Prietenie la Plesneala *43* Treceti la raport!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata plesnitelor..bey da o nu da nimeni..sunteti zgarcite bag seama.
Maria bun venit pe la noi.
am si eu o intrebare la voi, ca sunteti femei trecute de o varsta, cu ezperienta: vi s-a intamplat sa plecat din casa sanatoase si sa va intoarceti gripate, racite si cu o stare de zici ca mori??
asta am patit eu ieri. simteam ca ma doare gatu, bagat pastile de supt...eram bine. plec din casa sa facem ceva cumparaturi...intr-o ora jumate boala m-a rapus..am venit mai mult lesinata acasa decat vie. bine ca nu m-a dus max la pestal. am facut amigdalita..si ma doare capu ingrozitor. azi sunt lehuza acasa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anca asistenta maternala i-a dat. De-aia ii zic eu "pusti" si nu bebe, pentru ca are 1 an si o luna.
Oricum a fost hranit cu lapte de vaca (dap, de-ala gras) indulcit cu zahar. Si multe bomboane.
Asistentei maternale i-a zis dr. sa-i dea fara zahar si ea a inteles sa nu-i mai dea lapte deloc . Asa ca o luna nu i-a dat lapte deloc.
Oana - eu zic ca nu-i chiar asa grav. Adica oricum acum ii da Misha lapte mai putin gras, oricum ii da mai putin zahar, ii taie si bomboanele, deci va slabi. Era gras doar pentru ca a fost hranit aiurea, oricum zice Misha ca a mai slabit, chiar destul de mult, de cand mai trece ea pe acolo .

Oana ma roade invidia - cum l-ai vazut tu bre?

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Vero ia de aici sau mai bine un ceai cu miere.
Io nu te cred - cred ca ai vrut sa chiulesti azi

Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine .
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa .
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine .
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa .
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...

Sorana si Monica (6 ani)

,esti belea!

neata,mahala!beeyy,i-a nu mai speriati voi tiza,ca nu-i ,chiar asa de negru...bb este mic inca,asa ca orice invat are si dezvat...si asa este ea paranoia,o mai speriati si voi!stiu ca aveti intentii bune,dar hai sa nu o speriem.....
am vb acum cu ea la telefon,facea bagajele sa plece spre casa!diseara cu putin noroc cand adoarme bb,cred ca ne va scrie cateva randuri!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

beeyyy,ati ascultat interviul?cum vi s-a parut?pareri,impresii...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorana

vezi ca ieri am facut o vrajitorie sa trimit niste soare la plesnita draga noua si dupa amiaza a venit ploia de la ea la mine. asa ca...poate iti fac o vrajitorie si-ti dau tie boalili mele...ce zici??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Miha,e super ok interviul bravo....
multi pupici lui Mihaita si o sa fie bine

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

mihaleaaa ai o voce frumos interviul...ascultat cap-coada

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

eu vocea poporului va transmit un mesaj de la o stilata de-a noastra draga noua, pe care o vom iubi mereu:
"hallo plesnitelor,sa stiti ca nu v-am uitat.....(cum as putea oare? cand incepe sa ma lase memoria!) toate, fara exceptie, va iubesc, mi-e dor de voi.... va citesc, la cateva zile bag ocheanul magic ....si eu am vazut copilul de Misha!!! sic, sic!! da nu pe viu....inca.....Vio, sa traiasca karatistul...vrea vacante zici? sa vina aici, ca la nemti doar o luna jumate e vacanta de vara.....Sorana, ce mai picteaza domnisoara blonda? cand termina la voi, sa treaca si la vecini....agent007, noi vb pe mes....da si pe tine te iubesc! koky, cu tine mai rar pe mess, ca esti responsabila cu munca....ai doua slujbe....(cand ti-o iei pe a treia?)rhoneea, fiica mea!!! tu de ce intri asa rar pe mess? pe langa lucrul la casa, mai "lucrezi" si la altceva?devo, ne luam portia la cateva zile de conversatii ukrain-nemtesti! (ti-am ramas datoare cu un ismail...)kay, te-am vazut la TVR...Sonia e un copil f f reusit... iar tu esti asa tanara....frumoasa.....(nu ca mine baba si urata) (sugestie pentru baie, scoate si cada, pune o perdea de plastic si gata dusul....ca la nemti, nu te mai complici...., geamuri, cada, spalat, curatat....)ripley...tu ce faci mama? cum iti merge? mai vb pe mess? MISHA, felicitari...nici nu stii ce m-am bucurat cand am citit mai devreme, parca am nascut eu....sa fie bebe sanatos si voi puternici sa-l cresteti! daca am uitat pe cineva....iertare....va pup, fara exceptie! sa aveti parte numa de bucurii si impliniri! IO"

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

eu vocea poporului va transmit un mesaj de la o stilata de-a noastra draga noua, pe care o vom iubi mereu:
"hallo plesnitelor,sa stiti ca nu v-am uitat.....(cum as putea oare? cand incepe sa ma lase memoria!) toate, fara exceptie, va iubesc, mi-e dor de voi.... va citesc, la cateva zile bag ocheanul magic ....si eu am vazut copilul de Misha!!! sic, sic!! da nu pe viu....inca.....Vio, sa traiasca karatistul...vrea vacante zici? sa vina aici, ca la nemti doar o luna jumate e vacanta de vara.....Sorana, ce mai picteaza domnisoara blonda? cand termina la voi, sa treaca si la vecini....agent007, noi vb pe mes....da si pe tine te iubesc! koky, cu tine mai rar pe mess, ca esti responsabila cu munca....ai doua slujbe....(cand ti-o iei pe a treia?)rhoneea, fiica mea!!! tu de ce intri asa rar pe mess? pe langa lucrul la casa, mai "lucrezi" si la altceva?devo, ne luam portia la cateva zile de conversatii ukrain-nemtesti! (ti-am ramas datoare cu un ismail...)kay, te-am vazut la TVR...Sonia e un copil f f reusit... iar tu esti asa tanara....frumoasa.....(nu ca mine baba si urata) (sugestie pentru baie, scoate si cada, pune o perdea de plastic si gata dusul....ca la nemti, nu te mai complici...., geamuri, cada, spalat, curatat....)ripley...tu ce faci mama? cum iti merge? mai vb pe mess? MISHA, felicitari...nici nu stii ce m-am bucurat cand am citit mai devreme, parca am nascut eu....sa fie bebe sanatos si voi puternici sa-l cresteti! daca am uitat pe cineva....iertare....va pup, fara exceptie! sa aveti parte numa de bucurii si impliniri! IO"

poze, Just Me
ambitioasa

Si noi te iubim

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput