborat din masina resp, apr in mers.ciudat,oricum... in fine...suntem bine! anca, at ma gandeam la tine....sincer... am sa va mai scriu mai tz, va doresc o sapt cat mai frumoasa,
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutareeeeeeee!!!

unde umblati fetelor??? nimeni astazi pe aci???

noi suntem din nou la ai mei, la curte...eric e incantat, toata ziulica e afara...azi i-am pus apa in piscina, sa vedem ce reprezentatii va da...

avem pozici noi, in albumul de mai...pentru cine vrea sa ne vada tunsulici...

revin! o zi faina sa aveti!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea eu credem ca v-am servit deja cafeaua . ma paste o depresie asa ca e de inteles ca mai incurc borcanele. imi e dor tare de pustime, ma apuca plansul din orice. Am mult de lucru si nu stiu cum sa ma adun. Acum tocmai am dat o tura de cartier ca poate ma apuc mai cu spor de treaba.
Pozicile o sa le vad in urmatoarea pauza. Balaceala placuta (sa faci poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello, hello, pe ziua de azi!!!! am intarziat la cafea!!sorry!
dar, va poftesc la
anca, trebuie ca si vegetarienii sa aiba ce manca, sau, halii!!!
anca, nasol cu depresiile.... stiu...
ela, vezi sa nu raceasca pustiul mic!
ieri a fost o zi nasoala pt mine, am fost cu c.... in sus, pardon!
cateva poze aici,va rog, http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/17mai2009/
o zi buna in continuare!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput