COMPROMIS--IMPREUNA PENTRU COPII

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

conchita, pai daca ma adori, ce daca nu esti barbat... ma mut io in SUA si-am rezolvat-o, ca acolo e legal.. hai ca pe-asta n-am incercat-o!!
bine, am inteles cu dusurile reci, ma mai abtin...
aia cu good point am raspuns deja, n-ai vazut?
club.. pe topicul meu vb irinabobe sa deschidem clubul nelinistitelor pt tine, mine, ea, balanta si... cine mai vrea!
si ca tot vb despre asta.. iaca ce-mi bintuie mie mintea... nici nu va imaginati ce-mi trece prin cap pe melodia asta.. ce valori, ce morala.. I wanna taste the sin...

www.youtube.com/watch?v=LEoqL2c3Gbc /u " target="_blank"> u http://www.youtube.com/watch?v=LEoqL2c3Gbc /u

Ptiu, ptiu.. Doamne apara si pazeste!

Mergi la inceput

off topic, nu ma pot abtine: iarta-ma lalilu!
balanta, treaba asta cu hormonii devine mai grava mai incolo? ca io am crezut ca se mai ostoieste, da' neam...
e mai rau ca la 20 de ani..
asta ca sa intelegeti ce-i cu melodia aia in capul meu...

Mergi la inceput

am zis, am zis.. special pentru voi si pentru mine, desigur, s-a infiintat Clubul nelinistitelor...

u http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140919 /u

ceea ce nu inseamna ca o abandonam pe lalilu...

cu drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Ilia...melodia e ok...asta e muzica pe care o ascult mereu la decibeli maximi...si cum e muzica asa si conduc...nu degeaba am avut carnetul suspendat de doua ori...cam asa fac hormonii mai tarziu...depinde de temperament ilia..da e mai grav...mai imi cer si eu iertare de la lalilu

conchita nu ai pus o intrebare tampita...sotul meu nu stiu ce sa zic...ca imi e jena sa tot il intreb daca nu s-a saturat de atatia ani...nu mai zic ca s-a jurat ca nu are pe nimeni ca iar isi bate cineva pe aici joc de mine si juramintele lui, dar da, el spune ca toata lumea ajunge mai devreme sau mai tarziu aici si ca daca esti destept duci familia mai departe...si esti si tu fericit...dar eu daca am facut psihoterapie macar am inteles de ce am ajuns aici...si nu vreau sa mai " nenorocesc" alt barbat.

Asa ca fetele,suparate pe viata sau mai putin suparate, chiar daca sunt intr-o mare criza de timp, la noapte ma trezesc si voi pleca cu muzica data la maxim ( am si melodia ta ilia) si direct in mare ma duc...fac o baie despuiata si ma intorc acasa...musai un cocktail mojito dupa...nu mi-o pune nimeni fiola...asa ca hai lalilu, ilia, conchita si toate celelalte la o baie intre fete!!!!!

Mergi la inceput

balanta, multam fain de raspuns. daca e asa, am bulit-o, cum zice fiu-meu!
ahhh, ce-as veni la mare... .. fa o baie si pt mine si ia-ti doua mojito!

Mergi la inceput

Hai lalilu...stii uneori viata e frumoasa...si cu siguranta vom iubi din nou...chiar daca nu pe sot...stii iubirea e vesnica...dar nu pentru acelasi barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

balanta, felicitari!! mie personal mi-ai dat o lectie de viata, o lectie despre entuziasm si optimism!! eu credeam ca la 50 de ani o sa torc, o sa fac sosete si gem desi...sint fix genul tau, rebela si nonconformista!chiar, esti cumva Varsator?si eu m-as duce cu cortul, beau mojito in vacanta si cuba libre, ascult armin van buren si paul van dyk, port palarie ciclam cu pene negre!!!anul trecut am facut un curs de dans, singura, sotul nu a vrut sa invete asa ceva iar eu m-am ales cu o mare dragoste pentru vals si vibrez la salsa!!!
din pacate sotul meu seamana izbitor cu al tau, e fericit cu canapeaua si telecomanda si cam asta e tot dupa ce vine de la servici!!!
si eu caut raspunsuri solutii si mi se pare cel mai simplu acum pt mine sa reusesc sa plec cu jobul in alta tara unde ,,viva la revolucion!!"" voi fi libera!
ce ziceati de clubul nelinistitelor?

M.

Mergi la inceput

melina...sunt zodie tot de aer...balanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Si la mine in casnicie au aparut momente cand vrioam sa ma duc in parc iar sotul nu vroia, sau la munte , el e un pic mai ursuz,dar eu de fiecare data nu m-am multumit cu raspunsul lui negativ un "NU" hotarat,
asa ca am apelat la metodele mele si tot ca mine a iesit.Suntem femei avem aceasta mare calitate sa sucim mintile sexului presupus tare,asa ca e pacat sa nu luptam pentru ceea ce dorim de la partener. Un sfat pentru autoare : lupta pentru casnicie , incearca sa fie totul mai frumos ca inainte."Nu da cioara din mana pe aia dupa gard".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Dupa luni de zile, cred ca sunt datoare cu...finalul...

Nu, n-am dat "vrabia din mana pe cioara de pe gard"... Am trecut prin momente cumplite... Sunt acasa si lucrurile sunt spre bine. Incerc sa recuperez, sa repar, sa... Desi, nimic nu va mai ca inainte.

Copiii sunt bine,sotul meu relativ ok...Eu....mama, inainte de orice. Atmosfera acasa ok...

Balanta, o sa-ti dau un PM...

Mergi la inceput