Fiv la cluj 20
Raspunsuri - Pagina 16
petrutaf spune:
uratico acum chiar nu stiu cum se numea filmul dar incerc sa aflu ( e mai vechi filmul)
petrutaf spune:
uratico mai este o singura persoana in lumea asta care imi spune "petrule" cea mai buna prietena a mea din liceu care imi e si nasa de cununie, deci cred ca daca ne-am cunoaste in realitate ne-am intelege de minune
uratica spune:
petrule..asta cu siguranta!mai ales daca vin si cu
!![]()
hihi..glumeam..garantat ne-am intelege de minune!asa cum m-am inteles si cu fetele astea ce sunt pe cale de disparitie...
vad ca sunt cam scumpe la vedere,dar tot a noastre raman!
uff..de-abia astept sa vin la cluj!va dati seama ca o sa va zbarnaie telefonul non stop
!si o sa va bat la cap pana va intalniti cu mine?![]()
bytzi spune:
uratica,dr i-am tot schimbat Giulesti,Chisinau,Gynera si ultima a fost Sibiul
sa fiu sincera nu am gasit nicaieri dr ca la Sibiu
si de ce sa-mi dea sperante degeaba daca nu sint
dupa 2 gonal/zi -un singur folicul ,ce sa mai sper
nu ca alti dr dupa drumuri de sute de km ,o eco de citeva minute, plecam inapoi ca nu aveam ovulatie si nu-mi dadea nimic de stimulare
dr Ispasoiu s-a gindit si la noi ca facem sute de km pe drumuri si ne-a ajutat cit ia stat in putinta,aveam cu cine comunica si ma sfatui,orice nelamurire aveam il sunam si el tot timpul statea la tel atit timp cit sa te faca sa intelegi orice nelamurire
poate dupa o odihna a ovarelor de citeva luni va merge si la mine o stimulare pt FIV
tu cite fiv-uri ai facut?
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
uratica spune:
byzi-eu inca nu am facut fiv..sunt inca in refacere dupa 2 operatii-o laparo si o operatie clasica..facute in nov si dec anul trecut..de atunci numai belele am avut..insa vor trece si astea si voi reusi si eu!!cand imi vine cm fac tratam cu antibiotic iar apoi sa vad unde fac histeroscopia..mai am drum lung-insa se merita ptr ca stiu ca in final voi reusi!
dar..nu stiu..mie drii din sibiu mi s-au parut cam transanti!de asta iti spuneam..iar despre giulesti nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte!!nu vreau sa-mi reamintesc de marele dr marinescu ca ma apuca pandaliile!!
insa..eu zic sa incerci si in cluj!daca tot ai incercat peste tot..ce te costa??eu zic ca mai merita o incercare!si vorba fetelor-nu trebuie sa ai 100 de oute ci sa ai unul doua dar sa fie de calitate!asta conteaza!asa ca..nu te poticni acum..mai ales ca inca varsta te ajuta!da-i bataie in continuare si sigur vei gasi si calea spre reusita!
si..daca nu te grabesti asa tare..poate ne-om tine de manuta la un fiv!
ca sa am si eu cu cine palavragi!ca si-asa si-au pus fetele mainile in cap cand am povestit despre operatiile mele!
iti inchipui cum voi fi la fiv!
cred ca de-asta au si disparut fetele de pe-aici..de gura mea!

si acum vazui ca aparu si turqoazul..
fata frumoasa!
bytzi spune:
uratica,eu am fost pacienta dr Niculescu,de el zicem eco de 2 min si faceam 400 km degeaba
uau si cite drumuri pe acolo ,cu perfuzii,horm,HSG,monitorizari nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte...
dar laparo pt ce ai facut ovare ,trompe?
si eu am facut laparo cu dr Niculescu in 2006 de chisturi pe ovare si aia mi-a pus capac
caci mi-a zis Ispasoiu ,odata ce se lucreaza pe ovare ii distruge tesutul si ele nu mai functioneaza cum trebuie si mai rau este ca virsta nu ma mai ajuta
,ovarele mele sint imbatrinite
dar operatia trebuia sa o fac caci chisturile erau endometriozice si tot cresteau
la Cluj nu se face histeroscopie?iti urez sa reusesti din prima incercare sa nu afli gustul amar al infringerii...
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
uratica spune:
bytza=eu am facut laparo cat si operatia clasica ca sa scap de aderente..eram plina de asa ceva si nu stiam de la ce..insa am descoperit abia acum de la ce le-am facut..asta e!
insa ovarele sunt ok,trompele cam ametite ca au fost prinse mult timp in aderente si cam atat..acum trebuie sa vad cum imi e uterul pe dinautru..
as merge si in cluj sa fac histero-trebe sa ma documentez unde se face..intrebam de sibiu ptr ca e mai aproape de brasov..insa imi dau seama ca nu conteaza distanta,eforturile pe care le faci ci conteaza sa fii pe maini bune!
hmm..si nu stiu,eu inca cred ca ai sanse..eu zic sa mai incerci..nu renunta acum..ptr ca crede-ma ca stiu si eu cum e gustul infrangerii!de 11 ani incerc sa am bebe!!dar tocmai de asta ptr ca simt gustul asta.vreau sa merg mai departe!ptr ca nu ma pot impaca cu ideea unui esec!nu cand e vorba de ceva atat de important ptr mine!
asa ca nu te lasa nici tu..mai sapa,mai invata,mai aplica..pana vei reusi!
uratica spune:
uff..fetele eu va pupacesc si va las o vreme..ca trebe sa merg sa ii fac tarta lui socra-miu de ziua lui-care e maine..asa nu am chef..insa trebuie..
dar..va astept deseara la un chef al burlacitelor!ne adunam sa-i tinem pumnii naidei!![]()

pogonici1977 spune:
bityi..vreau sa te intreb ceva...am citit mai sus ca ai fost pe div dct din tara, inclusiv chisinau, bucuresti si altii...si se pare ac ai un dosar tare stufos in ale investigatiilor...zimi si mei te rog din experienta ta care sunt mai buni dintre toti la care ai fost??? cei de la chisinau sau cei de la sibiu???
eu am auzit cuvinte de lauda si reusite atat de la chisinau cat si de la sibiu...
eu eram pe punctul de plecare la chisinau si din pacate sau inchis granitele iar acum sunt debusolta...
in acest moment imi pregatesc dosaral de FIV si apoi ma voi hotari incotro sa ma indrept
te rog mult de tot sami raspunzi??
ce imi recomanzi chisinau, prin obt unei vize bineinteles, desi e cam imposbil.dar om vedea daca si vom reusi..sau sibiul...ca am inteles ca ei lucreaza cu embriologi din austria???
iaura21 spune:
sal'tare dragutelor 
va multumesc tuturor care mi-ati urat bafta, cate un
pt. fiecare
uratico
,cand am aparut si io ai plecat la bucatarit...
eu sunt inseminata, cu dr. surcel caci micu avea urgente si toate am facut azi cu surcel, si eram multe...dar desi a decurs ok , fara dureri si repede, totusi am sangerat cand am ajuns acasa , e a2a oara cand sangerez la IA , sper sa nu fie ceva in neregula
fetelor, suntem asa multe care facem IA sau FIV ,dar nu scriu toate, era azi o dna din taga care are o fetita pe panou de 3 ani din a 4a IA iar acum era gravi tot dupa 4 IA ,deci sa nu ne lasam nici noi...
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"