Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 17
kay spune:
Moaaama ce semnatura, misha
!!! imi adun mucii din barba... Te imbratiawz cu mare-mare drag , ai nu te speria cu zaharul, o sa fie bine !
Te
cu mare, mare drag !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
NEED MORE SLEEP!!
pierdut somn, il declar nul, ma duc sa-l mai caut vreo 2 ore asa. va imbratisez ![]()
delphi, nu-i stres, nu ma mai agit, fiecare traieste cu ce-l doare si cu ce-l face fericit, nu-mi mai umbreste asta optimismul
imi merge mult prea bine
ca sa ma mai afecteze ... si unii sunt oameni pe care-i stiu de ani buni, dar nu ma mai mira aaaaabsolut nimic in lumea asta!!da' tot nu ma pradesc, uite asa, de-a naibii ![]()
gata, ma duc sa ma mai perpelesc un picutz prin pat acum ca m-am ocupat de treburile morning-cesti ![]()
maretz la toata mahalaua!
p.s. Vio, cand te vad si eu la fatza? ![]()
Delphinas spune:
hop si eu pe la pranz.
am o zi esuata asa ca
eliberati peretii pt mine va rog.
irina multumesc de intrebare. acum sunt mai bine. atunci nu eram cand mai dingait tu. ma doare inca in gat si abia pot deschide gura mai mare. dar nu e necesar ca si asa imi aerisesc gura de pomana.
misha si tu sa ma scuzi pt emotii. sincer aveam emotii mari de tot. voiam sa iti spun mai multe, sa te intreb mai multe....si singura intrebare, si aia tampa, ce mi-a venit in minte a fost daca v-ati acomodat??
de acum o sa fii cam scumpishoara la vedere...si ti-am mai zis si la tel....ma bucur nespus pt voi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Puppa spune:
Dragelor noi ieri am rupt turta bebelinei...Si a ales de pe tava....pix, carnetel si cheile de la masina, dupa ce initial pusese mana pe sapun...A mai incercat si banii si aurul, dar nu i-au placut...Oricum, a fost o petrecere pe cinste, la care Amalia a asitat pana sper final. A suportat pe toata lumea cu stoicism, a stat cuminte si la sedintele foto.
Va pun si poze sa vedeti si voi ce a iesit
http://picasaweb.google.ro/costin.rotaru/Amalia?authkey=Gv1sRgCNb39veE8_TrzgE#
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
MadameBovary spune:
Puppa, ai o manrete de fata!
Vad ca ati fost practici, i-ati pus si Love Plus pe tava ![]()
Puppa spune:
Nasa a fost cu ideea si am zis ca....poate nu le alege :d Dar i-am promis ca la turta fetei ei ii pun catuse cu puf si chiloti comestibili :d
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
kay spune:
m-am raportat singura
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay m-am raportat singura ![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
cine te-a suparat in halul asta de nu te-ai putut abtine?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
una care ii dadea copilului de 10 luni medicamente indicate peste 6 ani... pe care i le dadea la sfatul (la telefon) al unei asistente...
si la 2 zile dupa ce i-am scris ca nu sunt indicate cica si ea hop ca nu i-a dat
pai cum sa nu te enervezi frate???
eu va pup, fac o pauza de cateva zile, sunt extrem-extrem de prinsa pana saptamana viitoare... am sa intru cand termin toata treaba. pana atunci va pup, o pup special pe proaspata mamica si DODO, nu te-am uitat. PROMIT SOLEMN ca maine iti spun exact cand sa stai acasa ![]()
va pup pi toate, cu mici exceptii ![]()
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Delphinas spune:
neata stilatelor
pt toata lumea, dupa preferinte.
kay m-ai luat cu cartonasu...tu ai luat direct rosu.
da oare ce o fi patit mama lu iubitu meu?? kokyi ai slabit si la degete mama de nu ne mai scrii nimic?
noua mamica cum e?
la toate fetele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa