Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
neata mahala
dodo multumim de tratatie.
la printesica.
misha tre sa fie in perioada de acomodare. e lehuza bre acum ca a nascut si eu kupil asa mare si frimos.![]()
stilatele
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
MadameBovary spune:
Bueeeeeey, sunt pe baricade!! Nu m-a luat nici valu', n-am murit nici intoxicata de la mancarea de 1 mai, nu dau astfel de satisfactii
. Am avut doar o perioada de eu cu mine, cand se mai termina butoiu' cu roz, tre sa astept sa se umple la loc ca sa revin in forta.
Sunt prezenta!
Mishulinoooo, sa-ti traiasca, fatoooo!!
sanatate la toata familia, sa aveti parte numai de momente magice impreuna! De-abia astept sa vii si sa ne spui cum esti si sa ne povestesti tot ce s-a intamplat!
Restul din mahala...
multi pentru voi si farame de optimism de la mine pentru voi ![]()
BUNA DIMINEATA!
kay spune:
Neatzaaaaa mahalaaa !!!
va
intens, sunt foarte entuziasmata, azi e ziua de dat gauri in pereti ![]()
![]()
![]()
S si-a luat micul dejun singura, asteptam sa se reveille-eze si tati, sa incepem operatiunea : gaura
...
ne uitam la happy feet si it makes me smile ![]()
pupici multi si marunti !
o zi frumoasa si cu soare muuuuuuult !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
marami spune:
Strig si eu in g(a)ura mare `neatza mahala si stilate!
...si cu gura si mai mare strig: MISHULE, sa te bucuri de bbeu ani multi de acum incolo si el de voi si sa ne bucuri si pe noi cu perle si nazdravanii de-ale lui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
kay spune:
pana meaaaa, cum merge cu invatatul la D?
pup mult 

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
sorana spune:
Pisi ce masinuta frumoasa aveti 
Kokyi ia baga-mi si mie pe pm te rog medicatia .... ca zau ma apuc si eu
Pup fetele 
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
misha71 spune:
Va tzuc tare de tot sa nu va mai vedeti de pupaturi!!
Io stau ca toanta si ma uit, ma minunez si ma intreb ce am facut eu de merit asa un copil bun? Cind zice "mami" si "tati" ne facem fleasca, cind intinde minutele spre noi, ne toipim, pur si simplu.
Chiar ca am avut cea mai lunga sarcina din istorie (aproape 2 ani
) dar a meritat fiecare secunda.
Am bocit cind am iesitdin tribunal, de se uitau oamenii la mine ca la urs. Or fi zis ca m-au condamnat pe viata
, desi cred ca ar fi avut dreptate: m-au condamnat la o viata plina de fericire. Delphi, Tantzico, va doresc sa aveti si voi parte de asta cit mai curind (Tantzico, la tine sa fie cind iti doresti)
Ups! S-a trezit strumful
. Vorbim mai pe seara

edit: va place semnatura?
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Deianira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Va tzuc tare de tot sa nu va mai vedeti de pupaturi!! Io stau ca toanta si ma uit, ma minunez si ma intreb ce am facut eu de merit asa un copil bun? Cind zice "mami" si "tati" ne facem fleasca, cind intinde minutele spre noi, ne toipim, pur si simplu. Chiar ca am avut cea mai lunga sarcina din istorie (aproape 2 ani Am bocit cind am iesitdin tribunal, de se uitau oamenii la mine ca la urs. Or fi zis ca m-au condamnat pe viata Ups! S-a trezit strumful ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: va place semnatura? **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Nah ca te-am prins la inghesuiala! Mi se ridica parul pe mine cand iti citesc semnatura asa emotii am eu pentru tine
FELICITARI, MAMICO! si pupici la Alexut, daaaa??????

Delphinas spune:
mi s-a zbarlit paru pe maini cand am citit semnatura ta misha....am plans cand am primit vestea ca ai nascut.
...mai simplu: ma bucur nespus pt tine. si sa nu ma intrebi de ce ca nu as putea sa te lamuresc prea bine, dar nici alte interese ascunse nu am, sa stii.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
MadameBovary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) |

te iubim mult de tot! stii, nu???