FIV IASI (3)
Raspunsuri - Pagina 22
bytzi spune:
buna fetelor!
m-am intors si eu ieri acasa,nou nouta![]()
adik trompe permeabile
2 aderente micute de endometrioza neactiva
si cadou un DVD cu celioscopia 
ce sa zic ,un personal extraordinar in spital ,nu se comp nici cu BUC ,nici cu NT
,mai ales cei de la reanimare
dr Mihaila,nu am cuvinte,un profesionist,dar nu a ezitat sa se laude un pic cu manopera lui,2 puncte in loc de 3![]()
mi-a facut o singura gaurica pe unde mi-a umblat la ambele trompe si mai ales peste aceleasi taieturi de la celioscopia trecuta
un 'spiridus 'dr asta daca pot sa zic asa
,numai alerga ,dar eu cum sint o cicalitoare il sunam in fiecare dim sa vina sa-mi mai explice cite ceva
,tot timpul a fost prezent la apel
un dr rabdator,mi-a explicat tot ce aveam nevoie,mi-a explicat si cum sta treaba la Omini cu proba de sperma,de ce este asa de scump
parerea lui ,caci am insistat sa-mi zica sincer a zis ca mai merita incercat
i-am zis ca as incerca o inseminare cu d-lui poate imi poarta noroc
,dar el f inteligent mi-a zis sa merg la Polisano sa termin procedura caci ei mi-au dat solutia si daca nu voi reusi sa facem o incercare si cu el
super om,mi-a zis sa-l sun de cite ori am nevoie de n sfat ca imi va raspunde cu placere
felicitari dr Mihaila
si multumesc fetelor ca m-ati ajutat sa iau decizia
dumnezeu ma va ajuta

sophie76 spune:
bytzi 

, ma bucur ca esti bine si se vede din tonul tau ca dr te a incarcat si cu optimism, ceea ce conteaza enorm,asta astept si eu de la un doctor sa ti dea sperante ,bineinteles fara sa te imbete cu apa rece!
Iar faptul ca ti-a spus sa continui cu cei de la Polisano ,mi se pare ca e o dovada de etica profesionala si respect.
Inca o data felicitari fata luptatoare si GO FOR IT! sunt convinsa ca in curind vei veni si cu vestea cea mare aici
sophie
pogonici1977 spune:
ce ma bucur ptr tine bytzi...sa dea domnul ca sati dea de capat vreun dct..si sa va faca pana la urma parinti si pe voi
eu nu am dat peset un dct atat de calm..si poate sunt asa mai suparata pe dct nostri in general..dar la noi nici timpul nu ne mai permite sa afcem experimente...
ne vom indrepta cu pasi mari si sigur la budapesta..si vom face un ungur mic..abia stept sa va zic
bytzi spune:
sophie,sar'mina esti o dragutza,da,doar de aceea mai am un pic de speranta caci dr mi-a zis ca mai merita incercat si stiu ca e f sincer avind in vedere ca la prima intilnire mi-a recomandat adoptia...
astept raspunsul si de la dr meu
nu deschide nimeni cap nou?
dumnezeu ma va ajuta