FIV IASI (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

silc tin pumnii si ma rog din suflet sa fie rezultatul mult dorit

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

silc zine si noua cat tea ajuns un FIV la omni, cat au ajuns tratamnetele?? si apoi un calcul total, analize, procedura , cu tot

chiar sunt curioasa cat aj la ei

dar nu vreau detalii de pe sait,..ci la un caz concret..adica de la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

multumesc fetelor, vom vedea ce va fi

pogonici: diphereline costa 150 lei cutia=>ai nevoie de 4 cutii=600, puregon= 600/pen => io am avut nevoie de 4 pen-ri = 2400

analize - tre sa faci estradiolul si din 2 in 2 zile, io cred ca l-am facut de 6 ori=> 240lei/total estradiol analize

restul analizelor = 1000(analizele obligatorii pt sot/sotie)

procedura in sine= in jur de 8000lei

v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

silc, cu cine ai facut FIV ul? a venit vre un doctor de la Buc sau doar dr.Onofriescu?

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

neata fetelor, vai de capul meu cati bani si pe langa astea daca mai pui si banii de drum (in cazul meu 1 mil la drum)...te strici de cap.
Silc, tu dupa cele 2 luni de marvelon ti-au disparut chisturile?
Fetelor am auzit ca dr. Dracea colaboreaza cu cei de la Omini, vine si ofera consultatii sau daor indruma dr de acolo, voi ce stiti. As vrea sa-i cer parerea si ei sa vad ce-mi zice si ea.

Mergi la inceput

Silc...Doamne ajuta sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

sophie76 am facut fiv-ul cu dr.O si dr.B, a fost ok, daca nu reusesc acum tot la ei o apelez in viitor

bitza20 dupa marvelon mi-au disparut chisturile. stai linistita ca io cand am auzit ca tre sa iau AC am inceput sa plang si doctorul mi-a spus ca o sa fie bine, chisturile or sa dispara si pe urma putem merge mai departe fara nici o grija. si inca ceva, AC maresc sansa de a ramane insarcinata, pt ca pun in repaus ovarele. dupa AC ovarele raspund mult mai bine la stimulare.

dr.Dracea nu colaboreaza cu cei de la Omini ci dr.Bucur Cezara colaboreaza cu cei de la Omini, adica la inceput facea ea punctia si embriotransferul, acum se ocuma dr.B si dr.O

v-am pupat

Mergi la inceput

silc multumesc tare mult de incurajari, si eu tot la dr O merg, poate va fi cu noroc pentru amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

silc..iti multumesc de informatiiiiiiiii..dar frate ce sau scumpit si ei..ma gandeam ca e mai ieftin

sa dea domnul ca tu sa fii 2 din reusitele de la omni

eu plec pe 14 sept la kalii din budapesta..miam facut acolo programare...

am sa va spun si voua noutatile si modul cum am fost tratata..am mare incredere in ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_2003 spune:

silc,
Si eu am auzit de prima lor sarcina pe fiv, asteptam impreuna pe hol
Poate vei fi a doua

Deci pretul fertilizarii e 8000 lei??? restul tine mai mult de medicatie si laborator, adica mai poti cauta prin alte parti, poate mai ieftin, nu stiu ce sa zic...
Ai platit ecografiile si consulturile in timpul fivului?

Eu nu am reusit la prima incercare pe inseminare, dar si doctorul mi-a explicat ca referitor la inseminari, sa nu ma gandesc la 1 inseminare, ci trebuie anticipate 3 inseminari, apoi cica urmatoarea e gratis.
Oricum august il iau ca vacanta, apoi din septembrie la treaba. Sotul are problemutze, pentru el doctorul i-a prescris Spermotrend, e un preparat foarte nou, nu l-am gasit inca in iasi, ziceau ca vor sa-l aduca si in Omini.

Mergi la inceput