Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor
e o zi superba afara naida va avea o zi superba si ii doresc o viata implinita alaturi de alesul inimii ei. si, in cinstea nuntii ei, vom bea toate cate un paharel azi georgetani are voie sampanie fara alcool. la fel restul fetelor cu 2 liniute si care asteapta cele 2 liniute zilele acestea
azi las naibii lucrarea si ma duc la iarba verde. va sfatuiesc sa faceti si voi la fel
criadema si mara va duc dorul
bruni am inceput de joia trecuta tratamentul. deocamdata ma simt foarte bine. nu prezint, inca, reactii adverse
va pupic pe toate si afara cu voi. la soare, la aer curat, la iarba verde si...la un pahar de vin cinstea a tot ce vreti voi: copii, soti, familie, prieteni, viata frumoasa, sanatate, pace, liniste sufleteasca, iubire....sau pentru toate la un loc si pentru multe altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nadia, o nunta de vis iti doresc!!! casa de piatra!!!
tot ce iti doresti sa ti se impliineasca!!!! copilasi frumosi si sanatosi!!!!
si cum am promis ca nu vom lipsi de la petrecerea ta : sa inceapa fiesta!!!!
la multi ani!!!!!
petrecere frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimi fetele!!!
haideti la cafeluta ,dupa aceea puteti pleca la gratare si iarba verde!!!!
va doresc o zi frumoasa de duminica si va dedic aceasta melodie,refrenul chiar n-i se potriveste noua,tuturor fetelor!!!http://www.youtube.com/watch?v=YBo495Z0_7k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Anamy multumim de cafeluta si de melodia dedicata, tocmai am ascultat-o.
Va si va doresc o zi frumoasa.

Mergi la inceput

salutare
ce fac fetele? cred ca sunteti imptrastiate pe la iarba verde
eu imi continui tratamentul. am pus 2 kg pe mine of, of, mai, mai! cred ca voi pati ca la primul fiv si ma voi face ca un balonas ooooooof.....de-ar fi, barem, cu folos.
asa ca anamy melodia ta mi-a mers la inima...cry, cry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Salutare de la mareeee, ce mai fac fetele? gagici azi la Constanta chiar sa facut plaja a fost super vremea chiar prea cald, pe la voi cum e?
Dragele mele vroiam sa va intreb pe cele ce au facut fiv cum socotesc cele 14 zile pana sa fac testul din ziua in care sau fecundat sau din ziua embriotransferului? azi am facut un test si doar o liniuta dar ar fi a 11 zi de cand mi-a spus Stela ca sau fecundat si a 9 zi de la embriotransfer- NU MAI AM RABDARE sunt ca un leu in cusca si stresez pe toata lumea din jur. Azi soata mea mi-a cumparat inca doua teste diferite si voi face zi de zi pana voi vedea doua liniute in fata ochilor-hotarat.
Dar cm vine chiar si daca iei utrogestan sau trebuie sa-l intrerupi si apoi apare , ca mie nu mi-a venit cand trebuia(adica ieri si nici azi-e de bine?), sanii sunt cand moi cand mai tari si ma dorrrr, azi ma cam durut si capul ,cred ca sunt cam stresata dar nu ma pot relaxa in nici un fel cu toata stradania -doar pe moment ca apio iar ma gandesc de ce, cum, in ce fel....sunt in deriva total

Mergi la inceput

georgetani 14 zile de la embriotransfer. daca la tine e abia ziua 9 de la embriotransfer e cam devreme sa-ti iasa pozitiv. cam din ziua 11-12 te poti astepta la un test pozitiv. daca ar fi gemeni, poate, mai devreme! dar la fel de bine, poate fi sarcina si sa se pozitiveze mai tarziu de ziua 14. poti face din ziua 12 un test de laborator, de siguranta (eu nu aveam rabdare si-l faceam in ziua 10)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

georgetani calmeaza-te si relaxeaza-te, nu stresa puiutul din burtica. Mie mi-au iesit doua liniute in a 12-a zi de la pregnyl (citisem eu ca in 10 zile se elimina din organism si va dati seama ca n-am mai avut rabdare si am facut un prim test - ca cica daca faci mai repede testul poate iesi fals pozitiv din cauza pregnylului) deci la 8 zile de la ET, dar cum spunea si maddutz probabil si din cauza ca a fost sarcina gemelara s-a pozitivat asa repede. Unei prietene care a facut FIV tot la Cluj si tot cu dr. Micu i s-a pozitivat testul abia la 21 de zile de la ET. Si-a facut testul in ziua 14 si a iesit negativ, a fost disperata, a sunat medicul iar acesta i-a spus ca daca nu i-a venit cm sa nu intrerupa utrogestanul si sa mai faca un test peste inca 1 sapt. Si mare a fost surpriza dar si bucuria bineinteles cand testul a iesit POZITIV. Asa ca te rog sa stai cumintica, gandeste pozitiv si totul va fi bine.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Fetelor botezul a fost super, distractie la maxim.
Puisorii au fost foarte cuminti
la biserica, toata lumea s-a mirat ca n-au scos un
sunet pe tot parcursul ceremoniei.

tuturor

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa, si aproape ca am uitat sa va spun. Azi am cantarit
puiutii si ....... surpriza maaaaaaareeeeee, puisorul Raymond l-a ajuns din urma pe fratiorul Roland.
La nastere a fost o diferenta de 300 g intre ei iar azi amandoi
au cate 5650 g. Cred ca in final Raymond il va depasi pe Roland
pt ca este mai mancacios (seamana cu tati ).

tuturor

Mergi la inceput