COMPROMIS--IMPREUNA PENTRU COPII

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lalilu, nu stiu de ce, dar din randurile tale, pot citi doar resemnare ...sper sa gresesc ; inteleg ca nici cealalta relatie nu a fost asa cum te asteptai tu pana la urma; esti fericita si multumita cu alegerea facuta? asta e important! au mai fost cazuri chiar aici pe forum cand ciorba reincalzita a functionat foarte bine...cu multa rabdare, iubire si iertare. Ia partea buna a lucrurilor, la urmatorii fluturasi, vei stii cum sa le faci fata mult mai bine!

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Lalilu, nu am sfaturi, nu am pareri, am citit printre randuri, si ultimul tau mesaj ma determina sa scriu aici, totusi, ca sa iti doresc multa fericire si implinire. Numai bine!

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

BLUEL...da, e un soi de resemnare. Nu sunt fericita, ci doar multumita ca am facut ce trebuia. Sper ca si in cazul meu, "ciorba reincalzita" sa mai aiba ceva "gust". E spre bine...

Cealalat relatie...ba da, a fost si ar fi putut fi foarte bine. Doar ca ..n-am putut fi femeie inainte de a fi mama. Nefericirea copiilor mei, nu m-ar fi lasat sa fiu eu fericita. Decat nefericita si cu copiii nefericiti, mai bine ei fericiti si eu multumita...Am facut ce trebuia si sper sa vina o data vremea in care sa nu mai conteze ca se cheama resemnare sau altceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalilu

BLUEL...da, e un soi de resemnare. Nu sunt fericita, ci doar multumita ca am facut ce trebuia. Sper ca si in cazul meu, "ciorba reincalzita" sa mai aiba ceva "gust". E spre bine...

Cealalat relatie...ba da, a fost si ar fi putut fi foarte bine. Doar ca ..n-am putut fi femeie inainte de a fi mama. Nefericirea copiilor mei, nu m-ar fi lasat sa fiu eu fericita. Decat nefericita si cu copiii nefericiti, mai bine ei fericiti si eu multumita...Am facut ce trebuia si sper sa vina o data vremea in care sa nu mai conteze ca se cheama resemnare sau altceva..

Dragut si trist ... povestea ta imi suna similar cu aceea din filmul "Podurile din Madison County". Iti recomand sa il vezi daca nu l-ai vazut deja. In film, mama, isi scrie povestea intr-un jurnal (parca) si copiii, adulti acum, il citesc dupa moartea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

....parerea mea...? O stii...sunt sigura...sa ai putere toti anii de acum incolo...totul e in mmintea ta, in suflet si in dorinta de a privi din alt unghi si ai incredere ca viata ta nu se opreste aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelle6 spune:

Lalilu, iti recomand si eu filmul "Podurile din madison country" . De cate ori imi zboara gandul la fostul meu prieten si la cum ar fi putut fi viata mea, ma uit la acest film . Sunt atatea adevaruri spuse acolo ....

Mult curaj si din partea mea !pentru alegerea facuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalilu

Esti intr-adevar o mama! Sper ca ei sa inteleeaga candva si sa aprecieze acest lucru.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

eu iti doresc, lalilu, liniste in suflet, chiar daca va fi un sinonim pt resemnare. si-ti mai doresc sa nu inteleaga niciodata copiii tai resemnarea ta, pt ca asta presupune sa ajunga si ei adulti, prinsi intr-o relatie nefericita.
te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Multumesc pt flori...

Sper ca linistea va veni, cu timpul. Illia, nu mi-e rau, chiar nu mi-e.Dar...exista un dar..Oricum, mi-e ok, acum. Una peste alta, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lalilu, un buchet mare de flori si de la mine!
Da, asa e, asa sintem noi mamele, ne ''sacrificam'' mereu pentru copii, pentru ceilalti din jurul nostru, important este ca ai ales, ca esti multumita si nu te mai gandi la nici un "dar", inseamna ca asa a trebuit sa fie! Sa ne mai dai un semn de viata din cand in cand, sa stim ca ti-e bine!

Mergi la inceput