noi,sagetatoarele (11)
Raspunsuri - Pagina 13
nma spune:
Mesajul de mai sus e pt Galliciana. Sa nu va speriati
.
Eu va citesc dar nu mai apuc sa scriu. Inca am mult de lucru. Andra e tare maraita. A facuit febra si nu stiu de la ce. In casa sunt deja 30 de grade
.
Va pup
Edit sa spun ca am sters mesajul
.
galliciana spune:
saru mana nico, de ajutor!!!!!

rpd vazusi, fata frumoasa!!!!
si la noi e f cald, dar, se pare ca va ploua, mai tarziu!!!!
pe mine curge apa....
fug la treaba, ca deh, al meu a spus ca stau toata ziua calare pe calc
vb poate,mai tz, cand termin!!!
pupici la micutii vostri!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
claudia74 spune:
care mesaj nu am vazut nimic
, Andreia a ajuns cu bine Deni, e happy deja e cu fetele pe afara recupereaza
ce nu are aici
acu emotii la intoarcere iarasi.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaaaaaaaa

va invit la cafeluta, fierbinte!!!

si 
!!! la noi ploua cu galeata, mocaneste, cum vreti voi...
dupa caldura de ieri, nu e de mirare.
o zi buna,pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
nma spune:
Buna dimineata!
Vreau si eu ploaie. aici e asa de cald... si eu nu suport temperaturi mai mari de 30. Daca nu punem AC eu o sa mor incet
.
Domnisoara mea a facut iar febra. Vad ca nu scapam asa de usor. Sotul e convins ca e de la AC-ul din masina.
Andreea dar ai variante faine de concediu nu gluma. Eu m-asi rezuma la marea noastra dar nu prea am timp sa caut oferte. Si ar trebui sa ma grabesc caci in august ma intorc la birou si adio concediu.
Claudia nu stiu cum am citit eu dar chiar nu stiu unde e Andreea. A ajuns cumva in tara fara voi????
Dragaica tare asi vrea sa iti trimit cateva grade. Eu asi fi vrut sa mai avem putina primavara. Mi-am cumparat pantofi si i-am purtat doar o zi.
Va pup!
eladea2005 spune:
salutare!
aci raportez o zi de rahat...frig, ploaie, innorat...
...si alaltaieri erau 30 de grade..
cine mai intelege... stam in casa si nu stim ce sa facem, ce jocuri sa inventam si cum sa-i distragem atentia, ca tot afara vrea...
clauditzo, ai reusit cumva sa vezi la posta daca expediaza tricicleta? daca nu, nu-i bai, ca o sa incerc sa gasesc aci...doar sa-mi zici..
astept un semn de la tine!
...ma bucur ca fatuca ti-a ajuns acasa si e fericita...restul nu mai conteaza...![]()
fetele? ce mai zic? planuri de weekend?![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
alison spune:
dau eu azi
...si-asa am lipsit o multime de timp...pe net stau,mai citesc,lenea de a scrie...suntem ok(simon tuseste,plin,dar nu febra,facem aerosoli-deci ceva obisnuit!).abia astept co,plecam ,nu departe ,doar la albena...pe 22 iunie...ah,ce mai astept asta!4 stele,ultra all inclusiv,sper sa fie ok...si sa nu luam plase ca la noi...
va pup pe toate ,o zi minunata!
alison ,mami de simon
poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2
anca_27 spune:
Hi hi, Alison ce ma distrezi
, `nu departe, doar la Albena`. Trec greu zilele pana-n 22 iunie... Pup blue-eyes.
Noi, nici un plan de concediu, va spuneam mai deunazi ca s-ar putea sa tb sa vindem masina, n-o mai vindem, insa stam vara asta pe fundul nostru sa putem sa rezistam cu ratele. Atata bai, sanatosi sa fim, bine ca-i avem pe-ai mei la munte, mai dam pe-acolo cate-o tura.
Am avut duminica trecuta botezul, dar de-abia azi fac rost de poze, cum le am, cum va arat.
Si-aici e tare frig, 12 grade fata de 30 zilele trecute. Nicicum nu-i bine, cand e cald plangem, cand e frig, plangem.
Zibe papa de zor, am mai pus ceva filmulete, nu se omoara dar nici nu refuza, deschide doar guritza. Eu sunt mai entuziasmata ca ea.![]()
Pup bebeii bolnaviori si sagetutzele!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
claudia74 spune:
nu am formulat eu bine, vroiam sa-i zic Andreei ca Deni a ajuns bine in Romania nu ca Andreia a ajuns bine undeva, am intrebat deja la posta dar dureaza 2 sapt pana ajunge, pretul ar fi cam acelasi, lasa ca vb pe mess.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Dragaica spune:
Buna fetelor vin si eu la raport, aici sunt 13 grade, de o saptamana ploua si e innorat Daca si luni, 1 iunie , merg cu haina de piele la munca sunt hotarata sa emigrez in Australia
Alison distractie placuta la Bulgari, sa ai grija ca diferenta dintre hotelul de 4 stele si cel de 5 este foarte mica.
Cand am fost noi, acum 3 ani, am dat 115 euro de persoana la 4 stele iar la 5 stele era 125 euro de persoana, imi venea sa ma dau cu capul de pereti pentru ca diferenta la calitate intre cele doua era mare.
In Albena am fost in vizita (noi am stat la Nisipurile de aur), merita sa vizitati Blacikul cu castelul Reginei Maria de Romania, gradina este superba, vinoteca la fel, sunt mereu degustari acolo, merita sa cumparati, este super ieftin. Aaaa....uitasem si Varna merita vizitat, orasul este superb , totul este/era mai ieftin decat la noi, ne-am intors cu o geanta plina de haine cumparate din Varna.
Va urez distractie placuta
Fetelor va pup, ma duc la cumparaturi, am o gramada de treaba azi...
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png