noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
salutareeee!!!
inca e vreme aiurea, tare ma indispune... ieri am fost la mall, azi vom merge din nou, dar la celalalt de data asta...mai schimbam peisajul...![]()
claudia, oki doki...pove pe mess...
noi ne-am ales vacanta...macar atat...
vom merge in Creta... din cate am vazut e superb, sper sa ne simtim minunat!
dar mai avem de asteptat pana atunci
alison, of, sanatate la pui mic! da-i ceva siropel pt imunitate, paote ajuta...
anca, pup[ici] si la zibe...deja e marisoara, fetita lu' mama...![]()
dragaica, pe la voi nu se mai anunta vreme buna?
aci zic astia ca de maine vine iarasi caldura...abia astept!!!!!!!
va pusic! merg sa-i dau papi la mofturos...apoi o taiem!!! o zi frumaosa sa aveti!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
atelocin74 spune:

De 1 Iunie ,
La multi ani !!!
pentru toti puiutii vostri , sa fie sanatosi si Doamne Doamne sa le calauzeasca pasii numai pe drumurile luminoase . Iar voua multa sanatate , putere si rabdare .

gyongyi
Badyguarzii & Florile
nma spune:
LA MULTI ANI COPII![S]
Eu nu prea mai apuc sa scriu si imi pare tare rau. citesc pe bucatele.
Anca sa iti traiasca micuta crestina 
. Doamne ce repoede trece timpul! Nu demult erai cu burtica
. ca sa nu mai spun ca parca zilele trecute aveam si eu burtica. Se pare ca eu nu mai tin pasul cu timpul.
Vad ca toate va pregatiti de vacanta. Eu acum astept sa vina vremea buna. Ieri am fost la Cotmeana, o zona foarte frumoasa dar am inchetat de frig. Nu imi place caldura dar nici sa tremur
.
va pup 
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI COPILASI DRAGI! SA CRESTETI MARI, FRUMOSI, SANATOSI SI SA AVETI O VIATA SENINA SI O COPILARIE MINUNATA!
avem pozici de la bunici...![]()
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Dragaica spune:
La multi ani dragi copii mari si mici
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
cu lapte si ceiut cu miere.
Dupa gratareul de la munte m-am ales cu o raceala zdravana si acum stau cu medicamentele langa mine. Nu stiu, sunt virusii prea rebeli sau nu mai am eu pic de rezistenta?? De la o simpla raceala ajung sa nu mai pot sta in picioare. Copiii sunt bine. Sunt singura virusata.
Andreea am rasfoit albumul de cand l-ai postat dar nu am mai putut sa comentez. Are niste ochisori asa de frumosi ca imi vine sa il pupacesc
. Se vede ca ii place la bunici.
galliciana spune:
cu toata recuzita!!!! adica :
si
vegheata de cainele din dotare.
saru mana, nico!!!

iertare ca nu am intrat pe 1 iunie, dar pupam toti copiii mari si mici!!!! alaturi de toate cele bune!!!
si eu ma laud, aici vedeti:http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/?newest=1
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui nma cu lapte si ceiut cu miere.Dupa gratareul de la munte m-am ales cu o raceala zdravana si acum stau cu medicamentele langa mine. Nu stiu, sunt virusii prea rebeli sau nu mai am eu pic de rezistenta?? De la o simpla raceala ajung sa nu mai pot sta in picioare. Copiii sunt bine. Sunt singura virusata. Andreea am rasfoit albumul de cand l-ai postat dar nu am mai putut sa comentez. Are niste ochisori asa de frumosi ca imi vine sa il pupacesc . Se vede ca ii place la bunici. |
offf..sanatate...ai grija de tine

si multu' de vizionare...
si noi suntem intr-o pasa cam aiurea...de 3 zile imi face febra, nu mare, dar 38-38.5...si nu stiu de la ce
...nici pediatrul nu si-a dat seama...ce-o fi...ii cresc si caninii acum, toti 4 odata
...dar musai sa-i fac niste investigatii...sa stau linistita...acum se pare ca febra a cedat de cateva ore...sper sa nu mai revina!va pusic! revin!
ERIC IN 2009...
ERIC
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui galliciana cu toata recuzita!!!! adica : si vegheata de cainele din dotare.saru mana, nico!!! ![]() ![]() iertare ca nu am intrat pe 1 iunie, dar pupam toti copiii mari si mici!!!! alaturi de toate cele bune!!! si eu ma laud, aici vedeti:http://s295.photobucket.com/albums/mm160/dalin_m/?newest=1 pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
ce de dragoste si tandreturi, mai, mai...

ai pus mana pe burtica? se zice ca se ia*********************************************************
ERIC IN 2009...
ERIC
galliciana spune:
iar cu cainele din dotare!!! neataaaaaaaaaaa

eladeea, daca ai stii de cate ori........am si baut dupa ![]()
![]()
![]()
si cand te gandesti ca, mai ieri o adormeam numai eu, in 1 minut.... era o mogaldeata, acolo!!![]()
la cine dragosti si tandreturi??? la ai tineri sau ai batrani??![]()
![]()
![]()
cum sunteti?? nico? piticii, toti?
dragaica, si la noi e rece, a plouat in draci, sa speram ca se incalzeste, ca deja e prea mult....
alison, chiar ne era dor de tine!!! si de ochisorii lui simon!!!
va invit la
si 
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!