Fiv la cluj 20

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pogonici,eu am fost la Chisinau dar nu mi-a placut,nu mi s-au parut dr la fel de expierementati ca la noi
acum depinde unde ai vrea
eu am fost la clinica Mama si copilul caci mai auzisem pe la fete de reusite
eu am facut o IA dubla acolo ,dr mi s-au parut ok -comunicativ,
dar daca ma crezi nici pregnyl nu-mi dadea sa fac i-am zis eu ca nu ar trebui sa fac?...si pina la urma mi-au facut...
si aia era o clinica destul de mare,erau o gramada de pacienti dar nu mi-a placut dupa ce vazusem expierenta dr de la Buc,si nu mai zic ca drumurile ne-au terminat...
Sibiul...pt mine nu se compara cu nici o clinica unde am fost pina acum,multa atentie ,fara spagi,totul se plateste la receptie
dr deosebiti de atenti,stai si discuti oricit vrei si orice nelamurire,aici pot sa zic ca am facut si eu 2 inseminari ca la carte
embriologii nu sint din Austria,dar din ce am auzit si citit cica sint deosebiti

scuze fetelor de aici ca am deviat de la subiect aici e sub FIV Cluj

iaura sa fie cu noroc
deci zici ca au fost reusite si din a4a incercare?
uratico ,ne asemanam si eu tot de 11 ani imi doresc un bebe si de 4 ani umblam pe la dr
anamy,pumnisorii mei sint strinsi ,strinsi pt tine

m-am mutat la voiimi sinteti tare dragi

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bytza daca tot ne asemanam-sa ne si adunam-la odisee binenteles!daca tot incercam de 11 ani ar fi cazul sa si reusim!!asa ca nu te las singura ci te trec la odisee!ca eu sigur acolo ma voi duce cat de curand!
iaurtica-sa fie intr-un ceas bun!tin pumnii si va trimit nu mai ganduri si energie pozitiva sa va ajute pe voi si pe bebiti!
lili,anamy-hai fetele-e randul vostru la liniute!!!
georgie-cum mai esti?te mai suteaza aia mica?
madule-cred ca deja esti ca o stropitoare de la atatea intepaturi!fetele-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

bytzic scumpa ,noi te adoptam aici cu mare mare mare drag!!!chiar ma bucur cand vad ca mai intri pe aici!!!

iaura21de data asta,scimbat dr ,schimbat norocul,o sa vezi ca o sa fie bine!!!tin pumnii pt tine!!!o sa vezi ca surcica al meu are mana buna!!!

uraticoce fain ar fi sa vii la cluj,chiar mi-as dori sa te cunosc personal!!!sa adunam toate fetele ,sa ne povestim!!!
eu in continuare durere de burtic,mai am de asteptat un pic,dar pana atunci ,lilisor si georgetani trebuie sa veniti cu II liniute,ne-am inteles fetelor?

Mergi la inceput

restul fetelor,pe unde ati disparut?va trimit un poate asa apareti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anamy-nu numai lili si georgie trebuie sa vina cu 2 liniute-ci si tu!ne-am inteles?surcica asta a voastra trebe sa fi facut treaba buna de data asta!
hmm..fetele-eu sunt rupta..insa tot ma bag la o petrecere a burlacitelor!ce ziceti?merge??
naida-tot norocul de pe lume sa te insoteasca maine!sa ai parte de iubire,fericire si multi scartietori in preajma ta!
voi gagici-pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Fetelor am ajuns pe pagina 2......
Va invit la , ciocolata calda, ceai, care ce pofteste sa vina sa serveasca.
Iaura sa-ti fie intr-un ceas bun si cu noroc inseminarea facuta de Surcica al nostru. Stai linistita ca legat de sangerarea de dupa inseminare l-am intrebat eu si mi-a zis ca e posibil sa se mai intample uneori, depinde cat de elastic este colul la momentul inseminarii, dar nu se intampla nimic daca sangerezi in ziua inseminarii, ca oricum implantarea are loc doar la 6-7 zile de la momentul inseminarii si in timpul asta se reface daca a fost o mica leziune.
Brunadria este super bine ca ti-au iesit analizele bune, asa ca nu mai e mult si ne dai vestea ca o sa incepi FIV.
Madutz ce faci? vrem vesti despre tine cum merge intepatul?
Uratica si la tine se rezolva cu histerescopia, apoi iei si tu startul la FIV, poate odata cu Brunadria.
Georgeta ai ajuns cu bine acasa? ce face bebita ta?
Anamy la tine ceva simptome.... asteptam testul sa fie cu II liniute.
Eu deocamdata nu am nimic de spus, nici un semn de gravideala....incepe numaratoarea inversa 4....3... apoi om vedea ce urmeaza...
Va si asteptam vesti bune la acest capitol...

Mergi la inceput

buna dimi fetele!!!
hmmm ...tare buna cafeluta facuta de tine lilicic,multumesc!!!
nu mai numara caci nu-ti vor mai veni uratii!!!da DD!!!
nici eu nu prea am simptome,cred ca inca e mult prea devreme sa simtim ceva!!!
dar georgica a noastra,oare cum e?asteptam vesti!!!
o zi frumoasa fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neataaaaaaaaaa hai fetelor sus moralul azi avem chef mareeeee, mare nunta in clubul viitoarelor mamici, veselie, bucurie,muzica si voie buna caci se marita mezina noastraNAIDA cu printul ei, sa fiti sanatosi si CASA DE PIATRA si COPIII FRUMOSI, SANATOSI ,DESTEPTI -cei mai minunati. Petrecere frumoasa si sa stiti ca suntem si noi pe acolo cu sufletul caci nu ratam noi o asemenea petrecere.
SA INCEAPA DISTRACTIAAAAAAAA

Mergi la inceput

De atata dantuit am uitat sa va spun ca am ajunsssss acasaaaaaaaa
momentan eu sunt ok ma mai doare burta dar nu ca zilele trecute, de fapt ma doare ,ma lasa, iar ma doare....cred ca se bazdaganeste cea mica pe acolo sa-si gaseasca locul.
Aseara cand am ajuns acasa mare petrecere ,a fost ziua uneia dintre nepoatele mele, a facut 10ani asa ca ne-am petrecut putin, deci eu o tin intr-o petrecere-azi la nunta, peste cateva zile astept doua liniute, peste alte cateva zile ziua mea, acum cateva zile a fost a sotului asa ca luna mai la mine e numai petreceri-dar eu am fost si voi fi cuminte voi bea doar sampanie pentru copii

Mergi la inceput

Uratica noastra frumoasa si dulce scuze ca am omis sa-ti raspund la intrebare- da am servici si mi-am tot luat zile din concediu, am facut schimb de ture eu lucrez o zi dim iar cealalta dupaamiaza si cateodata am lucrat eu o zi intreaga ca apoi sa lucreze ea....si tot asa, am noroc de colectiv bun si osefa la fel de buna care ma inteleg.

Mergi la inceput