Timisoara Impreuna(147) Purtam in suflete un inger
Raspunsuri - Pagina 11
anda spune:
la yanga cu timisoara...vb luanei
cu roza scleroza la sala...
nu slabim, da insistam...
gravitatia-i de partea noastra...
cum sa slabesti 40 kile pe saptamana...prostim natiunea (asta pentru audienta maxima)
....
mai bine tac
...ca-mi tot vin
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda la yanga cu timisoara...vb luanei cu roza scleroza la sala... nu slabim, da insistam... gravitatia-i de partea noastra... cum sa slabesti 40 kile pe saptamana...prostim natiunea (asta pentru audienta maxima) .... mai bine tac Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk. |
dementiale titluri, nici nu ma gandeam altfel...astea ne reprezinta...

Si Liana zice bine...
io de foame nici nu pot gandi, m-am dus pana la frigider, si m-am intors...asa ca rod unghii, in loc de pop corn...

Da dimineata la cafea, scot perlele veritabile...
Acu la somn, ca altfel nu garantez...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
pfuuaaaii, esti nebuna? cum sa dormi? si sa nu deschizi frigideru? pai pina luni io ma mut in el...
acu ori nicioadata ![]()
Feelings.
aidaciolac spune:
... grea treaba domne , sunt transpirata toata ca ma gandesc daca sa va las maine singurele sau nu
sa am atata inceredere? hm ... deci pot sa plec maine la ungarica cu husbantu in cursa?
si sa va gasesc intregi si fara febre musculare si buricale ![]()
Aida ... 20+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Liana30 spune:
stati asa ca io-s cu biciul

nu mananca nimeniiiiiii![]()
editai..![]()
aidule pleaca linistita ca sunt io aci![]()
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anda pfuuaaaii, esti nebuna? cum sa dormi? si sa nu deschizi frigideru? pai pina luni io ma mut in el... acu ori nicioadata Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk. |
nah , vedeti si voi specimen ... pai eu stiu ce vorbesc

... pun eu
si
pe tine de acum sa nu crezi ca daca incepi de luni pana atunci stai cu capul in frigider si rozand coaste si KFC-uri ... 
Aida ... 20+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Liana30 stati asa ca io-s cu biciul ![]() ![]() editai.. aidule pleaca linistita ca sunt io aci luptatoarea mea![]() "Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma" |
merci liana ca ai grija de ele , huh , pot sa plec la somn si la drum cu inima impacata

Aida ... 20+
Poze cu noi

anda spune:
beeei ia lasati ciomagele...pai nu spuseram ca de luni?? repetati dupa mine: de L-U-N-I :)))
pina atunci...cic cic casaa ![]()
![]()
Feelings.
Doris-Alina spune:
Neatza...
Dau eu prima cafea...

Aidule, drum bun, ne auzim diseara...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
aduc si io oala de
dupa mine
n-am inteles unde te-ai dus azi Aidule, da' un lucru e clar, reincepe incolonarea pentru Vaca'...
si despre cure, eh...cat sa incap din nou in blugii care-i mai am, macar atata sa fac si io, ca-s amintire deja 
tzucuri multiple si sa aveti o zi faina 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor