Oradea (42)
Raspunsuri - Pagina 8
marius spune:
Va salut si eu asa rapid. - Gabi, La multi ani draga tot incerci sa mi-o iei inainte dar n-a sanse
Azi mi-am lasat masina in service deci pauza.... insa am de lucru altceva.
Va doresc o weekend super super super!
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andy.p spune:
Buna dimineata si de la noi...multumim de aprecieri

Cris cica ar avea ochii intr-o culoare nedefinita,nici eu nu stiu ...![]()
Daria sper sa ajungem si noi prin parc.
Simi 
Moni cama asa se haraia si Alexia si pana la urma mi-a facut bronsita,da urat..noi am scapat cu homeopate.Sper sa fiti si voi k...si hai lasa butoiul ca nu e de tine..ai toate motivele sa fii bucuroasa(nu-ti zic ce stire a aparut azi la TV ca atunci chiar iti vine sa-ti iei lumea -n cap)
Marius e rau fara masina,stiu..multumim si tie la fel.
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Moni
-lasa pasele proaste!!
Gandeste-te cine-a fi ca tine la intalnire cu asa frumusete de baietzoi!!
Si noi suntem in aer fara curent.N-avem nimic-nimic, nici apa, ca nici asta nu o luam de la oras
.
Puteai sa scoti mancarica afara, ca noaptea sunt temperaturi ca-n frigider.
cristina si Andrei
moni_or spune:
LAURA, daca e vorba ca nu se mai dau 200 ron alocatie celor cu 85% din salar, am auzit si se pare ca e adevarat, cica o sa fie doar 47 ron. Pe mine cel mai tare ma enerveaza ca precis se va aplica si retroactiv, deci ne vor lua mai multi bani inapoi. Si mie mi-e foarte teama ca mult timp n-o sa mai tina nici legea asta cu 85%, ca o sa li se para ca prea o ducem bine, in tara asta de cacao asa merg toate, da sunt curioasa daca le-au scazut salariile si pensiile la aia din diverse agentii si regii de stat care luau mii de euro...

Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
andy.p spune:
Moni - da despre asta era vorba,sunt un car de nervi de dimineata de cand am aflat,si-au gasit unde sa faca economie,fir-ar sa fie...a si ca totul sa fie minunat cica vor vota si legea in care CIC sa fie de 18 luni
...e din ce in ce mai bine,nuuu?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
szivarvany spune:
Mamici, imi pare tare rau de vestile rele, dar traim in RO 

cine se mai asteapta la vreo veste buna pentru cei ce muncesc cinstit 
WE fain tuturor 
Si cum ult soare 
In caz ca uit de urarile de we ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
Daria-ma gandeam ca ne urezi toate alea si nu mai intri in we asta!![]()
cristina si Andrei
szivarvany spune:
In caz ca nu apuc am urat we cu vreme faina.
Ca a urat si Marius ![]()
M-am luat dupa el ![]()
Edit: am facut schimb de e-mailuri cu doamna LAURA, cea care organizeaza intalnirea de duminica seara. Mi-a scris ca ajunge prezenta celor care vor sa participe, ea avand accesoriile.
Noi vom duce oricum baloane si un marcher si cred lumanari.
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
cristina22 spune:
Ma stresam io aci, ca n-am ce citi la cafeaua de we![]()
Da' apropo de uraturi, cand zice Marius, zice de bine, ca imediat se face vreme buna.Asa ne-a urat cu primavara si una doua a plecat baba iarna. Mai stiti?![]()
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Va salut si eu asa rapid. - Gabi, La multi ani draga tot incerci sa mi-o iei inainte dar n-a sanse Va doresc o weekend super super super! Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
pai tot nu ma ajungi ca esti in urma mea cu vreo 7 luni
Bine era la 41, dar nici la 42 nu e rau

Apropo de CIC...bine ca iar mamicile sunt cele care ne "costa", dar nimeni nu face nimic impotriva pensionarilor de boala pe baza de pile, si moamaaaa, cati sunt
Am fost shocata cand am aflat la prima sedinta cu parinti in a 5-a, ca vreo juma de clasa are mamici pensionare de boala, femei zdravane sanatoase asa la prima vedere, oricum nu aveau aspect de muribund niciuna, la o masina de cusut sau la birou fiecare putea sa lucreze, dar e mai usor sa stai acasa pe banii statului si sa freci menta cu adeverinta medicala in mana

Si e vorba de femei intre 30-40 de ani... scuze de la cele care intr-adevar au probleme medicale, dar majoritatea sunt bolnave "cu spaga"
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert