FIV 222

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

iazminn stai linistita ca e totul foarte bine si la tine referitor la TSH.Am intrebat fetele de la FIV in Europa inca odata si Luca a spus ca TSH poate sa fie pana la 3 ( desi KITTA si alte fete ziceau de 1) ,iar daca e sub 1 e excelent;al tau e putin peste 1 deci e tot foarte bine,sigur!

taty ana nu mai tin minte daca ai mai facut vreun fiv la Giulesti.Daca da,atunci la al doilea fiv e reducere 300 euro,iar la al treilea fiv si urmatoarele reducerea e de 600 euro.Medicamnetatia depinde de felul injectiilor.Majoritatea s-au ieftinit un pic,altele urmeaza sa se ieftineasca.Daca vei face cu puregon acesta va costa 430 lei cutia de puregon 300 UI ( acum depinde si de doza pe care ti-o da proful),cetrotide costa 110 lei fiola ( nu stiu daca tu vei face cu cetrotide sau cu diphereline),menopurul deocamdata costa 90 lei fiola.Mai trebuie sa tii cont de analizele pe care trebuie sa le faci inainte de fiv si in timpul stimularii se mai fac dozari hormonale,cu taxa de urgenta.Eu zic ca iti ajung banii pe care ii ai deja.Succes!

lili eu pana in zi 5 de stimulare fac doar cate 200 puregon fara nici o inhibare,apoi in zi 5 de stim. imi va face eco si imi va spune daca incep atunci cu progynova vaginal sau poate numai din zi 6,vom vedea.La fel si cu cetrotide urmeaza in functie de eco,de marimea foliculilor sa imi spuna cand sa incep sa iau.Bafta muuultaaaa!

ioanatugs bafta si tie in continuare!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor.Mi-am facut si eu analizele in ziua a 6 a de stimulare si mi-au iesit urm valori;
estradiol 664,8
progesteron 0,684
LH 1,48
Cum vi se par?

Mergi la inceput

iazminn estradiolul si progesteronul sunt ok,la LH nu ma pot pronunta,oare nu e cam mic?Ai intrebat-o pe dr. Cocei?Sunt si eu curioasa,cand aflii scrie aici.Bafta multa in continuare!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

multumesc kora....este primul meu fiv de-asta habar n-am ce costuri o sa fie...la giulesti am vazut fiv 1400euro + medicatia...dar ma gandesc si la costuri suplimentare cu analizele urgente...la monitorizare ma gandesc ca si acolo tb ceva bani....si din ce am mai citit pe forum tb si la embriolog dat pentru a avea grija cum trebuie de puiuti...
succes si tie....sa fie cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kora, tin pumnii stransi stransi! Doamne ajuta sa fie totul bine!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna seara!

Fetelor, hop si eu cu analizele din ziua 6 de stimulare
Estradiol = 1040
Progesteron = 0.717

Ce ziceti?

Maine dimineata la 9 merg la eco la Giulesti, ,mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Saluti!
Am trecut si eu sa va dau de stire...
Vineri am facut punctia si am avut 6 foliculasi. Ieri am sunat la clinica si mi-a spus Zadori ca deja 4 ovocite au inceput sa se dezvolte.
Abia astept sa sun azi din nou sa vad ce mai fac embrionasii...

Daca totul merge bine pe maine sau poimaine, mergem sa-i aducem pe bebei acasa!!!

Va pup pe toate si va doresc succes!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

tinem pumnii la toti embrionasii sa se dezvolte frumos si sa se prinda bine de mamicile lor!

Mai am 7 zile pana la primul Gonal!

Mergi la inceput

Raluca paun multumesc frumos!Ce face bebe?
Husky super analizele!!!Sunt sigura ca vei veni cu vesti bune de la eco!
Taty ana la monitorizare nu costa nimic,iar embriologii au oricum grija de puiutii tai,nu esti obligata sa le platesti nimic.Bafta maxima si sa reusesti din prima!!!!
Alsima bravo!Bafta in continuare!

Eu ma injectez cu drag si spor.Azi e zi 4 de stimulare.Maine dimineata ma duc la eco la dr. Cocei....

Dumineca placuta tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Alsima ia uite aici special pentru puiutii tai
Dana cum te mai simti?
Maria cum mai e cu testele ?
Eu fug fetelor ca am trecut asa scurt astazi imi sarbatoresc sotul.

A.M.R.5 zile pana la Diphereline.

Mergi la inceput