noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Helau gagici!

unde umblati??? iar trebuie sa va strig???

noi la bunici...Eric e tot mai strengar, nazdravan, smecheras...si daca zic 'vino aici' el merge incolo, daca zic 'nu e voie' el pricepe exact invers... ce ti-e si cu copiii astia... parca e tot mai greu...in plus cazaturile si loviturile sunt la ordinea zilei ...ufffffff...

in plus a facut o urticarie, cred....multe bubite pe spate, dar nu seamana cu vreo boala a copilariei...paote de la capsuni sau zmeura, nu stiu...sper sa treaca...am dat cu crema de arnica care are si ceva ulei mentolat inclus...

eu maine merg la Cluj, revin duminica...

va pusic! un weekend excelent!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

io bag un strigat de la noi :Olarioooooooo,Olarioooooo
Andrea bubitele lui Eric.
Galiciana gata problemele.
Anca ati fost la han?
Dragaica cand mergeti in co?
Nico cum mai sunteti?
Alison,Elvie?
O seara faina va doresc.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

io bag un strigat de la noi :Olarioooooooo,Olarioooooo
Andrea bubitele lui Eric.
Galiciana gata problemele.
Anca ati fost la han?
Dragaica cand mergeti in co?
Nico cum mai sunteti?
Alison,Elvie?
O seara faina va doresc.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

ptiiiiiiiiiuuuuu...da scurta ai fost la vorba, duamna...

chiar asa, mai fetelor, mai dati si voi un semn...

un weekend fain! sper sa va distrati!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

io pe la bucatarie .....iara .

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of Claudia, m-ai omorat cu bucatareala ta, si Gali la fel, da voi gatiti nu gluma.... si eu gatesc, pt noi cam o data pe zi, si pt zibe de 3 ori, da voi ma-ntreceti
Claudia, La Multi Ani cu intarziere! Ce fata mare ai! Sanatate multa, ca-i mai buna decat toate!
Eladea, poate de la capsuni si zmeura, eu si-acum fac bube cand mananc capsuni, dar tot mananc, nu ma las. Ce fain ca-l tot duci la aer la bunici, cred ca e-n elementul lui acolo.
Am fost la han, superb-superb , pozici n-am decat cateva, pe aparat inca :D ca s-a descarcat bateria , e tare fain.
Zibe e bine, papaceste de zor, pana acum prefera fructele, acum legumlele, poarta orteza (v-am mai zis?) pt o usoara displazie de sold, au vazut-o 2 medici, si-as mai consulta inca unul ca eu nu sunt convinsa ca e. Ieri am aflat cu dezamagire ca-n Mures nu face nimeni eco de sold la copii, doar la Cj daca vreau sa merg. Acu, am reusit sa mai trag sfori sa mai ajung la un medic, pediatru, ce-a vazut de toate la viata lui, sa mai cer o parere. www.ortoprofil.ro/orteze-pentru-luxatii-de-sold-congenitale-la-copii/becker" target="_blank">Asta e orteza, si-asa o mai chinuie, imi vine s-o arunc cat colo de 30 de ori pe zi.
Mno, cam atata despre noi, murim de cald la 9 din 9, suntem cu limbile scoase seara, visam la AC, dar cred ca ramanem cu visul vara asta. Eu ma bucur de numa cand vad ca vine ploaia, spre disperarea altora.
Ce porcarie cu piscina Nico, nu mai stiu cum sa ia pielea de pe noi, cu taxe peste taxe , azi sunt cu draci c-am luat o amenda de parcare, imi expirase de cateva zile abonamentul si n-am vazut.
Dar e superbine pt dezv lui Alex sa faca inot, sau balet....eu visez s-o dau pe zibe la balet. Ati fost la Buc?
Pusici si-o duminica magica!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello, olarioooooooo, s-au auzit deja...
am aparut, ce mai...
e o zapuseala la noi, de ma omoara, ha, si al meu e la pescuit!
pupam piticii frumosi si mamicile lor!!
anca, te cred ca e enervanta....
cu bucataritul......haha, pe caldura asta,cred ca mi se atrofiaza ...
neuronii, ca nimic nu mai iese... primesc reclamatii...
problema cu piscina nu am inteles-o, dar,ma rog...astept sa o am eu pe a mea.... stiu,stiu, nu imi urati asteptare placuta, ca stiu dinainte...
dragaica, elvie, alison, si celelalte fete, oare pe unde mai umblati?
poate ploua putin si pe la mine...musai....
va doresc duminica placuta,pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Anca .
Is in revenire....
Duminica placuta fetelor.

46 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

What Makes A Dad?

