Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata dansatoarelor

multam de cafea Doris, mai dau si io o tura sa ajunga la toata lumea

bey, dar vad ca v-ati pus pe fapte mari.... , hai ca va sustin si io, deci Aida poti pleca linistita in ungaria ca si io stau aici cu Liana cu biciul in mana si supraveghez dansatoarele ...
Anda mi-o fost dor de tine .... ce poti sa scoti din tine ... m-am spart de ras citind ultimele pagini ...
tzuca-va io de zapacite
da' ma primiti si pe mine in club, da? ca si io am mai pus ceva pe mine cu sarbatorile astea ....
Liano abia astept sa te cunosc si personal candva ...
Silvana cate kg ai slabit dupa datul din sunculite?
succes cu casuta, abia astept sa ne pui poze.
Maria tu de unde vrei sa slabesti?
Ana tu nu zici nic? nu esti tentata de bellydance?
Dana drum bun in Austria si distractie placuta ...

va pe toate,
sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Geta: de unde pot si pica din gravitatie, dupa cum bine zice Anda. Stiu io ce stiu, ca nu-s 20 de kile, asta-i altceva, da tot trebe ca-s scumpe hainele
pe mine mai ia cu ameteli daca fac rostogoale din alea de-ale tale Doris, duse mai sunteti, cred ca ma rezum la altele mai easy
Liano, azi nasti?!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda

la yanga cu timisoara...vb luanei
cu roza scleroza la sala...
nu slabim, da insistam...
gravitatia-i de partea noastra...
cum sa slabesti 40 kile pe saptamana...prostim natiunea (asta pentru audienta maxima)
....
mai bine tac ...ca-mi tot vin

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

suuperrrrr

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Maria am luat si eu o cana din oala ta de cafea
Aida drum bun prin hu
Anda super titlurile eu votez pt
" nu slabim, da insistam..."
sau
" la yanga cu timisoara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Super titlurile...hai ca mai culegem folclor pana luni...

vin si io:

Uite kilogramul...iaca nu-i!
Bule minerale si lamaie...
S-a dereglat cantarul...
Lacat pe frigider...
Timisorencele in greva foamei...
Calculam kaloria...vivat veselia!
De la xxl ...la 60/90/60...
Ca o varza creatza...insa facem fata...
Siluete zvelte, fara regrete...
Dam friptane ...pe batoane...
Schimbam parasute cu tanga...
Alo...112? am rupt patul!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Super titlurile...hai ca mai culegem folclor pana luni...

vin si io:

Uite kilogramul...iaca nu-i!
Bule minerale si lamaie...
S-a dereglat cantarul...
Lacat pe frigider...
Timisorencele in greva foamei...
Calculam kaloria...vivat veselia!
De la xxl ...la 60/90/60...
Siluete zvelte, fara regrete...
Dam friptane ...pe batoane...
Schimbam parasute cu tanga...
Alo...112? am rupt patul!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

asta-mi place cel mai multeee

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deci,ca sa fiu Gica Contra,asa cu sunt eu in mod obisnuit si enervez pe toata lumea ca ma pun de-a curmezisul...sa va spun ca o sa bag de pranz doo batoane cu susuan si doo batoane de Snickers,drept la mat...si ma'c acasa si mai bag si-o farfurie de mazarica...eventual o asezonez cu slaninuta de la coana VIP...ca buna-i!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci cu biciul
geta dupa ce nasc o sa vin odata pi la cimisoara ca sa ma faca si pe mine Dorisake gri in capatunci poate reusim sa ne vedem..daca vrei sa ma cunosti
Maria nu nasc muma nici azi..ca azi venii grasu si dehhh alea..alea..
va pup..sunt in zona..fac o ciorbita si neste micisori la gratareldecat Ana are voie sa ceteasca astaca ea e gica contra..voi la cura

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

jizzz...ce de-a titluri aici! sa pic sub masa, nu steti pe treaba voastra io-s la stiksuri acuma, da' cred ca scot sunca din plasa ca nu tin stiksurile astea de nimic.

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

sa mai si radem putin:
http://www.hergunvideo.com/2009/01/baby-scared-from-her-dads-snooze.html

Mergi la inceput