noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 7
anca_27 spune:
Of, saracutzul Alex.
Si n-ai vb si tu cu el la tel sa-l convingi cumva?
Mai stiam pe cineva care manca paine cu ou cu zahar, mie nu-mi place defel asa. Eu in copilarie mancam cu ceai, si-asa mi-a ramas gustul. Interesant cum ni se educa gusturile din copilarie. Ce mai mancam in nestire
paine cu untura cu ceai
, sau paine cu untura cu boia. Doua felii una peste alta si tuleo afara la joaca, nu era timp de alte mancaruri mai sofisticate.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
claudia74 spune:
O cafea da cineva :

ca merge si asta la pita cu ou, ce pofta mi-ati facut eu inca mai fac copiilor si ei o prefera cu zahar, sotul manca numai cu spanac, eu o manc oricum ![]()
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
eladea2005 spune:
No salutare la toate fetele!
hai ca intru si eu scurt...pana se trezeste tornada mea...![]()
Anca, Nico...sanatate multa la pui...stiu ce inseamna raceala, noptile nedormite, maraitul non-stop si stare aia nasoala...
...dar cum zici, sunt prb mult mai grave si atunci multumesti lui DD ca e doar atat...
si noi suntem mucosi, acum l-a apucat si tusea...si cand tuseste, da afara tot ce mancase/bause inaitne...
asa ca azi ne-am schimbat de haine deja de 3 ori si am spalat pe jos (plus paturi) de tot atatea ori
asteptam vremuri mai bune!
pup de la noi!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Dragaica spune:
Ce mai mancam in nestire
paine cu untura cu ceai
, sau paine cu untura cu boia. Doua felii una peste alta si tuleo afara la joaca, nu era timp de alte mancaruri mai sofisticate.
Anca nu mai povestu de untura.......mama ce pofta am de untura si jumari
Mamei i se facea rau cand ma vedea mancand untura pe paine cu usturoi 
nu intelegea cum pot manca atat de gras, atat de mult si sa fiu atat de slaba ![]()
![]()
Ai mei nu ne intrebau ce vrem sa mancam, mancam ce aveam (slava domnului aveam de toate), cat despre sot e multumit cu ce-i pun in farfurie si nu comenteaza...........bine ....comenteaza daca nu are carne 
e mare carnivor ![]()
Am plecat la papica ca mi-ati facut pofta........
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaa

uite, apropo de paine cu ou si mai stiu eu...
de ex, eu am ...descoperit painea cu untura cam prin perioada in care am venit in ardeal...acu vreo 20 de ani, daca nu mai bine
la noi, era la moda painea cu unt si sare, si rosii, eventual, asa ca...
pupam piticii mici raciti!!! uffffffff, ce groaznic pt ei, insanatosire cat de grabnica!
si ieri era soare, frumos afara, si m-am gandit, doamne, ce cald trebuie sa fie, si am facut un friiiiig, domnesc, ce mai!!
apropo, am niste paine in plus pe aici, merg sa fac ceva pizza...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Buna dimineata!
Anca lui Alex ii a tare teama de durere asa ca nici o sansa sa il conving. Am mers la hemeopat si o sa ii trimit ceva bilute. Poate scapam asa.
Andreea sanatate multa!
Dragaica ma inscriu si eu in club cu un sot carnivor. Pt el nu e mancare daca nu are carne. De cand e cu mine nu a tinut niciodata post.
Eu sunt mai mofturoasa. Nu imi place painea cu untura. Domnul mai mananca cand are ocazia. Mie imi place doar carnea din untura dar anul acesta bunica a pus toata carnea la lada.
Galliciana vad ca esti matinala tare asa ca te sun
eladea2005 spune:
salutare!
am avut o noapte nasoala, sper ca asta sa fi fost varful icebergului...
nu-si gasea locul, s-a invartit toata noaptea, a plans de cateva ori, ne-am plimbat in brate de cateva ori, nu putea respira bine si tuseaaaaaaaa...offffff...rau de tot...
azi e mai bine, tuseste mai putin, muci mai putini, deci doamne ajuta...![]()
va pupam! acuma a adormit plodu, sper sa daorma macar vreo 2 ore, sa recupereze de azi noapte...revin mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa
va rog poftiti la 

raportez: umblete, si fara chef de nimic, in prezent!
pupam piticii bolnaviori si mamicile lor, insanatosire cat mai grabnica! vremea asta ne joaca feste tuturor! mie mi se cam pare ca pt perioada asta,e cam rece....ma rog...
zau, ma stric de cap, nu mai stiu ce sa mai fac de mancare, lui nu ii mai place nimic!ufffffff....
raportez naparlirile cainelui.........rau de tot..... cred ca o bag azi la baie, si voi mai vedea, cred ca ar trebui sa o si tund, ca e prea mult.....*
maine seara mergem la o nunta...
eu sunt suparata, banii astia se duc ca naiba....zau.... a treb sa ii cumpar o camasa, si am dat pe ea 80 lei![]()
![]()
nu am putut sa ii spun vanzatoarei, ca deh, poate nu am atata la mine, imi aratase si de 65 lei, dar erau cu dungulite, chestii...si nu i-ar fi placut.stiu io!
imi fac autocritica, alaltaieri am chelt apr 10 mil, pe NIMICURI, si am venit acasa cu 2 plasute, si o cutie, una plasa+cutie - camasa, si a 2a plasa, 2 placinte! misto,nu?? + chitante,normal...![]()
va astept la cafea, pupici la gagici!!!

galliciana spune:
a, si am uitat:
ca sa fie tacam complet, nici nu imi mai vine sa ma duc la coafor, sincer!!
....... v-am spus eu ca nu sunt normala......
pupici la gagici!!!

nma spune:
Buna dimineata!
Galliciana multam de cafea. Si eu am cheltuit zilele acestea cam multisor. Dar pe cosmetica, coafor, multa mancare si .... pantofi. Am gasit o pereche tare draguti si nu am putut sa plec fara ei acasa desi se anunta 30 de grade. Azi le fac inaugurarea.
Distractie placuta la nunta
.
Andreea sper ca sunteti mai bine acum
.
Eu am o perioada plina si nu stiu ce sa fac mai repede. Cu mancarea e usor caci nu sunt pustii acasa. Am facut ieri o ciorba pe os afumat, ciuperci umplute la cuptor, snitele si peste pane. Mie imi place mult pestele. Am bucatarit mult pt doua persoane dar am avut niste prieteni la masa. Din pacate jumatatea mea a ajuns acasa la ora 22 asa ca am mancat eu cu prietenii. Nu stiu cum e la voi dar eu singura nu pot sa mananc asa ca de cele mai multe ori fac foamea. In ultimul timp imi conving prietenele sa serveasca masa cu mine (sotul are o perioada tare plina si ajunge tot tarziu).