Oradea (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Mersiiii m-ati prins

Va astept la chef

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Gabi,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

La multi ani cu sanatate, Gabik!

Eu am revenit din Real putin dezamagita.
Mi-am gasit o gloxinie dubla, singura care nu apucase sa se ofileasca, si cand sa o platesc nu se putea tasta codul de bare.
Cu toate ca m-au trimis pe alt raion si am tinut lumea la rand pt acel cod de bare, nimeni n-a vrut sa noteze codul de bare bun.M-au trimis de la o angajata la alta. Ultimul raspuns: "Veniti maine, ca eu nu pot sa va dau codul de bare".
Asa ca am renuntat la prima gloxinie dubla, cu toate ca era la un pret bunicel.
La ce "furnicar" era acolo, nu-i mai interesa daca pleaca vreun client nemultumit.
Ma doare sufletul de florile ramase pe raft, care oricum se usuca daca nu sunt ingrijite dupa cerintele fiecarei tip de planta. Unele n-au nici sansa de a fi cumparate, cum a fost si cu aceasta gloxinie.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mersi Simi!
Imi pare rau pt ce ai patit la Real, din pacate au prea multi clienti, si nu le pasa.
Eu patesc mereu cate ceva la Carrefour. Ma cert mai ales cu paznicii de acolo, la ce nivel sunt, mai bine ar pazi oile
No asta e, cred ca pana cand nu vor avea salarii decente, si nu vor fi platiti in functie de vanzari, nu-si vor da interesul nici angajatii din hiper-uri.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Parca nici nu eram dezamagita daca mi se refuza orice alt produs din orice alta categorie. Dar cand e vorba de flori, chiar pot sa zic ca e ghinion. Si asa am avut o zi foarte aglomerata si agitata.
Noah...ce sa fac, am ramas cu gandul la floricica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Simi imi pare rau ptr ce ai patit,o ,asa virtuala

Avem si noi noutati:

Am dintzishori!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Ei, ce bebita frumusica. Felicitari pentru primii dintisori. Asa i-au iesit si la Maria, primii doi jos si apoi restul.
Deci ne vedem duminica? Adica seara, in orasel, ca la teatru de papusi nu ma duc. Nu stiu de ce, dar de mica nu l-am suportat.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Gabi-ieri am tot facut pe acte cu data de 7.05. si ma tot gandeam ca-i ziua ta, dar n-am apucat sa te trag de urechi

GABI

Laura-mor dupa gurita aceea mica si cu dintisori!! BB-ica mica are ochii verzi? E o frumusete!!

Simi-ooo, zi-i real si da-i pace!

E VINERI!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E vineri
Siminel, , da, la 18,30 noi vom fi in orasel.
Andy, e absolut superba

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, scuze de intarziere!

Eu am niste nervi, de ieri dupa-masa de la 7 pana azi la 9 n-am avut curent si cum noi avem centrala asta inseamna ca n-am avut nici apa, nici la chiuveta, nici macar la wc, am stat ca tiganii, la Luca nici nu i-am facut baita, am orbecait cu lanterna si am sunat de 1 milion de ori la Electrica si atata ne-or garantat ca vin ieri, o stat Cristi pana pe la 1 sa-i astepte, azi dimineata iar au zis ca vin la 7.30 si au venit la 9 Acum nici nu stiu, sa am curaj sa-i dau lui Luca iaurt sau branza cu smantana care a stat in frigiderul fara curent 14 ore??

LAURA, felicitari pentru dintisori, cat de frumoasa e bebita!

SIMI, imi pare rau, si noi am patit-o la fel cu codul de bare ieri in carrefour, voiam sa-i iau lui Luca un zucchini si atata s-au cautat de coduri si nu gaseau de a inceput piticul meu sa tipe si sa planga de nerabdare asa ca i-am lasat cu zucchini-ul lor cu tot.

Noi duminica nu putem veni, ma duc sa ma intalnesc cu colegii de liceu, ca trebuie sa organizam intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, nu-mi vine sa cred ca a trecut deja...

Altfel, sunt intr-o pasa proasta, parca toata imi merg rau.

Voi ati patit ca de la sirop Stodal sa se inrautateasca starea copilului? Luca era un pic harait, avea secretii si am chemat doctorita si i-a dat Stodal, ei dupa vreo 2-3 zile de Stodal haraitul e asa urat ca mor cand il aud, in loc sa elimine secretiile mai multe a facut. O s-o sun azi s-o intreb, sper sa nu-mi zica sa trecem pe antibiotice.

Pupici si weekend placut!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput