noi,sagetatoarele (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

acu trag eu semnalul pe aici, de 2 zile nimeni what's up girls!!!!!!!!!!!

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

chiar asa claudia!

io is aci... mi-am culcat pruncu...acu palavragesc...daca am cu cine

ieri am avut si noi 6 ani de la nunta...mama ce-a mai trecut vremea asta...

piciu e putin mucos, again... sper sa nu faca din nou raceala ca si moooooooorrrrr...

va pusic deocamdata!

o saptamana faina!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Neata!!!!!!!

da va intreceti cu gluma....unde umblati???????? ceva vesti de la voi?????

noi am reusit sa-i facem ieri analizele de sange lui Eric...am scapat cu bine...sunt relativ ok...macar mi-am luat o piatra de pe inima...

revin! s-a trezit azi devreme maraila al meu...acu vrea nani...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

asi veni eu sa va mobilizez putin dar nu prea mai am timp de DC.
ma bucur ca s-a mai racit afara. Nu mai suport caldura. In schimb nu stiu ce am patit ca vreau doar fuste scurte (eu care purtam lungi) si culori foarte deschise. Asa trebuia sa port la 20 de ani dar ... asa macar par si eu mai pustoaica . Mi-am luat o pereche de pantaloni albi super (m-am indragostit de ei) si acum nu imi gasesc sandale. Eu sunt in perioada in care cheltui fara sa mai gandesc. cand o sa vada sotul ce gaur in buget am dat .... Azi mi-am luat lenjerie intina (asta ii place si lui), plus incaltaminte la copii.
ieri Alex a avut serbarea si greu l-am convins sa mearga. p[ana la urma a fost frumusel. din pacare pozele nu au iesit bine.
Andra e tare nazdravana. Are un tupeu fantastic. ieri de ex i-a spus bonei sa isi ia papucii si sa pleca. cum nu a fost luata in serios domnisoara a luat masuri mai drastice: a luat bona de mana, i-a dat sandalele si i-a deschis usa de la intrare . Acum vorbeste tare mult.
Andreea ma bucur ca u iesit bine analizele. Eu sincer nu ma mai incumet sa le fac. sa poztezi cateva perlute de-ale lui Eric. sunt sigura ca spune multe si sunt super faine.
Fug ca suna telefonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello, sagetutzelor!
Sunt in umbra, dar n-am avut chef de scris. Am vazut toate pozicile cu Eric, cu Galli de la nunta (ti-e prea lung id-ul pt viteza mea , te superi ca-l scurtez?). Mersic de cafelutza de fiecare zi.
Ma bucur ca analizele sunt in regula. Nico, cheltuie daca ai si ai si chef, sigur vine perioada cand n-o sa mai ai chef. Eu una asa sunt, am perioade cand realmente imi vine dorul de duca prin mall-uri si-apoi cu lunile nu ma misc. Ce dulce tre sa fie Andra, pune pozici de la serbare, nu suntem asa pretentioase.
Eu sunt in butoi, probleme peste probleme, si colac peste pupaza, zibe are o usoara displazie si poarta orteza non-stop. Asa arata http://www.ortoprofil.ro/orteze-pentru-luxatii-de-sold-congenitale-la-copii/becker.
Am avut si intalnirea de 10 ani, poze de la botez inca n-am, sunt tare restanta la cap poze. Dar promit sa recuperez.
S-aveti un weekend fain!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Buna dimineata!
dupa ce am salutat m-am uitat la ceas. Prea repede trece timpul....
Anca imi pare tare rau ca Zibe trebuie sa poarte orteza. Stiu ca e foarte incomoda. cat timp aveti nevoie de ea? Eu sper sa scapati usor.
Abia astept sa vad [pozele de la botez.
Acum sper sa nu mai merg prin magazine o perioada. Aseara a verificat sotul bugetul si nu e bine. Poze o sa incer sa incarc zilele acestea. maine poate trimit copiii la tara la fosta bona. ii e tare dor de ei si vrea sa ii ia. Stiu ca se ocupa de ei dar am o usoara strangere de inima. Am aflat ca le-a cumparat tot felul de dulciuri fara sa imi spuna si asta in conditiile in care stia ca nu au voie. Cel putin Andra care are dermatiota atopica. O sa am o discutie foarte serioasa cu ea si apoi vad ce fac.
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Neata!

Anca, imi pare rau pt piticuta...stiu ca ti-e greu, dar pt ei nu e asa nasol cum ne pare noua... am si eu cunostinte care au fetite si care au trebuit sa poarte asa ceva cand erau mici...trece repede...o sa fie bine, o sa vezi

Nico, Eric nu vorbeste...daor ale lui...neintelese de noi... zice mama, tata, papa, baba si multe altele...mai dureaza putin pana isi da drumul, dar si cand se va intampla...

sa ne laudam cu mucisori si tuse ... a avut si luna trecuta...are si acum... si eu care ma bucuram ca n-a fost racit decat de 2 ori pana la 1 an si 4 luni...

na...asta e cu copiii...niciodata nu stii ce-i pandeste dupa colt...atata timp cat nu e grav...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Andreea se pare ca am dat cu batul in balta . Andra vorbeste binisor si ma gandeam ca si Eric (normal ca nu m-am gandit ca e mai mic decat ea). daca stau bine sa ma gandesc Alex a inceput la 2 ani dar .... dupa ce a inceput nu s-a mai oprit. imi pare rau ca nu mi-am notat perlutele ca tare multe erau. si acum vorbeste tot mult. uneori ii spunem ca il pedepsim daca nu tace 5 minute. imi e tare greu sa discut ceva cu sotul cand sunt copiii intre noi . Andra il are pe el drept model asa ca turuie si ea mult.
Sper sa scapati repede de mucisori. Si ai mei sunt putin raciti dar inca nu am luat nici o masura. De fapt le dau multa limonada si sper sa scape.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Andreea se pare ca am dat cu batul in balta . Andra vorbeste binisor si ma gandeam ca si Eric (normal ca nu m-am gandit ca e mai mic decat ea). daca stau bine sa ma gandesc Alex a inceput la 2 ani dar .... dupa ce a inceput nu s-a mai oprit. imi pare rau ca nu mi-am notat perlutele ca tare multe erau. si acum vorbeste tot mult. uneori ii spunem ca il pedepsim daca nu tace 5 minute. imi e tare greu sa discut ceva cu sotul cand sunt copiii intre noi . Andra il are pe el drept model asa ca turuie si ea mult.
Sper sa scapati repede de mucisori. Si ai mei sunt putin raciti dar inca nu am luat nici o masura. De fapt le dau multa limonada si sper sa scape.

stai linistita, Nico...nu ma stresez deloc cu vorbitu...sigur, fiecare copil are particularitatile lui...fiecare e unic, asa cum se zice...are vreme sa tot vorbeasca...oricum nu-i tace gura deloc...stie ce vrea si mai ales cum sa ceara, chiar daca nu vorbeste...

fetelor??? o a doua cafeluta, un suculet, prajiturica de la Claudia sau Alison sau Galliciana?

Dragaica, elvie? unde umblati voi? mai dati-ne de stire!

pusic la toate! un weekend fain!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

un capucino si prajitura pofta buna

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput