Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 16
MadameBovary spune:
ma duc la un concert mare-mare acum, de ziua europei si apoi cu fetele sa ne zbantuim un pic - asta daca mai am energie, ca-s treaza de la 9 si pe drumuri de la 11. Ma duc sa-i sarbatoresc puiul Mishei!!
sa aveti o seara frumoasa!
va imbratisez pe toate cu mare drag!! 
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Bueeeeeey, sunt pe baricade!! Nu m-a luat nici valu', n-am murit nici intoxicata de la mancarea de 1 mai, nu dau astfel de satisfactii |
da se este personagii care sa doreasca asa ceva la tine???
ia zii cine ti-s dusmanii sa stim de cine sa te ferim www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
violeta69 spune:
Mihsa,iti doresc multi ani de fericire alaturi de familia ta!
ce-ai facut tu sa meriti asa copil?!pai,tocmai ca esti o fata super si o mamica perfecta pt Alexutz
va iubim mult pe toti
fetele 
mai intru io cu amanunte,acu' sunt obosita rau
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
Deia
imi place inghesuiala asta ![]()
Mariaa
sa dea Domnul sa ai parte cit mai repede de fericirea de a fi mamica. Este cu adevarat cel mai frumos lucru din lume. Te mai asteptam pe la noi 
Oana, sincer, m-ai cam speriat cu zaharul. Ii pun putin in ceai, dar cam atit este tot dulcele (cu exceptia laptelui praf). La lapte am ales Nestle Junior 1+ simplu. I-am dat amestecat cu lapte de vaca 2 zile, iar azi i-am dat simplu. A facut putin cam moale in prima zi, dar si-a revenit, deci raportez: tranzitie efectuata cu succes ![]()
Delphi, scuze de azi, insa eram cu o ureche la tine si una la Alex ca-mi zicea cu foc: "mama!"
Te sun io cind l-o lasa inima sa-mi deda telefonul, ca numai cu el sta. Ae jucarii cu raftul, dar el vrea tot telefoane, telecomenzi, prelungitoare (scoase din priza
), incarcatoare de telefon, ruleta, aspirator, bormasina lu tac'su........cred ca o ia pe urmele lui Kay ![]()
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
vio
tare mi-as dori sa pot fi o mamica perfecta pentru el, insa deocamdata tre' sa scap de paranoia ![]()
Tantzico
distractie placuta!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)
misha71 spune:
Devo!!!!! pe unde umbli????? Ti-au taiat aia si netu'? ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)
rhoneea spune:
Mishule imi plesneste inima'n mine de fericire 

Vero cum te simti?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
misha71 spune:
Irinuca
stai usor ca nu-i de joaca cu inimioara ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
(LadyJ)
sorana spune:
Asa Alex arata-le tu lor
Imi aduc aminte de fi-mea pe la 1 an si ceva, cu casa plina de jucarii, ea se juca cu o sticla goala de cola.
Dar vine si vreme cand "e obligatoriu" sa aiba ultima "minune" aparuta pe piata ![]()
Misha bine ca ai rezolvat cu laptele.
Acu' de ce te mai bantuie paranoia? ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Mariaa sa dea Domnul sa ai parte cit mai repede de fericirea de a fi mamica. Este cu adevarat cel mai frumos lucru din lume. Te mai asteptam pe la noi ![]() Delphi...Te sun io cind l-o lasa inima sa-mi deda telefonul, ca numai cu el sta. Ae jucarii cu raftul, dar el vrea tot telefoane, telecomenzi, prelungitoare (scoase din priza **************************************************************** |
saru'mana

asa se explica cu telefonul
tranzitii si adaptari cat mai usoare iti doresc

pup fetele pleznite au ba
sa aveti o zi frumoasa ca voi

_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea