FIV 222
Raspunsuri - Pagina 20
ingeras26a spune:
Fetelor, sunt atat de curioasa sa vad ce fac puiutii ... si pana duminica mi-a zis Dr. Cocei ca nu mai are voie sa umble la ei.
Erau la 48 ore 8 de calitate A sau A+, nu stiu exact, 4 celule si unul de 8 celule, nici unul nu avea fragmentatii.
Exista oare vreun risc sa-i pierd pe toti? Eu am citit ca intre 25%-60% ajung la blastocist.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
maria.m spune:
ingeras, nici sa nu te gandesti la asta...La cat de bine ai inceput, cu 8 embrionasi perfecti din 8-9 ovocite, eu zic ca o sa iasa 8 blasto-cuti grasi si frumosi SIGUR!!!SIGUR!! 
Exact cum ziceati si voi - nu conteaza numarul foliculilor ci calitatea ovocitelor - eu spre exemplu am avut 14 foliculi-14 ovocite si numai 7 embrioni...
Iti tin pumnii stransi, stransi, stransi pana duminica.
oanademunck spune:
ingeras nu te gandi asa ca nu ai motive, ai embrionasi f buni la ziua 3 nu s-ar fi riscat ei sa te duca la blastocisti daca nu ar fi stiut de ce!!
maria_m ceva noutati azi despre teste? cate ai mai facut si mai ales cum mai este liniutza?
pupici
iana_mari spune:
Dana bebe oscilococcinum iau de trei zile la fel si strepsils ,parca a inceput putin sa erupa tusea.
Am fost la farmacie si mi-am luat un sirop pe baza de plante ,special pt. tuse. si sper sa treaca afurisita .
Maria ma amuzat foarte tare chestia cu vazutul de la 2 metri.
Kora de data asta numai ai nici un motiv sa nu reusesti
Luca-Luca te asteptam cu drag sa incepi tratamentul.
Ingeras 26a nu te mai stresa ca o sa fie bine,ai embrioni de calitate.
Fetelor ce stiti de embriologii de la Giulesti ,tot cu saptamana lucreaza?Duminica se fac punctii?
ingeras26a spune:
Va multumesc mult pentru sustinere. Sunt foarte optimista, dar na, am momente, ca toata lumea :)
Iana, da, tot cu saptamana lucreaza.
Se fac si punctii si ET duminica.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
iana_mari spune:
Ingeras mersi
.
Dupa calculele mele cade duminica punctia,dar sa vad ce decide d-na dr.
lilianaFi spune:
Kora..eu fac suprefact spray din z 21 si fac in continuare o doza putin mai mare din z.2 al Ultimului CM
...deocamdata pt endometruu nu mi-a dat nimic..in z.3 de CM si prima de stimulare, echografia arata endometru de 2 mm(bun pt aceasta perioada) si in bun raport cu estradiolul si progesteronul...dar parca as lua niste proginova...tie ce tratament ti-a dat????...sa auzim de bine!!!

Maria felicitari iubita...esti gravi..yupiii...sa ai o sarcina frumoasa..frumoasa...numai bine 
tuturor si sa auzim numai de beta pozitive 
Ioanatugs spune:
Maria08 scuze ca nu am fost explicita, eu sunt de vina.
Am fost la Dracea in z10 si aveam un endometru de 4mm si 0 foliculi, pe ciclu natural, adica nada ovulatie luna asta.
Singura parte buna e ca si papanicolau si analizele de hemato mi-ai iesit bune. Sunt foarte nehotarata, dar cred ca voi face pina la urma si HSG-ul ala cumplit, sa scap de-o grija. Apoi va trebui sa-mi repet toate analizele de FIV, ca mi-a expirat anul....Tu ce ai hotarat??
Iana_mari sigur se fac punctii si ET-uri duminica.
Kora multa bafta si sa se lase cu multe teste pozitive, care sa compenseze anii de asteptare!
LilianaFi sunt cu pumnii stransi iubita!

iazminn spune:
Aoleu, KORA, m-ai bagat de tot in ceata. Eu acum vad ca TSH meu in ziua 3 a fost 1,36.Sa inteleg ca nu trebuia sa incep FIV.Ce importanta are TSH?
taty_ana spune:
kora,sti ca eu in sept fac fiv la marinescu, am facut toate analizele, investigatiile care trebuiau...sti cumva in mare cam cat m-ar costa fiv-ul?adica am vazut cat e fiv-ul in giulesti 1400 euro plus medicatia dar ma gandesc poate mai sunt si alte cheltuieli...eu am momentan 2600 euro pt fiv si medicatie....crezi ca imi ajung??....tratamentul de stimulare poate depasi 1000 euro?
multumesc mult