God took the strength of a mountain,
The majesty of a tree,
The warmth of a summer sun,
The calm of a quiet sea,
The generous soul of nature,
The comforting arm of night,
The wisdom of the ages,
The power of the eagle's flight,
The joy of a morning in spring,
The faith of a mustard seed,
The patience of eternity,
The depth of a family need,

Then God combined these qualities,
And then there was nothing more to add,
He knew His masterpiece was complete,
And so, He called it - Dad.

Happy Father`s Day!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Iaca aparui si eu in prag de seara, am umblat si sambata si duminica sa vedem niste proiecte imobiliare noi, ne-am ales modelul, acum trebuie sa ne alegem lotul de pamant pe care va fi construita casa.
La noi vara nu vrea sa mai vina, am impresia ca o sa ocoleasca Quebecul anul asta, temperatura nu urca mai sus de 20 grade.
Intreba cineva de concediu....o sa mergem in tara 3 saptamani, nu am nicio tragere de inima, le-am propus alor mei sa vina ei aici in concediu dar nu pot pleca de la munca....asa ca ma vad obligata sa venim noi.
Ne-am schitat planul de vacanta in mare, o sa stam o saptamana la bunicii mei la munte in Vrancea, apoi o saptamana la Focsani sa ne mai vizitam rudele si prietenii, ultima saptamana o sa o petrecem la rudele sotului in Bucovina , la Radauti si Siret.
Cam atat....am inceput incetul cu incetul sa cumpar cadourile.....la mine familia e mare, din partea tatalui am cam 10 verisori, din partea mamei 5 +unchi+nasi+ bunici+ parinti= cheltuieli mari
Pe 14 Iulie avem programare la doctor, o sa ne citeasca analizele sa ne spuna de ce intarzie bebele sa vina, medicul de familie ne-a zis ca e din vina mea...ca-s prea stresata si mi-e zis sa ma duc sa iau ore de yoga... ma si vad incercand sa fac respiratii in cine stie ce pozitii ciudate cu un instructor care o sa-mi zica sa raman zen ca sa nu-mi stric feng shuiul
Am fost la libraria romaneasca si mi-am luat carti sa mai citesc si eu cate ceva ca tare lenesa m-am facut la capitolul asta .
Fetelor cine-mi da si mie o reteta de somon la cuptor, ceva repede si gustos, tot caut pe net dar nu m-au convins.
In rest nimic nou sub soare......aaaa...mi-am depus c.v.-ul pentru un alt post in interioru bancii, acum astept sa vedem ce se intampla nu prea sunt sigura ca o sa-l iau...dar...vorba aia ...macar am incercat.
Apropo de capsuni, eu sunt alergica la capsuni.....sau mai bine zis eram....ma umpleam toata de bube, dar asta dupa ce 20 de ani am mancat fara probleme.....si deodata sistemul meu imunitar si-a facut de cap. Acum 5 ani la Vatra Dornei am intrat in soc anafilactic de la fragi, eu care am crescut la munte si mancam fragi cu borcanul.....nu mai stiu ce sa zic ....doar ca nu-i de gluma cu alergiile.
Salutari la sagetele... promit ca am sa intru mai des

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare!
noi am fost la munte si cu greu ne-am intors la caldura din apartament. am mers la arieseni. e foarte frumoas dar e bine sa stai macar o saptamana. noi am plecat de vineri si ne-am intors duminica. pe drum am avut parte de peripetii. la sibiu sotul a facut plinul cu benzina desi masina merge cu motorina . disperare mare sa gasim un service. am pierdut o ora plus o suma mare de bani, am refacut plinul, dar cu motorina. spre seara am ajuns si noi la munte. nu de alta dar nu gaseam cabana la care eram asteptati.
sambata m-a apucat dorul de catara asa ca am plecat pe munte cu patru copii (andra, alex si inca doi de 4 ani) si o prietena. la urcare a fost super dar cand a fost de coborat ... nu cred ca ati fi vrut sa ne vedeti. Sa mai spun ca am realizat tarziu ca suntem cam sus, se apropia seara si in zona sunt ursi??? am trecut peste vreo 3 garduri, am intrat in noroi dar am ajuns la cabana exact cand a fost gata masa .
deci un weekend cu peripetii. dar a fost frumos. trebuie sa mai mergem in zona caci nu am apucat sa vizitam pesterile. pozele inca nu le-am descarcat.
Dragaica cel mai tare ma enerveaza cand toti asteapta cadouri de la cei plecati din tara. Sunt de acord cu o mica atentie dar unde te pui frate sa cari la toti munti de cadouri??? Nu ma leg de tine dar am sora si fratele plecati din tara si am auzit des ce spun rudele.

Mergi la inceput