FIV 222

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

anka_daria77 - la multi ani pentru sot si petrecere frumoasa!
eu sunt bine: sani durerosi si umflati, usoare dureri de ovare...dar optimista si nerabdatoare! Deja caut maternitati

pe 21 este prima eco dupa gonal sa vedem cum stam deabea astept dar mai e ceva
vad ca si tu esti pe aproape cand mai mergi la clinica?
Maria - vreun semn?

Mai am 7 zile pana la prinul Gonal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor pe mine tusea ma lasa incet ,incet,dar am bagat in mine antibiotice(AUGMENTIN)ca nu-mi trecea nicicum .Nu stiu daca am facut bine,dar imi era frica ca nu trece pana la et.
Eu as vrea sa fac maine progesteronul ,

ziua 7 de stimulare,credeti ca este concludent?
Simptome eu nu am nimic,la fiv-urile trecute ma dureau sanii,ovarele,acum sunt putin unflata in burta.
Kora tu care esti profesoara acestui forum zi-mi si mie de progesteron,daca e bine sa-l fac?Spor la injectat.
Huski te asteptam cu vestile.
Alsim mult noroc pe mai departe.
Anka_daria77 LA MULTI ANI si din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Am venit cu vesti!

Am fost azi la eco. MARE NEBUNIE!!!
Am ajuns la 8:30 si am plecat la 12:45. Era destul de aglomerat pentru o zi de duminica...punctii, ecografii. Din cate am auzit,va fi mare aglomeratie saptamana viitoare la Giulesti.

Despre mine: s-au vazut la eco 3 foliculi pe OD (cel mai mare de 15) si la fel si pe OS (cel mai mare de 16). Nu stiu daca la punctie vor fi doar 6 ...nu prea au fost interesati de numarul lor, ci mai degraba de marimea celor mai mari...pentru a sti daca incep Cetrotide de azi sau nu.
Mi-au dat sa fac Cetrotide la care am facut un soi de alergie (care a trecut intre timp) dar uitandu-ma la burta parca partea unde am facut e mai umflata ...asa o fi normal sau incep s-o iau razna?!?
Pe 13.05.2009 ma prezint din nou la eco. Sper sa aflu mai multe atunci. Cred ca punctia va fi undeva pe la sfarsitul saptamanii viitoare...

Azi ziua 7 de stimulare...

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Am uitat!
Endometru 9mm, trilaminar (sper ca este bun, nu ma prea pricep)

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Huski felicitari pt. foliculasi si sa se transforme toti in ovocite de buna calitate.Cu ce faci tratamentul si cu cine? Endometru e foarte bun.
Eu sunt ziua 6 de stimulare.

Mergi la inceput

Iana, multumesc la fel!

Tratamentul meu: Puregon 150U din ziua 2 de cm iar din ziua 8 de cm, respectiv azi (ziua 7 de stimulare), Puregon 150 + Cetrotide. Asta pana miercuri cand vom vedea mai departe ce va mai fi ...

AAAA, fetelor au mai scazut preturile la Giulesti
Puregon de la 475 = 430
Iar Cetrotide = 110
Aviz amatoarelor!

- ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iana: nu are sens sa faci analiza progesteronului pe stimulare...ea e concludenta inainte de ET,cu o zi.Atunci arata daca ai suficient progesteron pentru sustinerea sarcinii(daca asimilezi utrogestanul sau trebuie sa iei injectabil).

Nusy 32+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 7 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Mersi Nusy ,am tot citit ca au facut fetele in ziua 6 de stimulare si ma gandeam sa fac si eu unul.Am mai gasit 14 fiole de progesteron de la o fata tot dupa forum.
Huski cu Marinescu faci FIV?

Mergi la inceput

Nusy dupa socoteala mea(marti aflu)et pica luni,deci duminca ar trebui sa fac progesteronul si este inchis.Sau il pot face si in ziua et-ului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

alsima, iti tin pumnii.Doamne ajuta pe toata lumea sa aiba un copil sanatos!
Cate o pentru fiecare.
Catalina da-mi si mie un sfat .Am fost la eco si mi-a zis dr ca am enodmetrul de 9 si este trilaminar.Ce inseamna asta?Te intreb pe tine fiindca stiu ca esti "specializata" pe gineco.

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput