Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

daca nu mor azi inseamna ca mai am multe zile de trait. azi cred ca mi-am vazut a 2-a oara moartea cu ochii...ata de rau ce mi-a fost de la pastilele alea. ma duc sa dorm un pic, dar il pun pe max sa ma asculte, da nu ma scape in lumea vesnica

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Delphiii, lasa, mama, pastilele alea, ca zici ca iei cianura!!

Miha, ce face copchilu' si catzaua? Ca a mea e vaca
Cu pinkul stau bine, nu ziceam acum vreo 2-3 postari ca-mi merge bine? Mai scade nivelul, dar nu ma prapadesc de la asta, imi revin repede si sunt gata de actiune in no time

mahalagioaicele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu am mai dormit ca am plecat la cumparaturi, iar cand sa pun haine colorate, detergent color nexam...si am plecat sa mai fituim vreo cativa banuti.
bey...m-as duce la spital sa-mi faca niste spalaturi stomacale ca mi-e rau de nu mai pot. si niste spalaturi pe creier ar merge...poate nu o sa mai doara mintea. cine draci impaiati m-a pus sa iau bazdaganiile alea oare?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Fata Delphi ,vrei sa te am pe constiinta ...cum naiba de la reductil n-ai avut nika si de la asta te-a luat raul???

Puppa ,ce gingase sunteti

Oana ,iti sta bine in rosu

Misho ,cat ai slabit zilele astea ???

Sorana ,cred ca nu-ti mai trebuiesc pastilele dupa ce a patit Delphi ...oare Anca ce face?ca lua si ea de cateva zile pastilele,apoi a tacut de tot ...

Diarux , pi undi esti? ...ai facut gaura in podea?

Oare pe unde sunt Andru,Devoska,Ripley ...

Vio ,cum mai stai cu dragostea ???

Mihaela,Dodo ati tot familionu' din partea mea .

marami, ai cazut la pace cu razvratita

rhoneea, ce face Seby? ...e cuminte?...ca Razvan mi-a scos peri albi

MB , ce bine e sa fi domnisoara ...copii ioc,barbat de ingrijit ioc ...

Ana,pe tine te intreb cum stai cu buricareala ?... vazui in topic la Timisoara ca luati lectii de dat din bazin

Salutari si la nemtia

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

unde m-ai vazut cat de tare si de ce nu ma trasei di manica bre? AAAAA???

fetele cochetele, sunt rupta in 15, azi am alergat toaaaate colutrile bucurestiului, mai putin rahova, dr taberei si militari in schimb am luat un late lunch in Dorobanti ia zi unde ma vazusi???

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Oana , eu ma refeream la avertisment ...sa inteleg ca azi ai optat pentru rosu la tzoale sau doar desuurile

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

chiar azi am avut o bluza cu ceva rosu si eu care incercam sa-mi dau seama unde m-ai vazut cat de tare iulia !!!

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

somn usor, stilatelor, sunt in drum spre . nu stiu daca a fost vreo problema cu presiunea atmosferica azi, dar m-a durut capul de am zis ca-l dau gratis oricui vrea sa ma scape de el . si am mai auzit mai multa lume plangandu-se de aceeasi problema... eeh, maine va fi mai bine. sper!

kokileaso, stai asa ca poate punem de-o nunta la anu'... organu' meu e ciudat RAU! acum e pe picior de plecare, acum vine cu inelu' . viata dezorganizata, ce sa mai?!

somn usor!

Mergi la inceput

bai deci nu ma pot opri !!! dau mailuri continuu, stresez lumea, alerg prin casa (in liniste ), imi vine sa ies sa spal in fata blocului... daca am fost toata ziua in priza... si la pranz am zis ca pic de somn, eram sigura ca adorm pe drum daca nu beau o cafea... si n-am baut, m-am tinut tare, copilu cu mine... ploaie, aglomeratie, nervi... si acu zici ca sunt on steroids, sau mai rau, ca as fi high on sugar... dar zau ca n-am mancat cine stie ce astazi... (apropos, au scazut preturile in Dorobanti la mancare ) asta ca stiu ca mergeati des la masa acolo, la fel ca mine ... si si si

ma duc sa dau o tura cu bicicleta !!!

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

'Neatza fetili

Iulia,Razvanel cu Sonia si Sebi is in aceasi oala.Toti 3 gemanutzi is identici la ceea ce fac.Unu e tzunami,altu tornada si altu taifun
Daca urmatorul copil va fi ca Sebi ma gasiti la Socola

Mishule falcosu mic Si asteptam poze...aca e posibil

Oana,deci am inteles,nu mi-l vrei de ginere ....nu-i nik...nu stii ce pierzi
Imi place cum iti sta in rosu.Te prinde tare bine culoarea astea
Degaba te-ai enervat soro ca tipei ia intrat pe o ureche si ia iest pe cealalta ce ai scris tu.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput