FIV 222

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Sunteti cele mai dragute
O sa respect ora si o sa le fac la birou...asta este...desi am facut doar una pana acum, eu sunt f conformista si daca spuneti ca tre sa respect, pai respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

simona daca ai facut doar o injectie poti schimba ora cu doua ore mai devreme,dar apoi sa ramana ora aceea,ok?Stiu ca e mult mai comod acasa;fa asa cum iti spun ca nu e nici o problema pt ca numai o injectie ai facut.Daca ai tot schimba ora pe parcursul stimularii ar fi gresit,dar doar la adoua injectie nu conteaza crede-ma.De exemplu eu cand incep stiularea in zi 2 intai trebuie sa fac analizele hormonale in zi 2,cu taxa de urgenta,rezultatul il primeam pe la ora 15 si abia apoi puteam incepe ,adica sa fac diphe si din urmatoarea zi fixam ora 10 pt diphe si ora 18 stimularea si a fost ok.Astea cu acordul d-nei dr. Cocei desigur.Baftaaaaaaaa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Koricica draga mea da Dr. Cocei a depistat dupa ce a vezut toate analizele mele care credema sunt f multe a vazut progesteronul mare si a ramas ca in zi 2 sa fac dozare de progesteron si in zi10 sa ma vada la eco sa vada mucosa uterina cum se prezinta si ma intrebat dac am luat Cetrotidenu nu am luat niciodata si pentru antiorpi nucleari pozitiv ma intrebat dac am luat medrol inainte exact ce ma citit eu pe sait-uri din afara ca se ia medrol sau predinone cu o luna inaite de inceperea tratmentului fiv. Ce sa zic urmeaza sa mai vedem ce va urma. Mia zis ca pot avea super embrionasi daca fereastra de implantare este devreme nu se vor prinde nicidata bebei. Sunt al 2-lea caz al ei cu porblema asta primul caz este graviduta deja sper sa fie si la mine acest rezultat. te pup si sunt cu sufletul alaturi de tine.Si ati multumesc din tot sufletul pentru tot

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora,draga mea,intr-adevar,pe asta cu fereastra de implantare n-o stiam ...e bine ca ai lamurit-o tu pe Iana cum e cu analiza. si eu viitoare mamica!!!!

Iana:

Simona: asa cum ti-a spus si Kora,daca ai facut doar 1 injectie,poti sa schimbi ora,mai ales ca n-o schimbi cu prea mult timp...dar apoi ramane aceeasi ora pe tot parcursul tratamentului.Bafta!

Nusy 32+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

mihaele ma bucur mult ca m-ai ascultat si nu ai abandonat lupta si mai ales ca te-ai dus la dr. Cocei.Ai sa vezi ca datorita ei iti vei strange in brate copilasul intr-o buna zi....

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora,Nusy fetelor sunteti niste dragute
Cine schimba capitolul,Kora te bagi?

Mergi la inceput

Kora Doamne ajuta sa vina ziua aia ca abia o astept Dumnezeu te va ajuta si pe tine si o sa-ti strangi copilasul in brate mai repede de cat mine eu te urmez pe tine. Doamne ajuta! sti ca este obligatoriu sa ai testul pozitiv!!!!
Nusy nici eu nu am stiut de fereastra de implantare si progesteron mi-a zis Dr. Cocei ca sa facut studiul a ferestrei de implantare anul trecut nu aveam de unde sti de el sarcian usoara si bebe sanatos la termen si frumos

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

iana nu ma bag la schimbatul capitolului ca nu stiu cum e cu noua parola pentru fivoase si in afara de asta nu o sa am timp sa moderez cum trebuie subiectul pentru ca in fiecare zi am de alergat b la analize,ba la prof,ba la dr. Cocei...
Nusyca poate ai tu mai mult timp daca nu te oboseste prea tare sau daca te lasa bebe...

Kora

Mergi la inceput

Asta am gasit despre fereastra de implantare
http://gineco.pulsmedia.ro/article--x-Infertilitate-Markerii_biologici_ai_receptivitatii_endometriale_Biological_markers_and_endometrial_receptivity--5436.html

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Kora, siiiiiiguur ne vedem miercuri la Giulesti. Ce bine ca vii si tu ca trece timpul mai repede. Din cate stiu va fi iarasi mare nebunie la Giulesti miercuri.

Iana, vii si tu?

Ingerash, da te-am vazut! Eu eram inbracata in blugi albastri si cu o camasa in carouri mici cu tonuri de albastru. Sunt blonda cu parul lung si eram cu sotul...sigur m-ai vazut si tu.
Doamne ajuta, sa stai cumintica sa se prinda puiutii! Ce vei face zilele urmatoare vei sta acasa in pat sau vei merge la serv.?
Avem nevoie de cat mai multe teste pozitive sa ne ridicam si noi moralul

Eu sunt la a doua injectie cu Cetrotide si iarasi s-a inrosit locul si s-a umflat.... Noroc ca trece repede

-ici tuturor!

Mergi la inceput