Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
mie mi-e dor de nemtoiaca
hallo si tie
!!!
fiica-mea da cu micul dejun (al meu) de pamant, ba imi mai trage si cate un sut... saracul meu mar...
eu nu dau cafea azi, dau mere
mi s-a facut pofta de mar, eu care nu suport merle, dar parca-parca ar merge unu azi...
ma duc sa-l recuperez, ca mi-l fleoscaie de tot ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
S face abdomene 
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
sorana spune:
Si mie mi-e dor de nemtoaica 
Fi-mea nu mai picteaza, acum danseaza ![]()
Ma, ce-i cu proaspata mamica de nu zice nika?
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Si mie mi-e dor de nemtoaica ![]() Fi-mea nu mai picteaza, acum danseaza Ma, ce-i cu proaspata mamica de nu zice nika? Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |
proaspata mamica,aseara la 10 si..traziu in noapte de abia ajungea acasa...inchipuiti-va..trebuie sa se invete unii cu altii...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Pisicuta spune:

Raportez politicos: pe 30 isi lua Pisoiul din dotare masinuca noua, asa ca-n WE trecut ii facuram rodajul pana in S.U.O. (pentru nestiutori, asta insemneaza Statele Unite ale Olteniei) la parintii mei, unde am incins gratarele si povestile de le-au mers fulgii. Programul ... "lejer": 1 drum dus Timisoara - Lipova - Deva - Sibiu - Manastirea Cozia - Rm. Valcea - Slatina - Serbanesti.
2 mai gratareala regulamentara
3 mai tzuruc inapoi Serbanesti - Slatina - Craiova - Dr. Tr. Severin - Caransebes - Lugoj - Buzias - Timisoara.
FELICIT si eu tanara si ambitioasa mamica si sa le dea Dumnezeu noilor parinti numai bucurii, impliniri si satisfactii maxime alaturi de puiutul lor!
Micului print ii doresc tot binele din lume si sanatate multa!
Fug, ca-ncepe WE-ul fara mine!
V-am
si, daca vreti sa ne vedeti masinuca, am pus cateva pozute-n albumul miorlaitorilor. ![]()
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
kokiy spune:
Mey fetelor,pe unde umblati? 
Eu am slabit 4kg in 10zile 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Mey fetelor,pe unde umblati? ![]() Eu am slabit 4kg in 10zile ![]() |
deci m-am hotarat...te urmez..de luni ma bag si eu...acum mi-s amigdalicita si mi-s sufieceinte pastile ce tb sa le iau. una in plus e prea mult.
ia sa imi scrii unde vrei tu PM, mess de care e exact, cum se cheama, cum se ia, sfaturi ca sa stie si eu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
din minutul 81 viata mea devine un chin ... a dat steaua gol
...
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
pfui, ce bine !!! 1-1
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
Dodo-pui spune:
stilatelor,
BUNA DIMINEATA!
Poftiti la
si 
mahala si sper sa revin.
PS:Misha baga mama si tu un ochi pe aici
plissss!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena