noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 17
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 un capucino si prajitura pofta buna ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Claudia,
...acum mergem si noi la masa la socri...
va pusic! un weekend super!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
Claudia ma 'nervezi. Pai imi arati poza si fugi? Of, ce bine arata ambele. Am colindat 3 ore prin oras si ... m-am oprit la o praji dar parca nu are nici un farmec singura. Asa ca am luat o apa si am plecat
. Mi-am gasit sandale (pe comanda, sunt gata marti). Am plecat sa cumpar cadou la doi copilasi si m-am oprit la sandale. am luat si pt copii cadouri frumoase. din pacate nu mi-au ajuns banii asa ca trebuie sa mai merg o tura dar fac o pauza de DC.
Fetelor ce parere aveti de firmele care fac curatenie? la noi nu sunt si bona ma bate la cap sa facem noi una (ea la curatenie se p[ricepe cel mai bine). Parca ma tenteaza dar nu stiu ce sa zic. ma gandesc ca trebuie investit ceva si nu stiu cat de usor gasesti clienti. Astept pareri 
nma spune:
Andreea eu in weekend nu prea gatesc caci mergem si facem un gratar mai spre munte sau la prieteni. Nici al meu sot nu prea mananca acasa asa ca ... pana nu ne hotaram unde mergem azi eu mananc biscuiti cu crema
. Azi ar trebui sa muncesc ca tot nu sunt copiii acasa dar trag mata de coada
.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui nma Claudia ma 'nervezi. Pai imi arati poza si fugi? Of, ce bine arata ambele. Am colindat 3 ore prin oras si ... m-am oprit la o praji dar parca nu are nici un farmec singura. Asa ca am luat o apa si am plecat Fetelor ce parere aveti de firmele care fac curatenie? la noi nu sunt si bona ma bate la cap sa facem noi una (ea la curatenie se p[ricepe cel mai bine). Parca ma tenteaza dar nu stiu ce sa zic. ma gandesc ca trebuie investit ceva si nu stiu cat de usor gasesti clienti. Astept pareri ![]() |
hmmmmmmmmm...deci te-ai shopping-uit azi....fain...
nu stiu cum e la voi, dar la noi cred ca le merge bine...desi sunt multe...vin si fac curat in ap. noi, adica curatenia de dupa constructor, la case particulare...tot mai multe familii apeleaza la asa ceva..sincer si eu vreau sa-mi chem ajutoare la curatenia aia generala, macar...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:
NEATAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
gagici, la apel..repejor...![]()
da chiar se ingroasa gluma, mai...

noi am plecat la bunici, din nou...
Claudia, multam frumos de trici...mergem luni s-o ridicam...asteptam sa ma sune aia...dar vad ca n-au facut-o...e bine oricum ca a ajuns cu bine...
psuici la toate!
ERIC IN 2009...
ERIC
claudia74 spune:
Andreia ieri am aflat si eu ca cica tu ai fost trebuit sa suni la ei, dar eu nu am stiut sa-ti spun asta, credeam si asa e logic, c a ei sa te sune cand ajunge sa mergi sa ridici, se pare ca toate merg pe dos in ro, nu-i bai, am semnatura noua
.
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Andreia ieri am aflat si eu ca cica tu ai fost trebuit sa suni la ei, dar eu nu am stiut sa-ti spun asta, credeam si asa e logic, c a ei sa te sune cand ajunge sa mergi sa ridici, se pare ca toate merg pe dos in ro, nu-i bai, am semnatura noua 48 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
draga mea, nici nu ma mira...asa e ...aci toate merg pe dos...da na...ce sa facem...
bine macar ca am sunat...altfel cine stie ...of of...
yuhuuuuuuuuuuuu!!!! cred ca abia astepti, nu????

ERIC IN 2009...
ERIC
claudia74 spune:
daaaaaaa abia astept sunt in sevraj deja,voi nu puteti intelege
, numai suport nimic pe aici,ma enerveaza toate, injur toti nemtalaii deja, nu-mi mai sta parul
abia astept sa merg la coafor,la epilat,la cosme 
is dusa ..........dar ma tratez ![]()
acusi
.
Sa-mi scrii cand iei tricicleta, si sorry ca ai asteptat aiurea 1 sapt, poate a doua zi era deja la Cluj dar de unde fras sa stiu ca tu trebuia sa suni
sa intrebi
.
Am cam pierdut sirul pe aici,va pup pe toate :Alison,Nico,Anca,Galiciana,Dragaica.
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui claudia74 daaaaaaa abia astept sunt in sevraj deja,voi nu puteti intelege , numai suport nimic pe aici,ma enerveaza toate, injur toti nemtalaii deja, nu-mi mai sta parul ![]() is dusa ..........dar ma tratez Sa-mi scrii cand iei tricicleta, si sorry ca ai asteptat aiurea 1 sapt, poate a doua zi era deja la Cluj dar de unde fras sa stiu ca tu trebuia sa suni .Am cam pierdut sirul pe aici,va pup pe toate :Alison,Nico,Anca,Galiciana,Dragaica. 48 days remaining till ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
te inteleg ca ti-e greu...dar lasa ca nu mai e asa mult...si o sa vii aci sa-ti faci de cap...si sa te cosmetizezi asa cum vrei...
o sa primesc azi tricicleta, deja a scos-o de acolo, trebuie doar sa mi-o aduca de la Cluj la Turda(acu suntem aci la bunici)...

ERIC IN 2009...
ERIC
Dragaica spune:
Buna fetelor, m-am intors la voi ca fiul ratacitor
va rog sa ma iertati pentru absenta am fost suuuuper ocupata.
La munca a fost infernal, am avut 2 saptamani de evaluari,......asta e ....acum sunt multumita ca a iesit bine, am avut parte si de o marire salariala, pentru ca am fost copil muncitor ![]()
Seara pic moarta, nu mai am chef de nimic, in weekend am fost plecati de dimineata pana seara, vrem sa profitam de vara la maxim
...am pus si pozici sa vedeti pe unde-am hoinarit.
Ia sa vedem ce mai avem pe aici:
Eladeea m-am pierdut in discutia voastra cu tricicleta
i-am pierdut sirulul, dar nici nu-mi bat capul
, sper ca esti bine si-ti dau un pupic
Claudia si tie unu
ca sa nu mai fii nervozata, te incurajez sa mergi la cosmetica, o asa terapie face minuni....garantat.
Nma ce chestie .....si pe mine ma bate gandul sa deschid o firma de curatenie, ideea a venit de la o amica, ea mi-a pus pe hartie planul, cu calcule, etc.....matematician ce sa-i faci(in tara a predat mate).....drept sa-ti zic m a convins.
Vrem sa fie bussinesul nostru, fara soti, doar noi doua si cateva filipineze......plus ca statul da subventii pentru a-ti incepe o afacere.
Anca, Alison,Galicianpupici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png