Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!
Raspunsuri - Pagina 13
sorana spune:
Mihaela 007 am ascultat interviul.
Super. Si foarte clar.
Speram sa fiti bine in continuare 
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Delphinas spune:
ma irina tu faci chimie sau fizica ce o iesi cu vio, acum faci
cu stilata din nemtia...ia decide-te te rog...pana la urma cu cine faci pereche???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
bagand un ochi la vecinele noaste cimishorencele, am gasit www.hergunvideo.com/2009/01/baby-scared-from-her-dads-snooze.html" target="_blank">asta asa ca vedeti cu cine lasati kupii sa doarma ![]()
aviz noii mamici. 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
kay spune:
daca va mai lasam juma de ora va gaseam pe pagina 3...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
vio,sorana,delphi,multam,snteti niste dragute!
si acum din seria toate mi se intampla numai mie sau sa nu faceti ca mine..aseara pe la 8.30 se pregateste andreea sa iasa cu sasha afara,si-i spune ta-su,mergi in spatele blocului sa te pot vedea,ea,nu ca ce sa faca in spatele blocului si se certa cu ta-su..eu de nervi,ma ridic dn pat si fug dupa ea(era deja pe scara),sa altoiesc una bucata papuc la fund..si ma impiedic de prag..
...fetelor am zis ca mi-am rupt piciorul,il am cat o gogoasa de abia merg... sunt schioapa..
,de abia merg...
in seara asta il bag pe mihaitza in cada la baie,dar cum el n-are stare nici o clipa,aluneca si era sa cada,eu repede sa nu dea kupilu cu capul de cada,il prind,dar mi-am dat trei degete de la mana dreapta peste cap...
..de abia tastez..o sa mi se faca si mana ca o gogoasa?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
vvvvvaaaaaai, mihaelaaa
esti dementiala.
la prima faza uite ce face violenta
nu e buna.
la faza 2, bine ca n-a patit mihaita nimic. 
Dodo, e pe vine, s-a incurcat in unele treburi problema. 
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay vvvvvaaaaaai, mihaelaaa esti dementiala.la prima faza uite ce face violenta la faza 2, bine ca n-a patit mihaita nimic. ![]() Dodo, e pe vine, s-a incurcat in unele treburi problema. ![]() ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
prietena mea ma intreaba,si n-a ras andreea de tine?
normal,bine ca a fost ok mihaitza...
hmmm,ce este pe vine?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
fug la somnic...va pupicesc si va zic noapte buna!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
neata plesnitelor.
mihaela la prima faza, cu carpit kupilu cu papucu, DD te-a pedepsit sa nu mai dai in kupil. Bine ca nu a patit mihaita ceva. Lasa ca se dezumfla gogosile. comprese cu gheata.
eu azi o sa plec la instruirea directorilor si sincer nu stiu cum o sa ma inteleg cu ei. vocea iar a plecat. gatu mi-e super inflamat. abia pot sa beau apa.
va las
sa va trezeasca.
poze, Just Me
ambitioasa
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay Dodo, e pe vine, s-a incurcat in unele treburi problema. ![]() |
Intreaba de mine

Mihaela
toate mi se-ntampla numai tie??
la pocal pentru toate fetele din mahala si nemtoaica

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!