Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Buna dimineata si de la mine...
Misha,sa fiti sanatosi si fericiti...sa aveti numai bucurii!Ma bucur pentru tine si sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si frumos,flacaiasul!
Puppa,am vazut si eu mandrete de fatuca dulce...sa va traiasca sanatoasa!
Pisicuto,sa stapaniti sanatosi masina!
La mine mai nimic nou sub soare...toate-s liniar.
Sa aveti o zi exceptionala si o saptamana la superlativ!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Pisicuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana68 Buna dimineata si de la mine... Pisicuto,sa stapaniti sanatosi masina! La mine mai nimic nou sub soare...toate-s liniar. Sa aveti o zi exceptionala si o saptamana la superlativ! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Album pi casa Pi casa nou Amalgam de ganduri |
Anushca, decata sa fie hizohipsa fleoshcaita si-n stare de incomprehensibilitate, mai bine liniar, nu???
Multumim pentru uraturi si asemenea-ti dorim si tie!

... Ce zici, ne raliem la clubul Toyota???
maxim pleznitele!P.S. Sorry, dar eu nu reusesc sa tin ritmul cu cititul cum il tineti voi cu scrisul ... asa ca mai zgrabalez si eu cu gheruta pe la usa voastra din cand in cand, dar nu prea des, sa nu las purici!... Numa' cat sa va mai amintiti de mine
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Delphinas spune:
nimeni??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui Pisicuta P.S. Sorry, dar eu nu reusesc sa tin ritmul cu cititul cum il tineti voi cu scrisul ... asa ca mai zgrabalez si eu cu gheruta pe la usa voastra din cand in cand, dar nu prea des, sa nu las purici! |
lasa tu puricei pe la noi ca vedem noi ce facem cu ei...ii impartim, ii multiplicam...ne descurcam noi.
faina masina...uitai sa zic.
puppa vazut pozele cu domnisorica...foarte furmoase...mami si tati la fel.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:
ziua buna,mahala!se vede treaba ca a venit caldura si nu mai dati pe aici...
eu facut o ciulama cu mamaliguta,astept sa iasa kupilu din terapie,mancam,facem nani si la ora 16,tura a doua de terapie...dupa terapie, plimbari(mai bine zis alergari) pe malul marii
kay,multa bafta in ceea ce ti-ai propus,actiunea de la I.O.M.C
mishule,te pup...cam greu sa intri atat de des pe cat ai vrea...
iulia,sorana,vio,pe unde umblati?
tantzo,cum stai cu pink-ul?
delphi,se pare ca doar noi ne mai conversam pe aici...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O ziua buna,mahala!se vede treaba ca a venit caldura si nu mai dati pe aici... ![]() eu facut o ciulama cu mamaliguta,astept sa iasa kupilu din terapie,mancam,facem nani si la ora 16,tura a doua de terapie...dupa terapie, plimbari(mai bine zis alergari) pe malul marii kay,multa bafta in ceea ce ti-ai propus,actiunea de la I.O.M.C mishule,te pup...cam greu sa intri atat de des pe cat ai vrea... iulia,sorana,vio,pe unde umblati? tantzo,cum stai cu pink-ul? delphi,se pare ca doar noi ne mai conversam pe aici... ![]() ana, ![]() ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
mihalea
asa se pare
mama lu iubitu cariocicatu din pacate la mine nu merge pastilele. azi e prima dar nu cred ca mai imi fac curaj si pt maine. am cumparta doar 5 sa vad daca le pot tolera, dar nu prea. am o presiune in cap...cred ca e o ramasita si de la nervii de ieri, dar nu...am respectat ce mi-a zis tanti de la plafar...beau apa la greu, nu am baut cafea si nici vin rosu. cu tensiune nu ma stiu, nici boli de rinichi. si plus de asta imi vine sa
de la ele. deci clar nu-s ptr mine.
poze, Just Me
ambitioasa
sorana spune:
Pisi pai de-aia imi place mie masina ta
Ca-i Toyota. Tragem un fun-club aici?
Eu am o toyota avensis fabricata in 2004 si sunt foarte incantata de ea ![]()
Oana nu te mai enerva. E total aiurea sa dai medicamente dupa ureche, ai dreptate, dar nici cu unii doctori nu mi-e rusine asa ca uneori .... nici nu mai stii ce sa faci
In plus multe chestii se schimba foarte rapid. Pe vremea cand eram noi mici nu existau medicamente "pentru copii". Asa ca luam bine-mersi jumatate de piramidon la 2 ani. Sau un sfert de pastila la 3 luni.
Nu mai departe de acum 6 ani, cand era fi-mea mica incepea diversificarea la 4 luni (daca era pediatru tanar si avangardist, altfel la 2 luni jumate - trei). Acum se uita lumea stramb daca diversifici la 5 luni (ca cica la minim 6 luni incepi) ... Si eu oricum nu stiu cum e bine si nu prea am inteles de ce asa si nu invers .. Am uitat sa zic - primul lucru pe care i l-am dat fica-mii ca "diversificare" a fost ... iaurt Danone ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
sorana,moama..mama denaturata ce esti...auzi,a inceput diversificarea cu iarut danone....
,da'eu sunt si mai si,mihaitza la 5 luni manca sarmaluta...daca imi numara dumicatii doar nu era sa las copilul sa pofteasca!![]()
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA