noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

haideti la ...de data asta o dau eu...

dragaica, felicitari in primul rand...esti tare!!! si uauu..Africa sa inteleg??? asta da vacanta...a meritat sa lipsesti de pe forum... super tare!!!!!

cat despre trici, nu e cazul sa te stresezi...n-ai pierdut nimic...sunt discutii intre o mamica draguta (Claudia) care ne-a facut cadou o trici pt piciulica al meu...

fetelor? pe unde hoinariti?

o zi faina tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pusici la gagici!
Noi ne preg cu sor`mea si boyfriendu ei, si I. , si zibe, sa dam o fuga pana aici http://www.dracul.ro/hanul_dracul_danes.html . E la o ora de noi. Poate dau baietii si-o tura de piscina. Revin cu impresii, lumea zice ca e fte fain.
Dragaica, felicitari scumpo, deci munca se mai plateste pe undeva. Pozici n-am vazt nimic inca.
Paaaaaaaaaaaaa

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ahaaaa.....acum am pricepu faza cu tricicleta.....deci va cadorisiti, bravo, sa o stapaneasca sanatos.
Apropo de tricileta, cand eram micuta, cam vreo 5 anisori un vecin a primit cadou de la parinti o.....tricicleta......mama ce fel ma uitam la ea .....cum ma uit acum la un Lexus
ma rugam de el sa mi-o imprumute 5 minute......cand o aveam eram extaziata.......ce inseamna sa fii copil.....in cate lucruri gaseam bucurie, nu ca acum.....offf...
Daca as putea as da timpul inapoi sa fiu iar copil, fara griji, fara stres, fara saptamani de evaluari la munca .....doar eu si bunicii, acolo am crescut, la munte, la aer curat, gata ca ma apuca melancolia si cand ma paleste ...ma tine...
Anca distractie placuta, am vazut site-ul lor... arata superb
Am plecat la munca, va urez o zi faina

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Pusici la gagici!
Noi ne preg cu sor`mea si boyfriendu ei, si I. , si zibe, sa dam o fuga pana aici http://www.dracul.ro/hanul_dracul_danes.html . E la o ora de noi. Poate dau baietii si-o tura de piscina. Revin cu impresii, lumea zice ca e fte fain.
Dragaica, felicitari scumpo, deci munca se mai plateste pe undeva. Pozici n-am vazt nimic inca.
Paaaaaaaaaaaaa

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

uau Anca...super fain...no, tre sa mergem si noi...one day... distractie faina!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaa!
permiteti-mi sa dau eu cafeaua azi,si,va rog scuzati lipsa!!
e o teorie, daca ceva nu mg bine, atunci.......stiti voi....
1. mda, tata e internat de vineri, un rinichi se pare ca nu mai funct, o tumoare pe vezica, tensiune oscilanta....i s-a facut urografie... ma rog... era vb sa il opereze azi, dar ii mai trebuie acordul endocrinologului...azi il ia,il duce la control,se intoarce cu el la spital...
2. m-am incontrat cu al meu, normal, din 2 firi tari, ce poate iesi??? flacari, cateodata.....
3. in loc de ziua 2 duphaston, am parte de z.1 cm..... ma bucur ffffff tare.....asta e....
va pup pe toate, cu tricicleta sau fara, pupam bb-icii bolnaviori sa treaca rpd, si fetele ce treb sa vina in vizita sau sa mg in concediu.........alison,elvie, ce faceti? pe unde umblati?
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Helau, Galiciana sa treaca necazurile.
Azi dau eu www.lebkuchenschmid.at/graphics/menu-bottom/konditorei-kaffe-tee.png" target="_blank">cafeaua in urma cu 14 ani am adus pe lume o fetita dragalasa .

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Uau, Claudia ce fata mare ai!!! La multi ani! Sa fie sanatoasa, norocoasa, ca frumoasa este. Ma bucur ca ai reusit sa trimiti tricicleta . Faceti petrecere? Sa ne pui poze.
Galliciana imi pare rau ca sunt iar necazuri. Multa sanatate tatalui!
Tu, poate ai mai mult noroc luna viitoare. pana la urma trebuie sa se prinda samburelul .
Anca pare frunos acolo la pensiune. Noi avem ceva de genu' asta spre Voineasa. Lui Alex ii place tare mult acolo.
Cum v-ati distrat? Tu de ce nu ai dat o tura de piscina?
Mi-am adus aminte de piscina. incerc sa il inscriu pe Alex la inot. Sunt doar doi instructori la noi in oras. Dupa ce ca greu prinzi o programare, pretul a crescut, a mai aparut si o alta dandana: acum trebuie sa platesc si intrarea la piscina separat pt copil (nu mai e inclusa in pretul platit instructorului). ma enerveaza la culme. Putea sa puna pretul; putin mai mare (oricum la marit) si sa lase intrarea libera.
la noi ploua foarte tare. Tuna si fulgera. mie imie frica de fulgere as aca pana nu se opreste nu stiu cum o sa lucrez.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Nico party inca nu stim ce vrea D-soara vin sambata niste cunostinte.
Da super pensiunea aia am belit si eu ochii pe acolo , ar fi fain sa mergeti Anca si Andreea.
Nico si la tm e foarte scump orele de inot, am o prietena care duce copii.
Pe Andi am posibilitatea sa il dau aici gratuit la inot dar numai din cls.I, acu face fotbal.

48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Anca, am vazut o minune de fetita...
poza asta e mortala:

http://family.webshots.com/photo/2103719850100702717psQrIX

tare dulcica e...

si tu arati fff bine...bravo mami!

Galliciana, din pacate toti avem perioade de genul asta...sper sa treaca repede sa revii pe fagasul normal... esti puternica, asa ca sunt sigura ca o sa-ti revii repede...

Nico, ici frumosilor tai pui...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

claudia, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea, si de toti cei dragi pana la adanci batraneti!!!! sa creasca mare, sa fie cuminte si in rest,ce mai vrei tu!!!
va multumesc pt vorbele voastre bune!!!
cred ca maine duc calc la reparici, ca nu se mai poate.... si sa pun si wireless pe el, memorie, etc...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput