noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui galliciana iar cu cainele din dotare!!! neataaaaaaaaaaa![]() ![]() eladeea, daca ai stii de cate ori........am si baut dupa si cand te gandesti ca, mai ieri o adormeam numai eu, in 1 minut.... era o mogaldeata, acolo!! la cine dragosti si tandreturi??? la ai tineri sau ai batrani?? cum sunteti?? nico? piticii, toti? dragaica, si la noi e rece, a plouat in draci, sa speram ca se incalzeste, ca deja e prea mult.... alison, chiar ne era dor de tine!!! si de ochisorii lui simon!!! va invit la si ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
neataaaaaaaa!!!
imi place verva ta si tonul din fiecare postare...

era vorba de dragoste din partea tuturor, tineri sau maturi...batrani nu...asta dupa 70 de ani
eu sunt mai optimista si mai binedispusa azi, puiul n-a mai facut febra de ieri de la ora 2...sper sa nu revina...
...nici acum nu stiu de la ce-o fi fost...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
'neata!
Eu sunt stresi rau de tot. iar am mult de lucru si nu stiu cum sa le rezolv. Dar cred ca m-am obisnuit asa ca nu mai stau pe DC si trag tare.
raceala inca nu mi-a trecut desi tot iau medicamente.
Acum fug caci la 12 trebuie sa predau un proiect si nu e gata.
V-am pupat
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nma 'neata! Eu sunt stresi rau de tot. iar am mult de lucru si nu stiu cum sa le rezolv. Dar cred ca m-am obisnuit asa ca nu mai stau pe DC si trag tare. raceala inca nu mi-a trecut desi tot iau medicamente. Acum fug caci la 12 trebuie sa predau un proiect si nu e gata. V-am pupat |
offff nico saracuta de tine...sanatate in primul rand si nu te mai stresa atata!!!!!!! (stiu, usor de zis fff greu de facut)...
sper sa-ti termini repede ce ai de facut...
spor!*********************************************************
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
again!!!
va invit la 

si 

!!
multumesc eladeea, dar eu ma gandeam si i-am spus sora-mii, ca asa vrea ca fata sa nu fie ca ea-zvapaiata si nebuna!!!
cand era mica, apropo,printre altele, primea mancarea pe de o parte, si o scuipa pe cealalta parte.......nu adormea la nimeni, numai la mine, in scurta vreme ![]()
![]()
ai mei mureau de ciuda!![]()
mama noastra, desi ii spun ca e numai ma-sa, pardon de expr., crede si acum ca ea asculta de mine, si imi spune ca-s ma-sa2.![]()
![]()
![]()
adevarul e ca, noi2 comunicam f mult. ma rog....m-a enervat f mult o remarca de-a mamei, care a spus, ca deh, eu am avut numai caini toata viata..... de abia astept momentul knd i-o servesc inapoi...
e ciudat, dar asta e.... fiecare cu ale lui, stiti voi...
ma bucur ca va mai trec din raceli!! ufffff, ce rece e afara.... si nici caldura excesiva nu ne place... asta va urma sapt viitoare...
o zi buna!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Multam` de bunatati galliciana. O sa rasara si soarele pe strada ta. Era pe vremuri o reclama la Adidas daca o mai ti minte:"daca vrei cu adevarat poti". La mine chiar functioneaza. De ex cand avea Andra 3 luni am ajuns de urgenta la spital. Toti medicii mi-au spus ca e o prostie sa ma amagesc ca voi mai alapta. Am primit prea mult tratament, plus ca am lipsit de acasa o saptamana. Nu imi dadeau nici o sansa. desi la externare daca mai aveam 10 ml de laptic am reusit pana la urma sa alaptez pana la 9 luni. Asta e un exemplu dar la mine au fost multe. Conteaza mult gandirea pozitiva.
Andreea si Andra a facut febra din senin cateva zile. Nu stiu de la ce a fost dar a acapat doar cu nurofen.
Azi sunt mai libera asa ca o sa mai citesc pe DC
. La pranz plecam in capitala cu Alex la control. Sper sa avem timp si de umblat prin magazine. Imi trebuie sandale si nu imi gasesc nimic pe gustul meu.
Nu stiu cum e in tara dar la noi ieri a fost chiar cald. Mi-ar placea sa ramanem la 27 de grade max
.
Si am uitat sa va spun ca sotul mi-a pregatit o surpriza. Peste doua saptamani mergem in weekend la Arieseni. Trebuie sa dau o cautare pe google sa vad cum e.
eladea2005 spune:
neata!
galliciana, sigur ca exista divergente si discutii in fiecare familie, te miri pentru ce....dar asa e viata...e bine ca voi doua va intelegeti minunat, e bine sa ai o sora/frate, pt ca in final dupa ce parintii nu mai sunt, cu ei ramai...![]()
azi e frumos la noi..soare, caldut...mergem la plimbare...e si Baby expo...abia astept sa vad ce mai gasesc pentru piciulica asta al meu...![]()
o zi minunata tuturor!
ERIC IN 2009...
ERIC
nma spune:
Vreau si eu baby expo. La noi nu se tine niciodata
. Alex tocmai si-a rupt sandalele. Poate ii gasesc ceva prin Capitala.
La mine din pacate s-au racit relatiile cu fratii de cand s-au casatorit. Si cred ca toti regretam. Totul din cauza sotiilor. Cu sora e bine. dar ea e casatorita doar de un an.
eladea2005 spune:
NIco, super surpriza... e fain la Arieseni...adica liniste, aer curat...nu prea ai ce face decat sa te plimbi si sa te relaxezi...dar de fapt de-asta mergeti, nu?
distractie faina si weekend romantic!
nu te intrista cu Baby expo, a fost cam saracut ...m-am intors de acolo cu body-uri tip maieu si cu manecuta scurta, cu pantalonasi scurti, tricouas, un trening de vara, o sticluta de la Nuk si cam atat...se adreseaza mai mult viitorilor parinti, care au nevoie de toate cele necesare nou nascutilor...asa mi s-a parut mie...
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
heeeeeeeeiiii!!!!!!!! pe unde v-ati trimis astazi sagetile ca nu raspundeti la apel astazi????![]()
eu iar sunt stresi...cu copchilu' asa al meu...
i-au iesit niste pete multe, multe si mici pe burtica si pe spate...
atat..nici un alt simptom...citeam ca ar putea fi roseola infantum...sa vedem daca ne confirma medicul...
pusici si vacanta faina! ca luni suntem liberi oficial...![]()
ERIC IN 2009...
ERIC
claudia74 spune:
Andreia merg sa o astept pe deni la bus, tine pumnii sa pot trimite tricicleta, iti scriu cand ajung, va pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

iar cu cainele din dotare!!! neataaaaaaaaaaa