FIV 222

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc mult, Nusy...deci asta era problema, acele de la seringile de insulina pe care le-am cumparat..nu sunt detasabile...o sa incep sa sun la farmaciile din jur sa vad daca au.
M-ai linistit...eram terminata

Mergi la inceput

Multumesc ingeras..
Apropo, bravo pt productia babana...si bafta maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Huschi eu fac fiv cu dr. Coodreanu./
Nusy multumesc frumos de sfaturi.
ingeras 26 felicitari si sa auzim de test pozitiv saptamana care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

ingeras, felicitari!!!!!!

Sa dea Dumnezeu sa vii numai cu vesti bune, si BB-ii tai sa nu te paraseasca 9 luni!!!

Eu acum astept mail de la Zadori sa vad daca ET va fi azi sau maine...Nu mai am nici eu rabdare...

Va doresc tuturor o luna minunata si la sfarsitul lunii sa vedem toate DUBLU!!!!!!!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

O ultima intrebare legata de diphe si nu va mai stresez. Intr-un final glorios am reusit sa fac injectia pe la ora 10 (transferand dintr-o seringa mai mare in seringa de insulina, pt ca nu am gasit seringa de insulina cu ac detasabil).
Daca azi am facut la 10, e ok sa fac maine pe la 7.30-8 dimineata? n-as vrea sa le mai fac la birou..prefer acasa.

Mergi la inceput

Simona 2 incearca sa-ti fixezi o ora exacta.Nu e bine sa te schimbi de la o ora la alta.
Daca le faci la 8 asa sa ramana pana la sfarsit.
Tie dr. nu ti-a zis zilnic la aceeasi ora?
Mul succes si cauta seringi cu ac detasabil si totul va fi usor.
Mami vreau nu te-am mai vazut(virtual)in ultima vreme,pe unde umbli?
Cristinici ce mai faci ,nu ne mai vizitezi deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iana eu am facut analiza progesteronului in zi 2 de cm cand am inceput si stimularea.Progesteronul nu trebuie sa fie nici foarte mic,dar nici mare,nu trebuie sa fie la inceputul stimularii peste valoarea 1.Daca este peste 1,doctorii belgienii nu incep fiv-ul.Trebuie repetata analiza progesteronului in perioada stimularii pentru a se observa cand incepe acesta sa creasca.Eu de exemplu trebuie sa repet analiza progesteronului maine,in zi 6 de stimulare.Poti sa il faci si tu si sa ii spui d-nei dr. Cocei valoarea sau poti sa faci progesteronul numai cu o zi inainte de pregnyl si bineinteles si inainte cu o zi de ET.Pana la punctie e importanta valoarea progesteronului pentru a vedea dr. cand incepe fereastra de implantare ,iar inainte cu o zi de ET e importanta de stiut a vedea daca asimilezi bine utrogestanul luat incepand cu ziua punctiei,daca valoarea este atunci peste 30 e ok,daca e mai mica trebuie suplimentat utrogestanul chiar cu progesteron injectabil daca se poate.Bafta!

Husky stai foarte bine ca de obicei ( doar la endometru vreau sa subliniez ca la masuratoarea doamnei dr. Cocei intotdeauna e cu 2 mm mai putin decat la cea a prof’ului,dar faptul ca e trilaminar e minunat!!!!) !Bravo fata draga!Bafta in continuare!Ne intalnim la eco miercuri pt ca vin si eu!

Nusy mai nou e importanta dozarea progesteronului si pe perioada stimularii ( asa fac doctorii din Belgia cu care dr. Cocei comunica si se intalneste ),chiar azi mi-a accentuat asta dr. Cocei. Eh se mai schimba lucrurile….Sigur ca trebuie facut progesteronul si cu o zi inainte de ET. Pup mamica si printesa ei!

Ingerash felicitari si aici!Norocoase ca si tine mai rar…pregateste caruciorul pentru gemeni!

Simona2 e simplu sa amesteci pulberea cu solutia in seringa mare si apoi pentru injectare pui ac pentru insulina.Te-a sfatuit foarte bine Nusy. Ai facut deja doua injectii de diphe parka.Nu ar trebui sa schimbi ora….Bafta!

Eu azi in zi 5 de stimuloare, dupa 4 doze de puregon am 4 foliculi de cate 7 mm si inca doi ceva mai mici pe ovarul drept si un folicul amarat de 7 mm pe ovarul stang care in general nu produce nimic,rezerva lui fiind terminata probabil de aceea si FSH-ul meu fi8ind marit.Endometrul era 3,6 mm.Dr. Cocei a spus ca e bine pentru ziua asta.Maine trebuie sa dozez progesteronul si estradiolul,miercuri eco la prof si apoi in functie de dimensiunea foliculilor imi va spune dansa cand incep cetrotide si progynova vaginal. Husky, Iana ne tinem de manuta la Giulesti! Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Kora din cate tin minte e ceva mai bine fata de fiv-ul trecut?
Legat de progesteron asa o sa fac,sunt cam disperata fiv-ul asta vreau sa fie totul ok.Maine merg si eu la Giulesti si am mari emotii,sunt ziua 8 de stimulare.M-a chemat cam tarziu pt. primul eco.
Pana la urma am reusit sa facem fiv-ul impreuna.Succes in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Koricica draga mea cum le sti tu pe toate ei la mine asta este problema si se pare ca asta este cauza esecurilor progesteronul mare.Incepe fereastra de implantare mult prea devreme si deaia nu se prind bebei.Iubita te rog sa-mi spui si mie cum este cu cetrotide cum se fac si cand se fac tine loc de diphereline? Bafta si spor la intepat
Ingerasi felicitari pt embrionasi sa fie lipicosi
Fetelor va pup pe toate si va doresc numai reusite

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iana productia mea deocamdata e la fel ca si data trecuta,atata pot ,atata dau,dar de data asta cu progynova vaginal sper sa fie bine pana la capat....Bafta multa maine....intreba-l pe prof daca endometrul e trilaminar!Eu am o obsesie acum cu endometrul,dar stiu ce vorbesc....

mihaele deci ai depistat cauza????Cum ai reust?Dr. Cocei si-a dat seama de faptul ca progesteronul e prea mare,prea repede si astfel fereastra de implantare incepea prea devreme?Si ce e de facut pentru tine?O solutie ar fi asta:sa congelezi embrionii si sa ii pui inh alt ciclu excat cand trebuie.Mie asa mi-a spus d-na dr. Cocei.Cetrotide se incepe de indata ce foliculii ajung la cca 14 mm.Dupa cetrotide acestia cresc ceva mai greu.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput