FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silc spune:

pogonici sa ne tii la curent cu ce tratament urmezi, daca esti multumita de medic, conditii, etc

tina io am facut 3 inseminari esuate, si am spus gata nu mai pot fac fiv. poate asa voi reusi intr-o zi cu soare.

puregon-il am vrut sa mi-l iau din alta parte, dar din pacate nu se gaseste pen de 300 UI decat la Omini, deci de la ei tre sa iei. mai ales daca ai de facut in fiecare seara 2 injectii, nu poti sa te intepi de 4 ori pe seara. de 2 ori e suficient. tre sa tii cont si de faptul ca inainte de a incepe puregon-ul ai in fata o luna in care ai facut diphereline si esti intepata cam peste tot.

ce probleme are sotul tau? cine i-a prescris Spermotrend? dr.B? sau dr.O? da-ne mai multe detalii.
vezi ca Spermotrend poti comanda online cu plata la posta cand ajunge coletul.

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_2003 spune:

silc,

Am aflat si eu ca se poate comanda in farmacie puregonul de 300, e 500 si ceva de lei, dar nu ofera penul, si atunci ce fac???? Pana la urma cred ca tot acolo ajung ca cost, daca caut penul in alta parte

De spermotrend mi-a zis dr.O

sper sa nu ajung la 3 inseminari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Tina, eu am doua penuri, daca le vrei ti le dau cu drag, poate ai noroc si tu cu Puregonul.
Eu stiu ca iti da pen si la farmacie, eu am cumparat tot pachetul de la Helpnet din Bucuresti, dar cred ca poti face comanda si aici, costa 540 ron. La 2 pachete cu puregon 300 iti da si un pregnyl de 5000 (la pretul de vreo 30-40 ron, nu 150 cat costa la omini).
Silc, iti tin pumnii, da doamne sa se prinda FIV-ul.
Pogonici, bafta in Ungaria.
Sophie, bafta la Gynera.
Pupici la toate fetele, noi suntem bine si crestem.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor!
eu sint programata pe marti pt laparo la Cuza Voda,luni ma internez...
am lipsit citeva zile ca am fost plecata la Sovata sa-mi incarc bateriile pt luni

silc,doamne ajuta sa fie cu noroc
toate fetele

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bytzi , tin pumnii sa fie totul bine la laparo si de asemeeni te astept curind cu vesti bune, la o luptatoare ca tine nu se poate sa nu se indure Dumnezeu si sa ti implineasca visul!!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

bytzi multa bafta si fara frica, noi ne vom gandi la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

te asteptam sa vii cu vesti bune

la ce dct te operezi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Bytzi, iti tin pumnii. Sa ai toata increderea in dr., e foarte bun la laparoscopii.
Ginabulina, nici o veste de la tine. Hai ca s-au facut 21 pagini si tb deschis capitol nou.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

amir,sophie,bitza,pogonici,merci tare mult
pogonici,eu fac laparo cu dr Mihaila

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

bytzi - doamne ajuta! sa fie cu noroc!

Mergi la inceput