noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

'Neata fetelor, cine bea o cafea cu mine, mai am o ora si tre sa plec la munca am o lene de ma doare. Saptamana noastra abia incepe, am avut weeknd lung, ieri a fost Ziua Patriotilor si-am stat acasa, acum ne intram cu greu in ritm
Nma fara depresii.......nu vreau sa aud de depresii, pe mine ma apuca la fiecare inceput de saptamana si se termina cand vine weekendul
Eladeea am vazut pozicile e frumos tunsulica
pupici la gagici...

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haideti la si
sper ca sunteti bine. la noi e f cald, dar, noaptea, totusi e recisor. totusi,ce faceti, ce noutati aveti??
eladeea, nu stiu sa ma uit dupa poze....., sa le caut, adica...
fug la bucatarie, pt ca dupa aceea se va incalzi ffff tare.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dmineata!
La mine chiar e mai buna. M-am trezit cu chef de munca . Sper sa ma tina pana saptamana viitoare. Ieri am cam tras maita de coada. PE la ora 16 am placat cu o prietena la o plimbare scurta si am ajuns la o pizza si uite asa am aterizat acasa dupa ora 19. acum trebuie sa recuperez .
Andreea ai un pui frumos foc. Trebuie musai inca unul ca va iese bine . Mi-au placut mult pozele, dar mai mult protagonistul.
Galliciana mai ce v-ati dantiut voi acolo....frumos. M-am trezit si eu cu febra musculara dupa ziua de sambata dar eu am exersat fara consoarta. De fapt am avut 2 dansuri si cu el caci in rest el a tot fugit la job.
Dragaica draga mea pe mine ma apuca depresia rar asa ca mai bine o pasezi aici si stai si tu linistita saptamana asta . Lasand gluma la o parte ca sa nu o iau razna incerc sa imi umplu timpul. A mai ramas problema noaptea. Dimineata l-a visat pe Alex (a cazut intr-o balta) si eu nu eram cu el. Pana la urma mai e putin pana sambata.
La noi e foarte cald. De cateva nopti dormim cu geamul deschis. Nu stiu ce o sa facem la vara daca continuam in ritmul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Galiciana ce te-ai mai dantzuit, sa va fie de bine! Iar la bucatarie? Nu vii pana la Ms vreo sapt asa? Tu gatesti si in schimb eu te plimb cu masina numai prin locuri faine
Nico, deci cu chef de lucru. Si eu, vreau, nu vreau, ca-mi vin fetele la meditatii mintenas.
Eu in ultimele zile experimentez retete de pe bloguri, sa vad cat ma tine, si testez intr-una steamerul. Am facut pui cu bere si stafide la cuptor, e un deliciu, mere coapte umplute la steamer, sa va mai zic ca le-am umplut cu finetti si nuca? Retetele le gasesc pe bloguri, tot cautand altele pt botez, dau de astea.
Si-am pus pozici noi!
Cred ca-mi trag si eu un blog, formatul lui Alison, cu de toate, imi place tare mult. Numai sa prind timp....si chef.
V-am pupat, o zi dementziala!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Bai, toata lumea are blog??? Se pare ca raman in urma. Sincer nu stiu daca m-asi descurca sa fac dar oricum nu am timp. poate dupa ce mai cresc puiutii.
Am gasit si eu multe retete bune pe bloguri. Acum nu prea mai am timp de gatit. Galliciana daca vrei sa faci un tur al tarii te astept si la mine. promit sa te plimb si eu cu masina numai sa faci multe bunatati . Cred ca la mine e mai tentant decat la Anca caci sunt multe statiuni in zona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare gagici!

multumim de aprecieri...si mie imi palce cum ii sta asa...desi mi-era teama ca n-o sa-l mai recunosc dupa... acum am barbatel, nu gluma...

galliciana, special pt tine...uite aci pozele:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricInLunaLuiFlorar#5337095102437196962

Nico, sper sa-ti revii repede... cu totii avem momente de-astea de depresii...gandeste-te la concediu, la ceva frumos...nu stiu... paote ceva vitamine???

revin! acum mergem la nani!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

multumesc, eladeea, ai un barbat in toata regula langa tine!!!!!!!!!
sa dea DD sa mai ai inca vreo 2-3, cel putin!!!!!............. Doamne,e frumos de numa........
fetelor, sora mea se casatoreste pe 1 iunie!!!!
ceva sfaturi pt mine privind cununia??? nu cunosc mai nimictimpul meu a trecut de mult......raman indatorata....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Am, mai admirat si eu o tura ochisorii frumosi.
Andreea eu mai tot timpul sunt cu vitaminele dupa mine. Acum am trecut pe naturiste. depresia eu ma amagesc ca e pe duca. de fapt nu prea am timp de ea. ieri nu puteam sa ma adun ersi am pidut mult timp. Acum sa vedem cum scot camasa. Daca ai o solutie de oprit putin timpul ....
.
Galliciana nu stiu ce sfaturi pot sa iti dau pt cununie dar iti felicit sora. Casa de piatra!
La noi cununia a fost tare pe fuga, o adevarata telenovela, nu stiu daca am mai povestit. Noi ne-am tot amuzat ca a fost o casatorie din interes.

Mergi la inceput

nico,, ufffffffff!
si cand mai intrii, te rog, ma ajuti?? stii tu la ce?
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico,, ufffffffff!
si cand mai intrii, te rog, ma ajuti?? stii tu la ce?
pupici la gagici!!!

S-a facut .

Mergi la inceput