Husky, sigur ca te-am vazut si eu! :) eu, ca o dragutza ce sunt, mi-am lasat sotul sa doarma de dimi si am venit singura cu masina la spital. L-am sunat doar sa vina sa ma ia :) de', daca venisem la 5 dimi acasa...
Stau acasa (ieri) + azi si maine, adica 3 zile cu tot cu ET. Dupa aceea imi vad de viata normala, doar ca nu o sa ridic etc. Dar de condus o sa conduc.
Trebuie sa ma duc la test beta pe 19, dar cred ca o sa-mi fac un test pe 16...adica sambata. Sa vedem.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Fetelor,
In legatura cu petitia noastra pentru a se suporta de catre stat costurile aferente unui FIV (medicamente, tratament, etc), iata ca apare prima abordare concreta.
Pe link-ul de mai jos ni se cere sprijinul, opinia, criticile in legatura cu aceasta problema:
http://www.urbaniulian.ro/2009/05/09/iata-proiectul-de-lege-privind-reproducerea-umana-asistata-medical-astept-punctele-voastre-de-vedere/
Hai se facem in asa fel incat din proiect sa devina lege si poate mai multe dintre noi isi vor vedea cu ochii visul de a isi strange in brate propriul copil!
Nu uitati ca multe nu au sansa nici macar a unui FIV, din cauze financiare, iar altele au facut credit pentru a isi permite acest "lux"!!!
Va pup pe toate