Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ooo, cocoane rare la vedere !

ce faceti madamo? cum e la voi acolo? soare, cald, bine? cat e beletul pana la tine? ca te trezesti cu mine sambata, mahmura, ca am gresit drumu spre casa

apropos de rosu, mi-a zis si noie azi cand ne-am vazut ca-mi sta bine in rosu, d`aia m-am aprins asa cand mi-a zis si iulia

Noie, amor etern iti declar

si ma duc sa ma spal, sa ma calc si sa ma asez in raftul meu pana maine... azi m-am trezit la 10, copilu a dormit si el cat a dormit, dar mai avea nitel si isi manca o mana...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata plesnitelor
pt toate fetele.
kokyi si eu am ramas uimita ca de la reductil nu am avut nimic si de la asta era sa-mi dau duhu. pana si max s-a speriat de cat de rau imi era. cand am inceput sa-mi revin, aveam o durere infernala de cap de nici cand m-am ametit pt prima data in viata mea, si ultima de altfel, nu ma durea asa tare
oana ti-am zis ca m-ai luat..tu ai vrut direct rosu. lasa ca trece si asta. pacat ca nu a bagat la capatzana mamica cu pricina nimic din ce i-ai spus
Irina deci sa inteleg ca, copii gemeni e de rau la casa omului...adica e super agitati. pai atunci sa pun eu sa calculez sa nu iasa si al meu gemeni, ca nu stiu zau daca o sa rezist cu nervii
Dodo duminica ne paranghelim la botez la printzesica. pai sa-mi scot tzoalele festive de la naftalina, sa le mai probez, sa vad cum imi shad pe mine sa venim.
ieri am vb cu noua mamica. avea deja 2 sau 3 nopti nedormite, de rau ce imi era iaka am uitat cate a zis, pt ca la cavaler ii ies dintisorii mai are un pic si se topeste de tot si nu ca ar slabi ci de frumusetea cuvantului "MAMA" care ii este dat sa il auda. bey si cat am vb cu ea, numai un zambet si un ras era, deci...E FERICITA!!! operatiunea pampers a zis ca decurge bine, cu laptele a rezolvat-o. i-am dat si eu un sfat...de mama in devenire sa nu pacaleasca kupilu cu tzitzi mincinoasa...dar veni un coleg la ca eu nu ma refeream la suzetzica, ci la tzitzi adevarata.
la toate fetele frumoase

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Fata Delphi ,vrei sa te am pe constiinta ...cum naiba de la reductil n-ai avut nika si de la asta te-a luat raul???

Puppa ,ce gingase sunteti

Oana ,iti sta bine in rosu

Misho ,cat ai slabit zilele astea ???

Sorana ,cred ca nu-ti mai trebuiesc pastilele dupa ce a patit Delphi ...oare Anca ce face?ca lua si ea de cateva zile pastilele,apoi a tacut de tot ...

Diarux , pi undi esti? ...ai facut gaura in podea?

Oare pe unde sunt Andru,Devoska,Ripley ...

Vio ,cum mai stai cu dragostea ???

Mihaela,Dodo ati tot familionu' din partea mea .

marami, ai cazut la pace cu razvratita

rhoneea, ce face Seby? ...e cuminte?...ca Razvan mi-a scos peri albi

MB , ce bine e sa fi domnisoara ...copii ioc,barbat de ingrijit ioc ...

Ana,pe tine te intreb cum stai cu buricareala ?... vazui in topic la Timisoara ca luati lectii de dat din bazin
Salutari si la nemtia

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Sar'na de intrebare...Mah,la dat din buric zic pas...io ma simt atat de bine la cele 105 kile ale mele...de nu pot ca sa explic...asa ca io nu ma bag in schema.Daca esti interesata,intra acolea,ca se dezvolta idei si retete de slabire...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68
Sar'na de intrebare...Mah,la dat din buric zic pas...io ma simt atat de bine la cele 105 kile ale mele...de nu pot ca sa explic...asa ca io nu ma bag in schema.Daca esti interesata,intra acolea,ca se dezvolta idei si retete de slabire...

eu am citit din umbra asa...am bagat la capatzana, luat notite. pastile nu mai bag in veci in gura. beax
nemtia...bagat la cap mesajul tau

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Azi Amalia mi-a facut o surpriza tare placuta. A dormit o ora mai mult, pana la 8. Eu m-am trezit din reflex pe la 6.45 si duduia patul sub ea. M-am culcat la loc.
Toata ziua il striga pe taica-su si mai e pana vineri o gamada...Dar lasa ca vine el si vede ea smotoceala :D Cand suna telefonul, vine repede "tata-tata", daca suna cineva la interfon se duce la usa si sta acolo si bombane "tata-tata", pana si daca vede un brabat pe strada "tata-tata"...Mi-e si jena, zice lumea ca nu are copilu' tata de se leaga de barbati pe strada

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

Azi Amalia mi-a facut o surpriza tare placuta. A dormit o ora mai mult, pana la 8. Eu m-am trezit din reflex pe la 6.45 si duduia patul sub ea. M-am culcat la loc.
Toata ziua il striga pe taica-su si mai e pana vineri o gamada...Dar lasa ca vine el si vede ea smotoceala :D Cand suna telefonul, vine repede "tata-tata", daca suna cineva la interfon se duce la usa si sta acolo si bombane "tata-tata", pana si daca vede un brabat pe strada "tata-tata"...Mi-e si jena, zice lumea ca nu are copilu' tata de se leaga de barbati pe strada

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

foarte tare!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata mahala!absente,absente,dar s-a mai dus un capitol,so,come with me,here!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput